GULYA TIBOR-A VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETHETŐEK!

GULYA TIBOR-A VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETHETŐEK!

GULYA TIBOR-A VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETHETŐEK!

[good_old_share]

Figyelem! A Gulya Tibor által közzétett dokumentumok az oldal alján lévő linkre kattintva elérhetőek!

 

Részletes leírás itt, melyet változtatás nélkül közlünk:

Gulya Tibor – Folyamatosan arról adtam tájékoztatást, hogy van jogi megoldás a felmondott szerződésekkel szembeni hatékony fellépésre, és erről a Fővárosi Törvényszék és az Ítélő tábla is egységesen foglalt állást.
Ennek megfelelően elsősorban olyan ügyek kapcsán terjesztettünk elő a végrehajtás megszüntetésére kérelmet ügyvédeinken keresztül, ahol már a kilakoltatás küszöbén álltak a hozzánk érkező és segítséget kérők.

A bíróságok álláspontunkat ismételten megerősítették, hogy igen is a kidolgozott jogelmélet helyes és hatékony a bankokkal szemben, és a közjegyzők semmibe veszik az embereket.

Érdekes fejlemény, hogy ugyan abban a kérdésben már sokadszor fordultunk a közjegyzőkhöz és sokadszor kapunk elutasítást a végrehajtás felfüggesztése tárgyába úgy, hogy ugyan akkor már sokadjára mondja ki a bíróság, hogy a végrehajtási eljárás felfüggesztésének van helye, melyet azonban a közjegyzők most már egységes bírói gyakorlat ellenére továbbra is szabotálnak.
Íme, ennek ékes bizonyítéka. A közjegyző arra hivatkozással utasította el a végrehajtás felfüggesztését, hogy amikor a végrehajtási lapot kiállította a hatályos jogszabályok szerint járt el annak ellenére, hogy azóta kiderült, hogy a bíróságot nem érdeklik a hatályos jogszabályok, ha a bank visszaélt a szerződés vonatkozásába, de ez a közjegyzőket egy cseppet sem érkeli.

loading...

Ennyit erről a korrektnek nem nevezhető társaságról. Hazudnak és hazudnak annak ellenére, hogy a bíróságok az alábbi végzésekkel adják tudtukra, hogy az általuk végzet tevékenység súlyosan hibás.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Gratulálok nekik és most megosztom az újabb bírói döntéseket arról, hogy a közjegyzők vagy tudatlanok, vagy nem pártatlanok.

Bármelyik is legyen az ítélet alapján ti döntsétek el melyik. Két döntés teszek most közzé, és ahogy érkezik a többi azt is közzé teszem, hogy használjátok fel védelmetek érdekében, ha nem tudtok hozzánk eljutni.
Osszátok, hirdessétek és nyugtassátok meg környezetetekbe lévőket, hogy van megoldás.

A Gulya Tiborról szóló cikkek, illetve vele készült riportok IDE KATTINTVA érhetőek el!

Ezt írtam meg a Köztársasági Elnök úrnak és annak ellenére, hogy naponta érkeznek a tényeket megerősítő bírói döntések sajnos április 14.-e óta nem sokat tett a törvényalkotó a visszaélésen alapuló felmondásokkal szemben, hogy ne lehessen kilakoltatni embereket, így amíg nincs döntés marad a személyes lépés.

Lépjetek! A Tapolcai bíróság döntésének indoklását kérem, olvassátok el, mert az ítélet pontosan ugyan azzal az indoklással függeszti fel az eljárást, melyre valamennyi riportomban tájékoztatásul szolgálok. Ez az igazság akár tetszik a banknak akár nem. Tisztelettel Gulya Tibor

A Gulya Tibor által közzétett dokumentumok IDE KATTINTVA érhetőek el!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM