FIGYELEM! A VÉGREHAJTÁSOK LEÁLLÍTHATÓAK!

FIGYELEM! A VÉGREHAJTÁSOK LEÁLLÍTHATÓAK!

FIGYELEM! A VÉGREHAJTÁSOK LEÁLLÍTHATÓAK!

[cn-social-icon]

A rendszer megremegett? Végre elkezdődik az a folyamat, melyet már rég vártunk?

 

A mút alkalommal bemutattuk azt a felvételt, melyet szintén a VNTV készített Gyulya Tiborral. Akkor is a "deviza"-hiteles anomáliákról volt szó.

Azt a felvételt IDE KATTINTVA tekintheted meg. (ha úgy tetszik, akkor a sorozat első része)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Az alábbi felvételen pedig Gulya úr beszámol az újabb fejleményekről."Pokolba már a szép szavakkal, tegyünk már végre magunkért! Ebben az országban a törvényeket nem a bankok öltönyös istenei hozzák, a bank nem hatóság. A jogismeretek nélküli állampolgárokat gátlástalanul és arcátlanul verték át a szerződésekkel. Annak ellenére, hogy már megszülettek azok a törvények, amelyek visszamenőleg elszámolásra kényszerítenék a bankokat, még ma is végrehajtanak úgy, hogy az adós jóval több pénzt kifizetett, mint a felvett hitelösszeg."FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM