Ezer pedofilt fogott a virtuális kislány

Ezer pedofilt fogott a virtuális kislány

Tíz hét alatt ezer pedofilt azonosított az interneten egy holland gyerekjogi szervezet, a Terre des Hommes. Az akcióhoz egy nagyon élethűen és részletgazdagon megalkotott számítógéppel generált 3D modellt használtak, aki megszólalásig hasonlított egy tízéves filippínó lányra. A Sweetie névre keresztelt virtuális kislány csetszobákban várta a férfiakat, a kísérlet két és fél hónapja alatt több mint húszezren elegyedtek vele online beszélgetésbe úgy, hogy valamilyen szexuális szolgáltatást kértek tőle – például azt hogy vetkőzzön le a webkamera előtt, és simogassa magát. Sokan közülük fizetni is hajlandóak lettek volna ezért. A virtuális lány mögött álló csapatnak ezer pedofil személyazonosságát sikerült megállapítani, általában a közösségi médiában publikusan fellelhető információk alapján. Az adatbázist átadták az Interpolnak.


loading...

A jogvédő csoport dokumentumfilmet is forgatott az akcióról, a programban részt vevők ebben azt mondják, a gyermekprostitúció elleni küzdelemben ledolgozott évek után is sokkoló közvetlen közelről megtapasztalni, miket kérnek a pedofilok egy tízéves kislánytól. A nyomozás szerint a legtöbb beazonosított szexuális ragadozó amerikai volt, utánuk a britek, majd az indiaiak következtek, összesen 71 országból akadt horogra pedofil. Általában teljesen hétköznapi, fiatal vagy középkorú férfiaknak tűntek, a filmben példaként egy 35 éves, kétgyerekes atlantai családapát említenek példaként, aki 10 dollárt ajánlott Sweetie-nek, hogy levegye a ruháit.


A szervezet az akcióval és a filmmel a gyerekek szexuális kizsákmányolásának egy aránylag új, éppen felfutóban levő hajtására hívja fel a figyelmet: a webkamerás, virtuális pedofilturizmusra. A délkelet-ázsiai szexturizmus új ágában webkamerák előtt várják a kizsákmányolt gyerekek a pedofilok hívásait, és bármit megtesznek nekik, amit csak kérnek. A vendégek számára ez sokkal kényelmesebb, biztonságosabb, és olcsóbb is, mint elutazni a helyszínre.

A jogvédők a filmben leszögezik, hogy az akció során sosem jutottak el addig, hogy valóban mutassanak valamit a pedofiloknak (ilyen animációk nem is készültek), és a pénz átutalását sem várták meg, csak azt, hogy a vendég elmondja, pontosan mit kér, mennyit, és hogyan fizetne érte, eközben pedig megpróbálták a lehető legtöbb információt megszerezni róla, például arra hivatkozva, hogy a privát Skype-címét használva jobb minőségű képet kaphatnak.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Jobban jár, aki hagyja bedőlni a hitelét
Jobban jár, aki hagyja bedőlni a hitelét?

A törvény szerint van olyan helyzet, amikor az adós jobban jár, ha egy ideig nem fizet a banknak, és hagyja...

Kimentek a tankok, bejöttek a bankok-(bank mob)"Bent vannak a tüntetők!"Követendő példa!2013.11.04.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok-(bank mob)”Bent vannak a tüntetők!”Követendő példa!2013.11.04.

Tisztelt Navratil Attila! Hétfőn egy különös, új mozgalom bontotta ki szárnyait.A banki szavaló kört indítottuk el. Mindjárt a Nemzeti dallal! Mert „Rabok...

Close