HALIHÓ BANKÁROK! HOLNAP ISMÉT BANKÁRKONFERENCIA LESZ!

HALIHÓ BANKÁROK! HOLNAP ISMÉT BANKÁRKONFERENCIA LESZ!

HALIHÓ BANKÁROK! HOLNAP ISMÉT BANKÁRKONFERENCIA LESZ!

[good_old_share]


Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Hallihó Bankárok! – Holnap, 2017. április 25-én ismét bankárkonferencia. Lesz-e SeVizás felszólalás?
Ismét arról beszélgetnek, bankárok, hogy hogyan vegyék el a házakat jogtalan követelésekre alapozva.

A véleménynyilvánítást A Hírtv fészbúk oldaláról közel másfélmillióan látták. 2016-ban a legnézettebb videó volt. (alább megnézheted!)

Holnap, 2017. április 25-én ismét tárgyalnak a kifosztók. Most is téma lesz a jogtalan követelések eladása, behajtása.

loading…


Azt is tudni kell, – bár nagyon kevesen tudósítottak róla – hogy a bíróság végül felmentett a garázdaság vétsége alól. Természetesen a végzést elküldtük minden sajtónak, de valamiért ezt már nem tartották fontosnak közölni. (a végzés a videó alatt!)

Pont a videó miatt meglehetősen nehéz lesz számomra ismét bejutni, és felszólalni. A kérdés az, hogy lesz-e valaki más károsult olyan bátor, és leleményes, hogy ezt megtegye. Holnap kiderül.
HAllihó, bankárok! – Szabad bankárkonferencián felszólalni a kifosztott SeVizások érdekében.

Tófalviné dr. Siki Laura egy remek végzést hozott a véleménynyilvánítás szabadsága érdekében. Gratulálunk a bátorságához, és a kifosztottak nevében köszönjük.
Bízom benne, hogy erőt merítenek ebből a végzésből azok, akik eddig nem mertek felszólalni.

Azzal tudunk hátteret adni az igazságot és szabadságot védeni akaró bíróknak, ha az igazságot és szabadságot gyakoroljuk. Még akkor is, ha a fogatlan oroszlán néha megkarmol.
Még az is kiderül a konferencián rögzített felvételből, hogy az ígéreteinket betartjuk. Megígértem, hogy a többi bankár házához is elmegyünk, nem csak az első számú uzsoráséhoz. És ez már történelem. 2016 történelme, amit 2017-ben is folytatunk. A tánc még csak most kezdődik.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Tófalviné dr. Siki Laura – mellékletben olvasható – végzéséből kiderül többek között, hogy a véleményszabadság korlátozásának igazolhatósága kizárólag a véleménynyilvánítással okozott sérelemtől függ.
Tófalviné dr. Siki Laura nagyszerűen igazolta, hogy nem volt kihívóan közösségellenes a felszólalásom. Leírta, hogy azért, mert:

loading…– Nem sértette közvetlenül a közösség nyugalmát.
– Nem vette semmibe a közösségi érdekeket, és nem helyezkedett tudatosan szembe azokkal.
– Jelen társadalmi helyzetben a SeVizahitelekkel kapcsolatos véleménynyilvánítások általánosan elfogadottak, a véleménynyilvánítás szabadságába beletartoznak.
A végzés itt érhető el.

Megyünk tovább. HAjrá! Póka László.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM