GULYA TIBOR-FIGYELEM! TÖRVÉNYTELEN VÉGREHAJTÁSI ZÁRADÉKOK!

GULYA TIBOR-FIGYELEM! TÖRVÉNYTELEN VÉGREHAJTÁSI ZÁRADÉKOK!
loading...

GULYA TIBOR-FIGYELEM! TÖRVÉNYTELEN VÉGREHAJTÁSI ZÁRADÉKOK!

[good_old_share]

Jelezni szeretném ügyfeleink vonatkozásában hétfőtől ügyvédeik időpont egyeztetést követően megteszik a szükséges intézkedéseket a végrehajtási eljárás felfüggesztése érdekében.

 

Ügyfeleinknek nem kell tördelnie kezüket, hogy a törvényalkotó teszi e a dolgát vagy sem. Azonban a nyílt levelem célja, hogy mindenki, aki az országba ezzel a gusztustalan közjegyzői és végrehajtói magatartással szembesült központi segítséget kaphasson és a kérdés az, hogy a kormány ebben kinek az oldalára fog állni.Most megmutathatja a kormány, hogy valóban a választói érdekeit akarja képviselni és a végrehajtást elszenvedők segítségére siet.

Bízzunk abba, hogy ez meg fog történni, amihez a legjobb módszer a nyilvánosság.

loading...

Remélem hogy munkánk mindenkin fog tudni segíteni, és fontos, hogy ebbe higgyünk és ne a negatív megjegyzésekkel mérgezzük saját elménket, hiszen azzal hogy nyilvánosságra hoztunk eredményeinek és megmutattuk, hogy van megoldás erre a problémára, amihez kormányzati szintű intézkedés az egyetlen hatékony megoldás.

Én hiszem, hogy a kormány nem meri bevállalni, hogy több százezer ember utcára kerüljön csak azért mert ők voltak azok aki a korábbi rendelkezésük kapcsán felületesen megalkotott törvényekkel nem orvosolták teljes körűen a bankok visszaélését.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Azt gondolom azzal, hogy ez most kiderült kényszerhelyzetbe hoztuk őket hogy cselekedjenek a végrehajtást elszenvedők érdekében, amiben hiszek, hogy eredményes lesz.

Kötelezettségemnek éreztem, hogy ezt nyilvánosságra hozzam, hiszen erről a tényről mindenkinek tudnia kell, és most ha javasolhatom, mindenki menjen el a közjegyzőjéhez és kérdezze meg tőle, hogy miért is tették azt, amit tettek.

A nyomásgyakorlás nagy erő, éljetek ezzel a jogotokkal és ne hagyjátok élni őket.
Törvénytelen záradékokat adtak ki, vigyétek magtokkal az elszámolásotokat, és ha az elszámolás során többletbe voltatok, akkor a közjegyzőnek tudnia kell, hogy a záradékát vissza kell vonnia.

Minél többen gyakoroltok rájuk nyomást annál hamarabb jön a megtörésük és igen is bele kell kényszeríteni őket, hogy a záradékukat vonják vissza.

Jelezni szeretném ez nem bírói hatáskör, mert erről bírói döntésünk van, hogy ez a közjegyző hatáskörébe tartozik, neki kell döntenie a visszavonás kérdésébe.

Hát tapossátok meg őket, ne hagyjátok élni őket, kényszerítsétek ki jogaitokat és gyakoroljátok jogaitokat. Tisztelettel Gulya Tibor

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Read previous post:
DR. CSIKÁSZ-„BRÉKING NYÚZ”. MINDIG A BANK NYER?
DR. CSIKÁSZ-„BRÉKING NYÚZ”. MINDIG A BANK NYER?

DR. CSIKÁSZ-„BRÉKING NYÚZ”. MINDIG A BANK NYER? [good_old_share] "Bréking Nyúz": Az elvileg a politikától és mindenkitől független Kúriai a polgári...

FONTOS! KO. LESZ A BANKOKNAK?
FONTOS! KO. LESZ A BANKOKNAK?

FONTOS! KO. LESZ A BANKOKNAK? [good_old_share] Viszonylag friss, és fontos információ látott napvilágot egy másodfokú végzéssel is megerősítve.   Nagy...

Close