ELJÖTT A DEVIZAHITELESEK IDEJE.

ELJÖTT A DEVIZAHITELESEK IDEJE.

ELJÖTT A DEVIZAHITELESEK IDEJE.

[good_old_share]


A Jobbik a devizahitel-károsultakat is várja a pénteki demonstrációra – közölte Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

 

A politikus azt mondta: miközben "állítólag magasabb" az életszínvonal Magyarországon, idén 3600 kilakoltatás volt és az Eurostat adatai is azt támasztják alá, hogy a lakosság harmada felkészületlen a váratlan kiadásokra, elmaradt a törlesztőrészleteivel vagy gondot okoz számára otthona melegen tartása.
Ez szembemegy "a rezsim magáról alkotott képével" – értékelt Z. Kárpát Dániel, aki szóvá tette, hogy az igazságügyi miniszter korábbi érdekeltsége védi a "lakosságot kifosztó" kereskedelmi bankokat, s az ügyészség, valamint az Álllami Számvevőszék (ÁSZ) élén is fideszes múltú vezető áll.

PÉNTEKI TÜNTETÉS: 2017. december 15, 17 óra, a fidesz Lendvay utcai székháza előtt.

 

A jobbikos politikus azt is megfogalmazta: Domokos László ÁSZ-elnök hétfőn a parlamentben próbálta védeni a védhetetlent, hogy "a kézi vezérlés alatt álló pártállami számvevőszék" hány ponton mulasztott, sértett törvényt és milyen aljas eszközökkel próbálja – vélhetően Orbán Viktor miniszterelnök parancsára – "likvidálni, kicsinálni" a Jobbikot.

A Jobbik az utcát veszi vissza – jelentette ki a Fidesz-székházhoz tervezett demonstrációra utalva. Jelezte, hogy várnak minden, a demokráciát féltő és a szabadságát szerető magyart. Egyértelmű céljuk megmutatni "az orbáni diktatúrának", hogy nem lehet őket megfélemlíteni – tette hozzá.

Z. Kárpát Dániel köszönetet mondott azért, hogy a közösségi adománygyűjtésben 5 nap alatt több mint 27 millió forintot adtak össze az emberek.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Azt is mondta, a hatalmi ágak kezdenek összecsúszni, több 100 ezer ember számára vágyálom maradt az igazságszolgáltatás, lassan milliók élnek mélyszegénységben, s közben a "pártállami média folyamatosan azt próbálja sugározni, hogy apró léptekkel haladunk előre".
Az alelnök kérdésre elmondta, a demonstráción

"méltóságteljes, de egyáltalán nem visszafogott kiállást"

 

terveznek, s nemcsak a Jobbik szimpatizánsait várják. Megjegyezte: arra is fel vannak készülve, hogy a Fidesz odaküldi a provokátorait, ezt igyekeznek megakadályozni.

Kedden a Momentum, az LMP és az Együtt is jelezte csatlakozását.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM