A “DEVIZA” TERROR ÁLDOZATAIRA EMLÉKEZÜNK.

A "DEVIZA" TERROR ÁLDOZATAIRA EMLÉKEZÜNK.

A "DEVIZA" TERROR ÁLDOZATAIRA EMLÉKEZÜNK.

[good_old_share]


loading...

Balog István – Augusztus 23-án azaz lassan 5 éve, hogy az áldozatokról történő megemlékezést évente megtartjuk a Regnum Marianum emlékfánál.

 

Annak idején a Balogh Béla az otthonvédő Koppány csoport elnöke szervezte meg első alkalommal a megemlékezést, sajnos azóta Béla egészségi állapota annyira megromlott, hogy az ilyen típusú rendezvényeken történő megjelenése is akadályozott.Az általa kezdeményezett megemlékezésnek hagyomány van már,és ebben az évben is megtartjuk a megemlékezést. Bővebben a jövőhéten megjelenő esemény oldalról tájékozódhatnak a megemlékezni akaró érdeklődök. Balog István.

És egy aktuális kérdés, melyet a Budapest2 tesz fel:

 

Az devizahitel alapú terror áldozatairól miért nem emlékezik meg a Fidesz és az MSZP?
Uzsorakamatot szed a bank? Elveszi az összes vagyonát a banki “ügyfélnek”? Örökölni fogják a gyermeki az banki adósságot?

Stiaszni Éva devizahiteles áldozat sírja. – Kilakoltatása elől a halálba menekült 2011. október 6-án

loading...Kinek az érdekeit képviseli az ál-nemzeti és a balliberális nagy koalíció ? Miért nem emlékeznek meg az áldozatokról? Miért költenek a idegen népek sérelmeinek megemlékezésére milliárdokat, miközben néhány áldozaton nagyon kevéssel is segíteni lehetne?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Stiaszni Éva devizahiteles áldozat sírja. – Kilakoltatása elől a halálba menekült 2011. október 6-án.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HOGYAN LEHET ELÉRNI, HOGY A KORMÁNY NE A BANKOKAT, HANEM A NÉPET TÁMOGASSA?
HOGYAN LEHET ELÉRNI, HOGY A KORMÁNY NE A BANKOKAT, HANEM A NÉPET TÁMOGASSA?

HOGYAN LEHET ELÉRNI, HOGY A KORMÁNY NE A BANKOKAT, HANEM A NÉPET TÁMOGASSA? [good_old_share] Az alábbi cikk az Alfahír oldalán...

AZ OROSZLÁNOKAT NE ÉRDEKELJE, HOGY MIT GONDOLNAK RÓLUK A MAJMOK!
AZ OROSZLÁNOKAT NE ÉRDEKELJE, HOGY MIT GONDOLNAK RÓLUK A MAJMOK!

AZ OROSZLÁNOKAT NE ÉRDEKELJE, HOGY MIT GONDOLNAK RÓLUK A MAJMOK! [good_old_share] Természetesen nekem is van gondolatom a Kossuth téri tartós,...

Close