FIGYELEM, NAGYON FONTOS! CSALÓK!

FIGYELEM, NAGYON FONTOS! CSALÓK!

FIGYELEM, NAGYON FONTOS! ISMÉT CSALÓK!

Pandula Era – Facebook: A napokban ketten is kaptunk a Magyar Követeléskezelő Zrt-től és a Dijbeszedő Faktorház Zrt-től „ADÓSOKNAK SZÓLÓ ÉRTESÍTŐ”-t.

Szerintünk sokan kaphattak ilyen levelet, ezért tesszük közzé! (idő közben kiderült, hogy valóben rengeteg ilyen tartalmú téves követelés került kiküldésre! szerk)

CSALÁS, NE FIZESSETEK!
Budapest két különböző kerületében lakunk. A MKK és DBF szerint, az egyikünk több millióval tartozik a Budapest Banknak (a címzett soha nem vette igénybe a BB szolgáltatását), a másikunk 70676 Ft-tal a Magyar Telekomnak (a címzett soha nem vette igénybe a Telekom szolgáltatását).

loading...A két levél az adatokon kívül szóról-szóra ugyan az. Még a dátum és aláírások is! Aki kapott ilyen levelet, figyelmesen olvassa el, nézzen utána, hogy valóban van-e tartozása a levélben szereplő cégnek.
Sokan tartoznak közüzemi díjjal, a „díjbeszedő faktorház” megtévesztheti. És sokan tartoznak a bankoknak, ha a célpont telibe talál, szintén megtévesztheti.
Felrakom a kapott levelet és felrakom a gyorsan megírt válaszlevelünket mintának.

A kapott levél ide kattintva letölthető

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KÖZÖS HARCUNK A "DEVIZAHITELESEK" ÜGYE!
KÖZÖS HARCUNK A “DEVIZAHITELESEK” ÜGYE

Vona: Közös harcunk a hitelkárosultak ügye Az utcán kell küzdeni az igazságos döntésért, ugyanis nem a bankokért kell ma aggódni,...

"DEVIZAHITELEK" - A BANKOKNAK KÁRTÉRÍTÉST KELL FIZETNIÜK!
“DEVIZAHITELEK” – A BANKOKNAK KÁRTÉRÍTÉST KELL FIZETNIÜK!

"DEVIZAHITELEK" - A BANKOKNAK KÁRTÉRÍTÉST KELL FIZETNIÜK! A Jobbik elnöke szerint a devizahitelesek nem pluszjogokat követelnek, nem luxusigényeik vannak, csak...

Close