TÖMEGDEMONSTRÁCIÓ A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM MEGHOSSZABBÍTÁSÁÉRT

TÖMEGDEMONSTRÁCIÓ A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM MEGHOSSZABBÍTÁSÁÉRT.

A 2014 május 1.-i tömegdemonstráció célja és okai
A hazai típusú devizahitelezés, modern pénzügyi eszközön keresztüli uzsorázása a lakosságnak. A devizahitelezés „hibás” szerződéses viszonya nem önmagában okozta, nem okozhatta a magyar családok százezreinek a tragédiáját. A deviza alapú konstrukciót, gyilkos és tömegpusztító fegyverré az árfolyam hirtelen bekövetkező és nagymértékű kedvezőtlen irányú változása alakította …


A devizaárfolyamok kedvezőtlen alakulásának legnagyobb vesztesei a hazai deviza nyilvántartású hitelesek, de a legnagyobb nyerteseket is hazánkban találjuk és emiatt nem tud ez a helyzet megnyugtatóan és véglegesen megoldódni! A Magyar Állam 2008-ban valós csődhelyzetben az Európai Unióhoz, valamint az IMF-hez (Nemzetközi Valutaalap) fordult, segítséget kért és kapott …

Az EU/IMF megállapodás 20 milliárd euró összegű forrásainak a felhasználása lényegében nem más, mint devizaspekulációs befektetések sorozata, az MNB (Magyar Nemzeti Bank) sikertörténete !
Simor András jegybankelnök : -A forint árfolyamának az erősödése „vesztséget”, míg a forint árfolyamának a gyengülése árfolyam típusú „nyereséget” eredményez a Magyar Nemzeti Bank számára !
… a jegybank deviza befektetéseinek a portfóliója, több mint aggálykeltő és a hazai lakosság számára súlyos következtetések levonására szolgáltathat alapot !
A jegybanki mérlegadatok alakulásából – melyek forintban közölt adatok – kizárólag arra lehet következtetni, hogy a Magyar Nemzeti Bank „titokban” eladta a hátát idegen devizában !
Az árfolyamváltozás ütemével és mértékével arányban nőtt a Magyar Nemzeti Bank forintgyengülésen elért árfolyamnyeresége …

 

Az IMF titkos receptje a megsegített ország fizetőeszközének a „gyengítése” !
Ebben az ellenérdekelt helyzetben nyilvánvaló, hogy a magyar lakosságot a bankok csapdájába csalták… az „árfolyam-változtatás” során előállított árfolyamokat kizárólag azokkal a piaci szereplőkkel lehet és nemzetérdekből „kell” megfizettetni, akiket „uzsorás” szerződésekkel erre kötelezni lehet !
A kilakoltatási moratórium 2014 április 30.-án lejár, ami magyar családok ezreinek a lehetetlenülését okozza, kilátástalan élethelyzetet és súlyos tragédiákat eredményez!
A közjegyzők és végrehajtók sorozatgyilkos hordái 2014 május 1-vel az ajándékba kapott közhatalommal rárontanak a jogfosztott és nemzetérdekből uzsorázott magyar családokra !
Felhívunk Mindenkit, hogy tájékozódjon és csatlakozzon kezdeményezésünkhöz 2014 május 1.-én
A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM MEGHOSSZABBÍTÁSÁÉRT !


A kilakoltatás olyan súlyos következménye a deviza alapú uzsorás hitelezésnek, mely ellen az érdekvédelemnek kiállnia kötelező !
A 2014 május 1.-i tömegdemonstráció "végleges" forgatókönyve attól függ, hogy a Magyar Országgyűlés "meghosszabbítja-e" vagy "nem" a 2014 április 30.-i kilakoltatási moratóriumot …
Éljen 2014 május 1. !
Tisztelettel: 
Falus Zsolt Ferenc

Szervezők:

https://www.facebook.com/zoltan.kicsid.3

https://www.facebook.com/zoltan.torok.3382

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM