ÍGY BOJKOTTÁLTA A FIDESZ A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGÉT.

ÍGY BOJKOTTÁLTA A FIDESZ A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGÉT.

ÍGY BOJKOTTÁLTA A FIDESZ A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGÉT.

[good_old_share]


„Az igazat mondd, ne csak a valódit"

Négyen – Csoóri Sándor, Boross Péter, Kövér László, Orbán Viktor – egy – Patrubány Miklós – ellen? De miért?

 
2000. december 12-én – azóta is érdemi indoklás nélkül – az Országgyűlés egy Házszabályba ütköző módon és puccsszerűen meghozott határozattal, csekély többséggel máig tartóan megfosztotta költségvetési támogatásától az ország kétségtelenül legnagyobb civil szervezetét, a Magyarok Világszövetségét.

Az elmúlt másfél évtizedben ekképp a Magyarok Világszövetsége életében kétségtelenül a legnehezebb időszak következett be, amely alatt gigászi erőfeszítéssel nemcsak a szervezet életben tartása sikerült, hanem olyan nagy tettekre is futotta, mint a magyar állampolgárság visszaadásáért folyó harc megvívása, az 1956-os szovjet katonai intervenció Magyarországnak okozott, 40 milliárd eurót kitevő kárainak felmérése és dokumentálása (2007 – 2008.), vagy éppenséggel a magyar nemzet új, történelmi mélységekből jövőbe ívelő meghatározásának kidolgozása és elfogadása – hogy csak néhányat említsünk számottevő cselekményeink közül…

A videók után a cikk folytatódik!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
…A Magyarok Világszövetsége utoljára 2010 őszén készített költségvetési támogatási kérelmet az országgyűlési képviselők számára…"

Négyen – Csoóri Sándor, Boross Péter, Kövér László, Orbán Viktor – egy – Patrubány Miklós – ellen? De miért?

Patrubány Miklós István Ádám,
a Magyarok Világszövetségének elnöke.

FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM