HA A DEVIZAKÁROSULT PERELNI AKAR, DE NINCS PÉNZE – EGY LEHETSÉGES ÚT

HA A DEVIZAKÁROSULT PERELNI AKAR, DE NINCS PÉNZE – EGY LEHETSÉGES ÚT.

HA A DEVIZAKÁROSULT PERELNI AKAR, DE NINCS PÉNZE – EGY LEHETSÉGES ÚT

Ne feledd! Mi csak az ajtókat mutatjuk meg. Neked kell eldöntened, hogy melyiken lépsz be! 

Menyhért Péter – Kedves barátom!

[cn-social-icon]

MA A LEGFONTOSABB: minél több embernek megmutatni az utunkat!

Ha ismeri, eldöntheti velünk akar-e tartani.

A forintosítás-elszámolás kapcsán mi KF-esek egy egységes levelet fogunk megküldeni a saját banknak és Matolcsynak-MNB-nek egyidejűleg. Jelenleg mi vagyunk az egyetlen devizahiteles társulat, akiket a hatályos magyar jog véd: érvényes szerződésünk nincs, így azt nem lehet forintosítani sem.

Polgári jogi szerződésként létre nem jött a szerződésünk, a csalók által létrehozott szerződésnek látszó tárgy a bűncselekmény miatt külön bírósági eljárás nélkül jogilag semmis és érvénytelen (Ptk. 200.§ és 234.§) amit nem lehet forintosítani a törvénnyel sem.A nyilatkozatot Emailben küldd vissza nekem, és az eredetit postán, a

1213 Bp. VIHORLÁT út 63 címre.

NYILATKOZAT

Alulírott, ………………………………………………………………………………………, az alábbi adataim egyidejű megküldése útján nyilvánítom ki az akaratomat a közösségi feljelentéshez való csatlakozásomról.

Ezúton hozzájárulok személyes adataimnak a büntető eljárásban történő kezeléséhez.

anyja neve: ……………………………………………………..

szül hely, idő: ……………………………………………………..

személyi azonosító jel, vagy személyi igazolvány szám: ……………………………………….

lakcím irányítószámmal…………….. …………………………..

Email elérhetősége: ……………………………………………………..

*** devizahitellel rendelkezők ezt töltsék ki:

bank neve: ……………………………………………………..

közokirat vagy szerződés száma: …………………………..

a kölcsönfelvételi összege …………………………..Ft

a tartozás jelenlegi összege …………………………..Ft

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

vagy – Lehetőség van olyan csatlakozók befogadására is, akiknek nincs devizás ügyük. Tény azonban, hogy a bankármaffia őket is meglopja.

*** devizahitellel NEM rendelkezők ezt töltsék ki:

Kijelentem, hogy deviza alapú jogügyletben közvetlenül érintett nem vagyok.

Kijelentem, hogy adófizető állampolgárként a költségvetési csalás közvetlen sértettje vagyok

Kijelentem, hogy alapvető emberi jogaim sérültek.

dátum

…………………………………….

aláírás

A folyamatban levő büntető eljárásra kell minden hivatalos levélben hivatkoznunk: a csaló banki termék ellen 2014. szeptember 11-én, a Fővárosi törvényszéken 352 sértett-pótmagánvádló által, 19.B.1396/2014. ügyszámon indított büntető eljárás. Mindenkinek a Közösségi Feljelentése folyamatban levő bűnügy, mivel nem kaptunk jogerős elutasítást.

Több fájlt küldök: egyik része tájékoztatás, a többi kinyomtatandó és elküldendő.

A Panasz levelet nyomtasd ki két példányban; töltsd ki a pontozott részeket; ha külön is akarsz írni, azt külön papírra írd; küldd el mailben vagy postán a bankodnak és a Matolcsynak egyszerre.

A Közösségi Feljelentés ingyenes, költsége nincs.

Ez a jogalapja minden további eljárásnak!

Ha sértettként a konkrét bírósági eljáráshoz is csatlakozol, akkor a mellékelt 3 dokumentumot eredetiben kell nekem visszaküldened (1213 Bp. VIHORLÁT 63), 5.000.- Ft költséggel együtt. Belerakhatod a borítékba is a dokumentumok közé.

Ez a pénz az idáig tartó eljárások ügyvédi és adminisztrációs díja.

A Strasbourgi emberi jogi bírósághoz még nem valószínű, de a Hágai büntetőbírósághoz mindenképpen kell majd nemzetközi ügyvédet fogadnunk. Azok költségét, és a szükséges szakfordítások díját még nem tudom, de azt is igyekszünk minimalizálni.

Mellékelem az én polgári kárigényem dokumentumát, és a saját tanúvallomásomat, hogy lásd mit szeretnénk.

Ne ijedj meg a milliós kárösszegektől! Gondold át: ha most a bank kifizetne, mennyi lenne a a kártérítés, amit méltányosnak tekintenél!!

Ismerőseid között szervezz minél több új Közösségi feljelentőt! Senki nem segít abban, hogy minél több ember tudjon rólunk!

A Nemzeti konzultációnkat nyomtasd ki, és az ingyen állami borítékba helyezve – akár az eredeti mellé is – küldd el.

Figyeld a Deviza Alapú Csalás áldozatai, és a Menyhért Péter baráti kör Facebook csoportban felrakott anyagaimat. A letölthető fájlokból mindent megtudhatsz, ha valamit nem tudsz, ne a Facebookra írogass, hanem a petermenyhert@gmail.com címemre. Többnyire nincs időm a netes olvasgatásra, a leveleket viszont folyamatosan intézem.

Javaslom, hogy ne foglalkozzatok az állítólag devizás-mentőkkel: álláspontom szerint elértünk a falig; az állam várhatóan kinyírja a polgári peres lehetőségeket.

Ha mégis foglalkozol ilyen ügyekkel, az a magánügyed. A büntető eljárást nem zavarja.

Amit bekérek adatokat, nyomtatványokat, stb, azt mindenki úgy teljesítse, hogy az egyes bírósági anyagok beadása után én már nem tudok mit tenni: aki lemarad, az kimarad.

A közeljövőben nagyon nagy szükség lesz a területi szerveződésre, mert várhatóan a hatóságok túlkapásai miatt meg kell védenünk magunkat, és ehhez helyi, egymással kapcsolatban levő emberekre lesz szükség.

Mivel mi vagyunk az egyetlen csoport, akiknek a jogi helyzete két éve változatlanul tisztázott, a szelektív hatósági jogalkalmazás ellen levelekkel fogjuk bombázni a helyi-települési polgármestert, jegyzőt, képviselőket, rendőrkapitányokat, végrehajtókat.

Fontos: minden hivatalos levélre, cselekedetre időben reagálnunk kell.

Segítsétek egymásért Email továbbítással; nyomtatással, közös postára adással, akinek nincs internetje, annak részletes menedzselésével!

Ne felejtsétek el: akiben szándék van a harcra, de pénze nincs, azt a mi közösségünk kell hogy segítse! Mi nem orbán vagyunk: pénzhiány miatt senkit nem hagyhatunk magunk mögött. – Menyhért Péter – Deviza Alapú Csalás áldozatai csoport [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM