Hány ezer embernek kell még meghalnia a bankárokkal kötött paktum miatt?

Hány ezer embernek kell még meghalnia a bankárokkal kötött paktum miatt?

Hány ezer embernek kell még meghalnia a bankárokkal kötött paktum miatt?

Dr. Szakács László: Hány ezer magyar családot fognak még kitenni a végrehajtók az Orbán által aláírt paktum miatt?


 

Ebben az évben, amikor a kormány oly nagyon támogatja a családokat, eddig hány és ezt követően még hány ezer magyar családot fognak kitenni az otthonából azért, mert a bankok nem értettek ahhoz, amit csináltak?

Becsapták és megtévesztették az ügyfeleket; a jegybank nem tudja, hogyan mozog a deviza; a közjegyző nem védi az adósokat; a bíróság értelmezget, a végrehajtó pedig rendőrt hív.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Tovább nehezíti a devizahitelesek helyzetét az EBRD-paktum, amelyben Orbán Viktor még 2015-ben vállalta, hogy a végrehajtásokkal szemben semmilyen ellenlépést nem fog támasztani a kormány a kilakoltatások során.

Így a végrehajtások még akkor is mehetnek, hogyha az az Európai Unió jogával ellentétes, mert a miniszterelnök ezt vállalta a bankvilággal kötött szerződésében.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM