HÁZVÁSÁRLÁS – VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS A KORMÁNY TÁMOGATÁSÁVAL!

HÁZVÁSÁRLÁS - VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS A KORMÁNY TÁMOGATÁSÁVAL!

HÁZVÁSÁRLÁS – VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS A KORMÁNY TÁMOGATÁSÁVAL!

[good_old_share]


A szerződések már aláírásra is kerültek, melyeknek összértéke mintegy 3,3 millió euró.

 

A tervek szerint hamarosan újabb pályázatok kerülnek kiírásra!Egy sikeres nyertes véleménye: „Nagyon örülünk. Hárman vagyunk egy családban. Mezőgazdasággal is foglalkozunk. Ez a házvásárlás egy nagy öröm, nem is tudok mit mondani rá. Örülünk, de nagyon.”

A magyar kormány támogatásának köszönhetően 350 vajdasági családnak lesz saját otthona – írja a PannonRTV.

Vissza nem térítendő házvásárlási támogatásról írtak alá ma szerződéseket Szabadkán. A magyar kormány támogatásának köszönhetően mintegy 350 vajdasági családnak lesz saját otthona.     

Fiatal párokkal telt meg péntek délelőtt az Újvárosháza nagyterme Szabadkán. Ők mindannyian nyertesnek mondhatják magukat a Prosperitati Alapítvány házvásárlási pályázatán.

A Magyar kormány egy kormányrendelet alapján a Stratégiában megfogalmazott célok megvalósításához 2016-ban 5 milliárd forint, 2017-ben 7,5 milliárd forint, 2018-ban 7,5 milliárd forint összegű költségvetési keretet biztosít vissza nem térítendő támogatás formájában. A részleteket IDE KATTINTVA olvashatod. Határidő: folyamatos, Felelős: külgazdasági és külügyminiszter (Magyarország)Domonkos Csaba, Horgos: „Nagyon örülünk. Hárman vagyunk egy családban. Mezőgazdasággal is foglalkozunk. Ez a házvásárlás egy nagy öröm, nem is tudok mit mondani rá. Örülünk, de nagyon.”

Sárkány Szintia, Martonos: „Azért pályáztunk, mert nincs lehetőségünk megteremteni az anyagiakat, hogy saját házra tegyünk szert. Ezúton is hálásak vagyunk a Prosperitati Alapítványnak, hogy lehetővé tette. Biztonságot ad, hogy nyertünk, mert maradhatunk Vajdaságban, amit nagyon szerettünk volna, és reméljük, hogy itt kapunk majd munkát.”

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Kiss-Parciu Péter, Magyarország határ menti gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára meghatónak nevezte a szerződés-aláírást. „Az alapítvánnyal kiváló az együttműködés, kiváló munkát végeznek. Ez az esemény pedig egy igazán megható esemény volt. Mindig is nagy örömmel jövünk az ilyen rendezvényekre, ahol láthatjuk azt, hogy hány embernek nyújtunk segítséget, nyújtunk támogatást.”

loading…


összértéke mintegy 3,3 millió euró. További ötven pályázat még elbírálásra vár – mondta Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke.

Pásztor István, elnök, Vajdasági Magyar Szövetség: „Ha figyelembe vesszük az előző pályázati kört a házvásárlások vonatkozásában és a mostanit, illetve a még meg nem hozott döntéseket, akkor több mint 350 család jut fedélhez a feje fölött, az elmúlt két év erőfeszítésének eredményeképpen.”

Pásztor István hozzátette, hogy amennyiben lehetőség nyílik rá, még az idén megismétlik a házvásárlási pályázatot.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...