FIGYELEM, NAGYON FONTOS! CSALÓK!

FIGYELEM, NAGYON FONTOS! CSALÓK!

FIGYELEM, NAGYON FONTOS! ISMÉT CSALÓK!

Pandula Era – Facebook: A napokban ketten is kaptunk a Magyar Követeléskezelő Zrt-től és a Dijbeszedő Faktorház Zrt-től „ADÓSOKNAK SZÓLÓ ÉRTESÍTŐ”-t.

Szerintünk sokan kaphattak ilyen levelet, ezért tesszük közzé! (idő közben kiderült, hogy valóben rengeteg ilyen tartalmú téves követelés került kiküldésre! szerk)

CSALÁS, NE FIZESSETEK!
Budapest két különböző kerületében lakunk. A MKK és DBF szerint, az egyikünk több millióval tartozik a Budapest Banknak (a címzett soha nem vette igénybe a BB szolgáltatását), a másikunk 70676 Ft-tal a Magyar Telekomnak (a címzett soha nem vette igénybe a Telekom szolgáltatását).A két levél az adatokon kívül szóról-szóra ugyan az. Még a dátum és aláírások is! Aki kapott ilyen levelet, figyelmesen olvassa el, nézzen utána, hogy valóban van-e tartozása a levélben szereplő cégnek.
Sokan tartoznak közüzemi díjjal, a „díjbeszedő faktorház” megtévesztheti. És sokan tartoznak a bankoknak, ha a célpont telibe talál, szintén megtévesztheti.
Felrakom a kapott levelet és felrakom a gyorsan megírt válaszlevelünket mintának.

A kapott levél ide kattintva letölthető

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM