FELJELENTÉS A BANK ELLEN-HOGY ENNEK IS NYOMA MARADJON

FELJELENTÉS A BANK ELLEN-HOGY ENNEK IS NYOMA MARADJON


Hogy ennek is nyoma maradjon…mert bízunk benne, hogy a "deviza"-károsultak szándékos tévedésbe ejtésének, tévedésben tartásának, bizonyítható megkárosításának hamarosan vége lesz. Eljön az idő, amikor a bankárokat, és az őket védő politikusokat, valamint a hivatali bűnsegédeket, és bűnpártolókat is felelősségre vonjuk!
Ez egy valódi demokráciában és jogállamban következmények nélkül nem maradhat: Hazánkban a bankok üzletszerűen, szervezetten, folytatólagosan, különösen nagy anyagi kárt okoztak az átvert károsultaknak. Ezt a "forintosításnak" nevezett elszámolásban maguk számszerűsítették. Tehát az írásos beismerő vallomás az adósok százezreinek a rendelkezésére áll. Ezt a politikusok is pontosan tudják.

Az ügyészség ennek ellenére nem indította meg hivatalból az eljárást.

Az ügyészség felügyeletét ellátó parlament, és a parlamenti pártok egyike sem utasította az ügyészséget az eljárás megindítására.

Ha ez az aljasság következmények nélkül marad, akkor tudomásul kell vennünk, hogy valójában hazánkban nincs sem jogállam, sem pedig demokrácia. Ha pedig nincs, akkor a parlamenti választások a jelenlegi parlamenti pártokkal is teljesen szükségtelenek, hisz nem a Magyar parlament, hanem azon keresztül a pénzvilág irányítja az országot.

ARRA PEDIG MAGYAR EMBER NEM SZAVAZ!!!

Tamás Péter Orbán anyaga!

Itt van a devizahiteleseknek járó penz…olvasd és másold ki. Mentsd le a képeket és küldd el mindenkinek, akit csak érsz. 1 millió devizaszerződés van. Figyeld a médiát, mikor mondják be. Üdv Orbán Tamás Péter 20 4889051
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Szólj hozzá

Hozzászólás