Viber Alternatívák-ingyenes hívások és üzenetek-5 mobil app. alternatíva

Ingyenes mobil hívások, videochat, sms.Mobil application

A Viber minden kétséget kizáróan a legnépszerűbb mobil alkalmazás az ingyenes hívások és üzenetek terén az Android és iOS rendszerekhez.  De sajnos a különböző távközlést szabályozó hatóságok, már azzal fenyegetőznek, hogy blokkolják ezt az ingyenes alkalmazást.

Szaúd-Arábia, az egyik ilyen konzervatív ország a világon, és sajnos már blokkolta a Viber szolgáltatást a közelmúltban. Szerencsére a Viber nem az egyetlen cross-platform alkalmazás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ingyenes hívásokat és texs üzeneteket váltsunk egymással. Sok más, hasonlóan jó cross platformalkalmazás létezik, amelyek alternatívát kínálnak a Viberrel szemben.


Alább láthatod a listát. Abban az esetben, ha a Viber nem működne, vagy nem tetszene az alkalmazás, akkor ez a lista segíthet választani az alternatívák közül.

1. Tango

A Tango az egyik legnépszerűbb platformfüggetlen alkalmazás, amely biztosítja, hogy a hívásokat és üzeneteket ingyen bárki használja. Azt is lehetővé teszi, hogy ingyenes videohívásokat bonyolíthassunk bárkivel, aki Tango-t használja saját okostelefonján, vagy a számítógépén. Az alkalmazást több mint 100 millió ember használja szerte a világon, és különböző díjakat nyert, köztük a legjobb kommunikációs App díjat 2013-ban. Elérhető : Android, iPhone, iPod touch, iPad, Windows Phone és Windows (PC).

Elérhetőség: Android | iOS | Windows Phone | PC


2. KakaoTalk

A KakaoTalk egy nagyon népszerű mobil alkalmazás, melyet egy koreai cég fejlesztett ki. Jelenleg több mint 90 millióan használják ingyenes hívásokra és üzenetek váltására. Ez az egyik a kevés alkalmazások közül, amely lehetővé teszi, hogy a csoportos hívásokat is bonyolítsunk más Kakao felhasználókkal. Néhány jellemzője közé tartozik az animált hangulatjelek, matricák és témák használata. Az alkalmazás elérhető szinte az összes vezető mobil operációs rendszer alá, beleértve az Android, iPhone, iPod touch, iPad, BlackBerry, Windows operációs rendszert és a Bada-t.


Elérhetőség: Android | iOS | BlackBerry | Windows Phone | Bada


3. WeChat

WeChat egy másik alkalmazás, amely továbbra is biztosítja a szabad (hang és videó) hívásokat és ingyenes üzenetek küldését. Az app tele van néhány ragyogó funkcióval. Több, mint 300 millió felhasználó használja világszerte, így ez az egyik legnépszerűbb platformfüggetlen app a kommunikációs kategóriában. Rendelkezésre áll az összes nagy platformokon, mint pld. az  iOS (iPhone, iPod touch és iPad), Android, Windows Phone, BlackBerry, Nokia Symbian, a Nokia S40. Animált hangulatjelek jellemzik, és valós walkie talkie üzemmódban is működik, valamint akár 40 ismerős is hívható a csoportos kommunikációba.

Elérhetőség: Android | iOS | BlackBerry | Windows Phone | Nokia Symbian és S40  | Web App


4. Line

A Line egy másik Viber alternatíva. Az alkalmazást körülbelül 160 millió felhasználó használja a világ minden tájáról. Úgy működik, mint egy mobil szociális háló, ahol meg lehet osztani a dolgokat a barátokkal és azok megjegyzést írhatnak rá. Elérhető iOS (iPhone, iPod touch, iPad), Android, Windows Phone, BlackBerry, Nokia Asha, a Windows PC, Mac OSX és Windows 8.

Elérhetőség: Android | iOS | BlackBerry | Windows Phone | Nokia Asha | Windows PC | Mac OS X | Windows 8


5. Talkray

Talkray egy másik sokfunkciós, ingyenes hívás és SMS alkalmazás. Több, mint 27 millió felhasználó használja világszerte. Az alkalmazás többek között lehetővé teszi a csoportos hívást HD minőségben. 

A csoportos hívás funkció alkalmazásakor láthatóvá válik, hogy éppen ki beszél. Sajnos jelenleg csak az iPhone, iPod touch, iPad és az Android platformokon használható

Elérhetőség: Android | iOS

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM