ELJÖTT A DEVIZAHITELESEK IDEJE.

ELJÖTT A DEVIZAHITELESEK IDEJE.

ELJÖTT A DEVIZAHITELESEK IDEJE.

[good_old_share]


A Jobbik a devizahitel-károsultakat is várja a pénteki demonstrációra – közölte Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

 

A politikus azt mondta: miközben "állítólag magasabb" az életszínvonal Magyarországon, idén 3600 kilakoltatás volt és az Eurostat adatai is azt támasztják alá, hogy a lakosság harmada felkészületlen a váratlan kiadásokra, elmaradt a törlesztőrészleteivel vagy gondot okoz számára otthona melegen tartása.

loading...
Ez szembemegy "a rezsim magáról alkotott képével" – értékelt Z. Kárpát Dániel, aki szóvá tette, hogy az igazságügyi miniszter korábbi érdekeltsége védi a "lakosságot kifosztó" kereskedelmi bankokat, s az ügyészség, valamint az Álllami Számvevőszék (ÁSZ) élén is fideszes múltú vezető áll.

PÉNTEKI TÜNTETÉS: 2017. december 15, 17 óra, a fidesz Lendvay utcai székháza előtt.

 

A jobbikos politikus azt is megfogalmazta: Domokos László ÁSZ-elnök hétfőn a parlamentben próbálta védeni a védhetetlent, hogy "a kézi vezérlés alatt álló pártállami számvevőszék" hány ponton mulasztott, sértett törvényt és milyen aljas eszközökkel próbálja – vélhetően Orbán Viktor miniszterelnök parancsára – "likvidálni, kicsinálni" a Jobbikot.

A Jobbik az utcát veszi vissza – jelentette ki a Fidesz-székházhoz tervezett demonstrációra utalva. Jelezte, hogy várnak minden, a demokráciát féltő és a szabadságát szerető magyart. Egyértelmű céljuk megmutatni "az orbáni diktatúrának", hogy nem lehet őket megfélemlíteni – tette hozzá.

Z. Kárpát Dániel köszönetet mondott azért, hogy a közösségi adománygyűjtésben 5 nap alatt több mint 27 millió forintot adtak össze az emberek.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Azt is mondta, a hatalmi ágak kezdenek összecsúszni, több 100 ezer ember számára vágyálom maradt az igazságszolgáltatás, lassan milliók élnek mélyszegénységben, s közben a "pártállami média folyamatosan azt próbálja sugározni, hogy apró léptekkel haladunk előre".

loading...
Az alelnök kérdésre elmondta, a demonstráción

"méltóságteljes, de egyáltalán nem visszafogott kiállást"

 

terveznek, s nemcsak a Jobbik szimpatizánsait várják. Megjegyezte: arra is fel vannak készülve, hogy a Fidesz odaküldi a provokátorait, ezt igyekeznek megakadályozni.

Kedden a Momentum, az LMP és az Együtt is jelezte csatlakozását.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
VÉGLEG LEÁLLÍTJÁK A VÉGREHAJTÁSOKAT?
VÉGLEG LEÁLLÍTJÁK A VÉGREHAJTÁSOKAT?

VÉGLEG LEÁLLÍTJÁK A VÉGREHAJTÁSOKAT? [good_old_share] Olvasd végig, és gondolkodj! (videó az oldal alján!)   Póka László: „Az ajánlatuk az volt,...

DEVIZAHITEL-KÁSLER LENNE A MEGOLDÁS?
DEVIZAHITEL-KÁSLER LENNE A MEGOLDÁS?

DEVIZAHITEL-KÁSLER LENNE A MEGOLDÁS? [good_old_share] Ti küldtétek: Én azt látom, hogy perelni nem kell és felesleges!   De politikai úton...

Close