ELKÉPESZTŐ ESEMÉNYEK AZ ANTARKTISZON-A MÉDIA HALLGAT…

ELKÉPESZTŐ ESEMÉNYEK AZ ANTARKTISZON-A MÉDIA HALLGAT...

Általában csak azt hisszük el, amit látunk. Vannak olyan dolgok is, amiket hiába látunk, igazán még sem akarjuk meglátni, pedig az orrunk előtt van.

Az elmúlt időkben a Neumayer kutatóállomáson rendkívül furcsa események történnek. A kutatóállomást azért hozták létre, hogy ezen a földrészen geológiai, és meteorológiai megfigyeléseket, illetve kémiai méréseket végezzen. Továbbá a bázis otthont ad a mindenkori expedícióknak is.


Hogy valójában mi folyik ott, arról egy német weboldal tájékoztat szinte naprakészen. A helyszínen egy felszerelt videókamerán keresztül rögzítik és továbbítják az eseményeket.

A megmagyarázhatatlan eseményről az első írásos bejegyzés  2011. július 28-án reggel 10:40 kor készült, melyet kamera is rögzített. A kamera felvételeinek képein látható, hogy egy sugárzó fényjelenség megvilágítja a bázis oldalát is, így még a felirat is látszódott. A következő megmagyarázhatatlan fény események, és a szokatlan dolgok innentől kezdve a mai napig is tartanak.

Időről időre egy erős fényt kibocsájtó objektum jelenik meg minden naplemente után, ami pulzáló erős fényt bocsájt ki. De bármi legyen is az, jól látható, hogy nem a Napról van szó, mert az nem világítja meg úgy a tájat, mint a mi Napunk!

A lényeg, hogy az antarktiszi objektumnál egy olyan fényjelenség játszódik le folyamatosan, amit nem lehet megmagyarázni. A földi kutatóközpont oldalán bizonyos időnként felragyog, megvilágítja az objektum oldalát, és utána végigpásztázza az alját is.

AJÁNLOTT VIDEÓ:Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM