ÍGY BOJKOTTÁLTA A FIDESZ A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGÉT.

ÍGY BOJKOTTÁLTA A FIDESZ A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGÉT.


„Az igazat mondd, ne csak a valódit"

Négyen – Csoóri Sándor, Boross Péter, Kövér László, Orbán Viktor – egy – Patrubány Miklós – ellen? De miért?

 
2000. december 12-én – azóta is érdemi indoklás nélkül – az Országgyűlés egy Házszabályba ütköző módon és puccsszerűen meghozott határozattal, csekély többséggel máig tartóan megfosztotta költségvetési támogatásától az ország kétségtelenül legnagyobb civil szervezetét, a Magyarok Világszövetségét.

Az elmúlt másfél évtizedben ekképp a Magyarok Világszövetsége életében kétségtelenül a legnehezebb időszak következett be, amely alatt gigászi erőfeszítéssel nemcsak a szervezet életben tartása sikerült, hanem olyan nagy tettekre is futotta, mint a magyar állampolgárság visszaadásáért folyó harc megvívása, az 1956-os szovjet katonai intervenció Magyarországnak okozott, 40 milliárd eurót kitevő kárainak felmérése és dokumentálása (2007 – 2008.), vagy éppenséggel a magyar nemzet új, történelmi mélységekből jövőbe ívelő meghatározásának kidolgozása és elfogadása – hogy csak néhányat említsünk számottevő cselekményeink közül…

A videók után a cikk folytatódik!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
…A Magyarok Világszövetsége utoljára 2010 őszén készített költségvetési támogatási kérelmet az országgyűlési képviselők számára…"

Négyen – Csoóri Sándor, Boross Péter, Kövér László, Orbán Viktor – egy – Patrubány Miklós – ellen? De miért?

Patrubány Miklós István Ádám,
a Magyarok Világszövetségének elnöke.

FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás