ERZSÉBET SZALAGYI – ÜZENET A FÉRFIAKNAK!

ERZSÉBET SZALAGYI - ÜZENET A FÉRFIAKNAK!

ERZSÉBET SZALAGYI – ÜZENET A FÉRFIAKNAK!

[cn-social-icon]

FÉRFIAK!

 

Pár db. bűnöző közjegyző miatt lakoltatnak ki százezreket Magyarországon?Nincs ebben az országban 1000 tökös férfi, aki elmegy a közjegyzőjéhez és bele merne nézni a szemébe?
Összefosnák magukat! Egy rohadt végrehajtási záradékot nem mernének kiállítani! 
Látogassátok már meg őket, vegyétek fel videóra és tegyétek fel a Facebook-ra a kérdésekre a 
válaszokat! Belőletek gazdagodtak meg!! Köteles válaszolni! Hivatalos személy!

Kérdések:

1. Maga szerint mennyi a kölcsön összege?
2. Maga szerint mennyit kell havonta fizetnem?
3. Maga szerint én láttam az ÁSZF-et, ÜSZ-t és a Hirdetményt?
4. Ha ez a szerződés tisztességtelen szerződési feltételeket tartalmaz és rejtett költségeket, mi 
alapján foglalta maga közokiratba?
5. Tényleg komolyan gondolja, hogy kiengedjük magát a vádlottak padjáról?


Néhány hozzászólás az üzenethez:

 – Valóban. A mai társadalom egyik legnagyobb problémája, hogy a férfiak nincsenek a helyükön!

 – Akkor a nőknek kell összefogni de nagyon, és akkor jön mindenki, az egész család

 –  Én levelezesben vagyok a közjegyzővel a záradék törlése miatt. Semmi nem egyezik. Telefonban elutasított, hogy betekintést nyerjek a nála lévő iratokba. Azert elmentem hozzá. Ki se merte tolni a képet. Szoba se állt velem. En most a közjegyzői kamaranal is feljelentettem. Lehet negatív válasz jön onnan is, de nem baj, nem adom fel, lépünk tovább.

 – És egy férfi hozzászólása: Mondtam már, hogy a csajok a tökösebbek! ….(hát, ez szégyen…szerk.)

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM