A KÖZJEGYZŐKRŐL-BESZÉLGETÉS A MOKK ELNÖKÉVEL

A KÖZJEGYZŐKRŐL-BESZÉLGETÉS A MOKK ELNÖKÉVEL.

A KÖZJEGYZŐKRŐL-BESZÉLGETÉS A MOKK ELNÖKÉVEL

[good_old_share]

Egy érdekes beszélgetés a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnökével.

 

Egyre többen látják, hogy nagyon fontos pont a közjegyzők tevékenysége, amikor az emberek szeretnék otthonaikat megvédeni a bankoktól, illetve a végrehajtásoktól. Dr. Tóth Ádám, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara / MOKK / Elnöke a CMM vendége.

Egy olvasónk gondolata: Arról miért nem beszél senki, hogy a tájékoztatás hiányával együtt sem lett volna semmi gond, ha a bank nem csal, lop , hazudik. Akkor, amikor az irányadó jegybanki alapkamat csökkenését követően kamatot kellett volna csökkenteni, akkor is emelt! Ez volt a legnagyobb szivatás! Ha tisztességesen követi a változást, akkor a válság alatt, az árfolyam alakulásától függetlenül, nem hogy nöttek volna a kamatterhek, hanem csökkentek volna.
Ezt mivel magyarázza a bankok felügyeletét ellátó állami szerv?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM