HA A DEVIZAKÁROSULT PERELNI AKAR, DE NINCS PÉNZE – EGY LEHETSÉGES ÚT

HA A DEVIZAKÁROSULT PERELNI AKAR, DE NINCS PÉNZE – EGY LEHETSÉGES ÚT.
loading...

HA A DEVIZAKÁROSULT PERELNI AKAR, DE NINCS PÉNZE – EGY LEHETSÉGES ÚT

Ne feledd! Mi csak az ajtókat mutatjuk meg. Neked kell eldöntened, hogy melyiken lépsz be! 

Menyhért Péter – Kedves barátom!

[cn-social-icon]

MA A LEGFONTOSABB: minél több embernek megmutatni az utunkat!

Ha ismeri, eldöntheti velünk akar-e tartani.

A forintosítás-elszámolás kapcsán mi KF-esek egy egységes levelet fogunk megküldeni a saját banknak és Matolcsynak-MNB-nek egyidejűleg. Jelenleg mi vagyunk az egyetlen devizahiteles társulat, akiket a hatályos magyar jog véd: érvényes szerződésünk nincs, így azt nem lehet forintosítani sem.

Polgári jogi szerződésként létre nem jött a szerződésünk, a csalók által létrehozott szerződésnek látszó tárgy a bűncselekmény miatt külön bírósági eljárás nélkül jogilag semmis és érvénytelen (Ptk. 200.§ és 234.§) amit nem lehet forintosítani a törvénnyel sem.

loading...A nyilatkozatot Emailben küldd vissza nekem, és az eredetit postán, a

1213 Bp. VIHORLÁT út 63 címre.

NYILATKOZAT

Alulírott, ………………………………………………………………………………………, az alábbi adataim egyidejű megküldése útján nyilvánítom ki az akaratomat a közösségi feljelentéshez való csatlakozásomról.

Ezúton hozzájárulok személyes adataimnak a büntető eljárásban történő kezeléséhez.

anyja neve: ……………………………………………………..

szül hely, idő: ……………………………………………………..

személyi azonosító jel, vagy személyi igazolvány szám: ……………………………………….

lakcím irányítószámmal…………….. …………………………..

Email elérhetősége: ……………………………………………………..

*** devizahitellel rendelkezők ezt töltsék ki:

bank neve: ……………………………………………………..

közokirat vagy szerződés száma: …………………………..

a kölcsönfelvételi összege …………………………..Ft

a tartozás jelenlegi összege …………………………..Ft

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

vagy – Lehetőség van olyan csatlakozók befogadására is, akiknek nincs devizás ügyük. Tény azonban, hogy a bankármaffia őket is meglopja.

*** devizahitellel NEM rendelkezők ezt töltsék ki:

Kijelentem, hogy deviza alapú jogügyletben közvetlenül érintett nem vagyok.

Kijelentem, hogy adófizető állampolgárként a költségvetési csalás közvetlen sértettje vagyok

Kijelentem, hogy alapvető emberi jogaim sérültek.

dátum

…………………………………….

aláírás

A folyamatban levő büntető eljárásra kell minden hivatalos levélben hivatkoznunk: a csaló banki termék ellen 2014. szeptember 11-én, a Fővárosi törvényszéken 352 sértett-pótmagánvádló által, 19.B.1396/2014. ügyszámon indított büntető eljárás. Mindenkinek a Közösségi Feljelentése folyamatban levő bűnügy, mivel nem kaptunk jogerős elutasítást.

Több fájlt küldök: egyik része tájékoztatás, a többi kinyomtatandó és elküldendő.

A Panasz levelet nyomtasd ki két példányban; töltsd ki a pontozott részeket; ha külön is akarsz írni, azt külön papírra írd; küldd el mailben vagy postán a bankodnak és a Matolcsynak egyszerre.

A Közösségi Feljelentés ingyenes, költsége nincs.

Ez a jogalapja minden további eljárásnak!

Ha sértettként a konkrét bírósági eljáráshoz is csatlakozol, akkor a mellékelt 3 dokumentumot eredetiben kell nekem visszaküldened (1213 Bp. VIHORLÁT 63), 5.000.- Ft költséggel együtt. Belerakhatod a borítékba is a dokumentumok közé.

Ez a pénz az idáig tartó eljárások ügyvédi és adminisztrációs díja.

A Strasbourgi emberi jogi bírósághoz még nem valószínű, de a Hágai büntetőbírósághoz mindenképpen kell majd nemzetközi ügyvédet fogadnunk. Azok költségét, és a szükséges szakfordítások díját még nem tudom, de azt is igyekszünk minimalizálni.

Mellékelem az én polgári kárigényem dokumentumát, és a saját tanúvallomásomat, hogy lásd mit szeretnénk.

Ne ijedj meg a milliós kárösszegektől! Gondold át: ha most a bank kifizetne, mennyi lenne a a kártérítés, amit méltányosnak tekintenél!!

Ismerőseid között szervezz minél több új Közösségi feljelentőt! Senki nem segít abban, hogy minél több ember tudjon rólunk!

A Nemzeti konzultációnkat nyomtasd ki, és az ingyen állami borítékba helyezve – akár az eredeti mellé is – küldd el.

Figyeld a Deviza Alapú Csalás áldozatai, és a Menyhért Péter baráti kör Facebook csoportban felrakott anyagaimat. A letölthető fájlokból mindent megtudhatsz, ha valamit nem tudsz, ne a Facebookra írogass, hanem a petermenyhert@gmail.com címemre. Többnyire nincs időm a netes olvasgatásra, a leveleket viszont folyamatosan intézem.

Javaslom, hogy ne foglalkozzatok az állítólag devizás-mentőkkel: álláspontom szerint elértünk a falig; az állam várhatóan kinyírja a polgári peres lehetőségeket.

Ha mégis foglalkozol ilyen ügyekkel, az a magánügyed. A büntető eljárást nem zavarja.

Amit bekérek adatokat, nyomtatványokat, stb, azt mindenki úgy teljesítse, hogy az egyes bírósági anyagok beadása után én már nem tudok mit tenni: aki lemarad, az kimarad.

A közeljövőben nagyon nagy szükség lesz a területi szerveződésre, mert várhatóan a hatóságok túlkapásai miatt meg kell védenünk magunkat, és ehhez helyi, egymással kapcsolatban levő emberekre lesz szükség.

Mivel mi vagyunk az egyetlen csoport, akiknek a jogi helyzete két éve változatlanul tisztázott, a szelektív hatósági jogalkalmazás ellen levelekkel fogjuk bombázni a helyi-települési polgármestert, jegyzőt, képviselőket, rendőrkapitányokat, végrehajtókat.

Fontos: minden hivatalos levélre, cselekedetre időben reagálnunk kell.

Segítsétek egymásért Email továbbítással; nyomtatással, közös postára adással, akinek nincs internetje, annak részletes menedzselésével!

Ne felejtsétek el: akiben szándék van a harcra, de pénze nincs, azt a mi közösségünk kell hogy segítse! Mi nem orbán vagyunk: pénzhiány miatt senkit nem hagyhatunk magunk mögött. – Menyhért Péter – Deviza Alapú Csalás áldozatai csoport [cn-social-icon]

Read previous post:
ÉN SZÓLTAM – SZALAGYI ERZSÉBET.
ÉN SZÓLTAM – SZALAGYI ERZSÉBET

ÉN SZÓLTAM – SZALAGYI ERZSÉBET Egy aktívan küzdő, tapasztalt devizakárosult véleménye - KEDVESEIM! [cn-social-icon] Nagyon el vagyok attól szomorodva, hogy...

FIGYELEM! FONTOS INFÓK! OSZD MEG!
FIGYELEM! FONTOS INFÓK! OSZD MEG!

FIGYELEM! FONTOS INFÓK! OSZD MEG! „Láss, ne csak nézz!” [cn-social-icon] Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda   A közérthetőség kedvéért szeretnék...

Close