A “DEVIZA” TERROR ÁLDOZATAIRA EMLÉKEZÜNK.

A "DEVIZA" TERROR ÁLDOZATAIRA EMLÉKEZÜNK.

A "DEVIZA" TERROR ÁLDOZATAIRA EMLÉKEZÜNK.

[good_old_share]


Balog István – Augusztus 23-án azaz lassan 5 éve, hogy az áldozatokról történő megemlékezést évente megtartjuk a Regnum Marianum emlékfánál.

 

Annak idején a Balogh Béla az otthonvédő Koppány csoport elnöke szervezte meg első alkalommal a megemlékezést, sajnos azóta Béla egészségi állapota annyira megromlott, hogy az ilyen típusú rendezvényeken történő megjelenése is akadályozott.Az általa kezdeményezett megemlékezésnek hagyomány van már,és ebben az évben is megtartjuk a megemlékezést. Bővebben a jövőhéten megjelenő esemény oldalról tájékozódhatnak a megemlékezni akaró érdeklődök. Balog István.

És egy aktuális kérdés, melyet a Budapest2 tesz fel:

 

Az devizahitel alapú terror áldozatairól miért nem emlékezik meg a Fidesz és az MSZP?
Uzsorakamatot szed a bank? Elveszi az összes vagyonát a banki “ügyfélnek”? Örökölni fogják a gyermeki az banki adósságot?

Stiaszni Éva devizahiteles áldozat sírja. – Kilakoltatása elől a halálba menekült 2011. október 6-ánKinek az érdekeit képviseli az ál-nemzeti és a balliberális nagy koalíció ? Miért nem emlékeznek meg az áldozatokról? Miért költenek a idegen népek sérelmeinek megemlékezésére milliárdokat, miközben néhány áldozaton nagyon kevéssel is segíteni lehetne?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Stiaszni Éva devizahiteles áldozat sírja. – Kilakoltatása elől a halálba menekült 2011. október 6-án.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM