FIGYELEM! A VÉGREHAJTÁSOK LEÁLLÍTHATÓAK!

FIGYELEM! A VÉGREHAJTÁSOK LEÁLLÍTHATÓAK!

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

A rendszer megremegett? Végre elkezdődik az a folyamat, melyet már rég vártunk?

 

A mút alkalommal bemutattuk azt a felvételt, melyet szintén a VNTV készített Gyulya Tiborral. Akkor is a "deviza"-hiteles anomáliákról volt szó.

Azt a felvételt IDE KATTINTVA tekintheted meg. (ha úgy tetszik, akkor a sorozat első része)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Az alábbi felvételen pedig Gulya úr beszámol az újabb fejleményekről."Pokolba már a szép szavakkal, tegyünk már végre magunkért! Ebben az országban a törvényeket nem a bankok öltönyös istenei hozzák, a bank nem hatóság. A jogismeretek nélküli állampolgárokat gátlástalanul és arcátlanul verték át a szerződésekkel. Annak ellenére, hogy már megszülettek azok a törvények, amelyek visszamenőleg elszámolásra kényszerítenék a bankokat, még ma is végrehajtanak úgy, hogy az adós jóval több pénzt kifizetett, mint a felvett hitelösszeg."FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Szólj hozzá

Hozzászólás