GULYA TIBOR-FIGYELEM! TÖRVÉNYTELEN VÉGREHAJTÁSI ZÁRADÉKOK!

GULYA TIBOR-FIGYELEM! TÖRVÉNYTELEN VÉGREHAJTÁSI ZÁRADÉKOK!

GULYA TIBOR-FIGYELEM! TÖRVÉNYTELEN VÉGREHAJTÁSI ZÁRADÉKOK!

[good_old_share]

Jelezni szeretném ügyfeleink vonatkozásában hétfőtől ügyvédeik időpont egyeztetést követően megteszik a szükséges intézkedéseket a végrehajtási eljárás felfüggesztése érdekében.

 

Ügyfeleinknek nem kell tördelnie kezüket, hogy a törvényalkotó teszi e a dolgát vagy sem. Azonban a nyílt levelem célja, hogy mindenki, aki az országba ezzel a gusztustalan közjegyzői és végrehajtói magatartással szembesült központi segítséget kaphasson és a kérdés az, hogy a kormány ebben kinek az oldalára fog állni.Most megmutathatja a kormány, hogy valóban a választói érdekeit akarja képviselni és a végrehajtást elszenvedők segítségére siet.

Bízzunk abba, hogy ez meg fog történni, amihez a legjobb módszer a nyilvánosság.

Remélem hogy munkánk mindenkin fog tudni segíteni, és fontos, hogy ebbe higgyünk és ne a negatív megjegyzésekkel mérgezzük saját elménket, hiszen azzal hogy nyilvánosságra hoztunk eredményeinek és megmutattuk, hogy van megoldás erre a problémára, amihez kormányzati szintű intézkedés az egyetlen hatékony megoldás.

Én hiszem, hogy a kormány nem meri bevállalni, hogy több százezer ember utcára kerüljön csak azért mert ők voltak azok aki a korábbi rendelkezésük kapcsán felületesen megalkotott törvényekkel nem orvosolták teljes körűen a bankok visszaélését.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Azt gondolom azzal, hogy ez most kiderült kényszerhelyzetbe hoztuk őket hogy cselekedjenek a végrehajtást elszenvedők érdekében, amiben hiszek, hogy eredményes lesz.

Kötelezettségemnek éreztem, hogy ezt nyilvánosságra hozzam, hiszen erről a tényről mindenkinek tudnia kell, és most ha javasolhatom, mindenki menjen el a közjegyzőjéhez és kérdezze meg tőle, hogy miért is tették azt, amit tettek.

A nyomásgyakorlás nagy erő, éljetek ezzel a jogotokkal és ne hagyjátok élni őket.
Törvénytelen záradékokat adtak ki, vigyétek magtokkal az elszámolásotokat, és ha az elszámolás során többletbe voltatok, akkor a közjegyzőnek tudnia kell, hogy a záradékát vissza kell vonnia.

Minél többen gyakoroltok rájuk nyomást annál hamarabb jön a megtörésük és igen is bele kell kényszeríteni őket, hogy a záradékukat vonják vissza.

Jelezni szeretném ez nem bírói hatáskör, mert erről bírói döntésünk van, hogy ez a közjegyző hatáskörébe tartozik, neki kell döntenie a visszavonás kérdésébe.

Hát tapossátok meg őket, ne hagyjátok élni őket, kényszerítsétek ki jogaitokat és gyakoroljátok jogaitokat. Tisztelettel Gulya Tibor

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM