GULYA TIBOR-A VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETHETŐEK!

GULYA TIBOR-A VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETHETŐEK!

Figyelem! A Gulya Tibor által közzétett dokumentumok az oldal alján lévő linkre kattintva elérhetőek!

 

Részletes leírás itt, melyet változtatás nélkül közlünk:

Gulya Tibor – Folyamatosan arról adtam tájékoztatást, hogy van jogi megoldás a felmondott szerződésekkel szembeni hatékony fellépésre, és erről a Fővárosi Törvényszék és az Ítélő tábla is egységesen foglalt állást.
Ennek megfelelően elsősorban olyan ügyek kapcsán terjesztettünk elő a végrehajtás megszüntetésére kérelmet ügyvédeinken keresztül, ahol már a kilakoltatás küszöbén álltak a hozzánk érkező és segítséget kérők.

A bíróságok álláspontunkat ismételten megerősítették, hogy igen is a kidolgozott jogelmélet helyes és hatékony a bankokkal szemben, és a közjegyzők semmibe veszik az embereket.

Érdekes fejlemény, hogy ugyan abban a kérdésben már sokadszor fordultunk a közjegyzőkhöz és sokadszor kapunk elutasítást a végrehajtás felfüggesztése tárgyába úgy, hogy ugyan akkor már sokadjára mondja ki a bíróság, hogy a végrehajtási eljárás felfüggesztésének van helye, melyet azonban a közjegyzők most már egységes bírói gyakorlat ellenére továbbra is szabotálnak.
Íme, ennek ékes bizonyítéka. A közjegyző arra hivatkozással utasította el a végrehajtás felfüggesztését, hogy amikor a végrehajtási lapot kiállította a hatályos jogszabályok szerint járt el annak ellenére, hogy azóta kiderült, hogy a bíróságot nem érdeklik a hatályos jogszabályok, ha a bank visszaélt a szerződés vonatkozásába, de ez a közjegyzőket egy cseppet sem érkeli.

Ennyit erről a korrektnek nem nevezhető társaságról. Hazudnak és hazudnak annak ellenére, hogy a bíróságok az alábbi végzésekkel adják tudtukra, hogy az általuk végzet tevékenység súlyosan hibás.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Gratulálok nekik és most megosztom az újabb bírói döntéseket arról, hogy a közjegyzők vagy tudatlanok, vagy nem pártatlanok.

Bármelyik is legyen az ítélet alapján ti döntsétek el melyik. Két döntés teszek most közzé, és ahogy érkezik a többi azt is közzé teszem, hogy használjátok fel védelmetek érdekében, ha nem tudtok hozzánk eljutni.
Osszátok, hirdessétek és nyugtassátok meg környezetetekbe lévőket, hogy van megoldás.

A Gulya Tiborról szóló cikkek, illetve vele készült riportok IDE KATTINTVA érhetőek el!

Ezt írtam meg a Köztársasági Elnök úrnak és annak ellenére, hogy naponta érkeznek a tényeket megerősítő bírói döntések sajnos április 14.-e óta nem sokat tett a törvényalkotó a visszaélésen alapuló felmondásokkal szemben, hogy ne lehessen kilakoltatni embereket, így amíg nincs döntés marad a személyes lépés.

Lépjetek! A Tapolcai bíróság döntésének indoklását kérem, olvassátok el, mert az ítélet pontosan ugyan azzal az indoklással függeszti fel az eljárást, melyre valamennyi riportomban tájékoztatásul szolgálok. Ez az igazság akár tetszik a banknak akár nem. Tisztelettel Gulya Tibor

A Gulya Tibor által közzétett dokumentumok IDE KATTINTVA érhetőek el!

Szólj hozzá

Hozzászólás