ELKÉPESZTŐ ESEMÉNYEK AZ ANTARKTISZON-A MÉDIA HALLGAT…

ELKÉPESZTŐ ESEMÉNYEK AZ ANTARKTISZON-A MÉDIA HALLGAT...

Általában csak azt hisszük el, amit látunk. Vannak olyan dolgok is, amiket hiába látunk, igazán még sem akarjuk meglátni, pedig az orrunk előtt van.

Az elmúlt időkben a Neumayer kutatóállomáson rendkívül furcsa események történnek. A kutatóállomást azért hozták létre, hogy ezen a földrészen geológiai, és meteorológiai megfigyeléseket, illetve kémiai méréseket végezzen. Továbbá a bázis otthont ad a mindenkori expedícióknak is.


loading...

Hogy valójában mi folyik ott, arról egy német weboldal tájékoztat szinte naprakészen. A helyszínen egy felszerelt videókamerán keresztül rögzítik és továbbítják az eseményeket.

A megmagyarázhatatlan eseményről az első írásos bejegyzés  2011. július 28-án reggel 10:40 kor készült, melyet kamera is rögzített. A kamera felvételeinek képein látható, hogy egy sugárzó fényjelenség megvilágítja a bázis oldalát is, így még a felirat is látszódott. A következő megmagyarázhatatlan fény események, és a szokatlan dolgok innentől kezdve a mai napig is tartanak.

Időről időre egy erős fényt kibocsájtó objektum jelenik meg minden naplemente után, ami pulzáló erős fényt bocsájt ki. De bármi legyen is az, jól látható, hogy nem a Napról van szó, mert az nem világítja meg úgy a tájat, mint a mi Napunk!

A lényeg, hogy az antarktiszi objektumnál egy olyan fényjelenség játszódik le folyamatosan, amit nem lehet megmagyarázni. A földi kutatóközpont oldalán bizonyos időnként felragyog, megvilágítja az objektum oldalát, és utána végigpásztázza az alját is.

AJÁNLOTT VIDEÓ:loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MIBEN BÍZHATNAK A "DEVIZA"- ADÓSOK
MIBEN BÍZHATNAK A “DEVIZA”- ADÓSOK

MIBEN BÍZHATNAK A "DEVIZA"- ADÓSOK

ELBASZOTT GENERÁCIÓ
ELBASZOTT GENERÁCIÓ

Éjfél múlt. Aludnom kellene, de nem tudok. Sokszor nem. Jár az agyam, a gondolataim kavarognak. Sokszor, egyre többször. Azon töprengek,...

Close