KOMOLY DEVIZAHITELES VÁLTOZÁS VÁRHATÓ!

KOMOLY DEVIZAHITELES VÁLTOZÁS VÁRHATÓ!

KOMOLY DEVIZAHITELES VÁLTOZÁS VÁRHATÓ!

[good_old_share]


FONTOS! A PSZÁF korábban jelezte, hogy a bankoknak ilyen kockázatos kölcsönök esetén arról is tájékoztatni kellett volna az ügyfeleket, hogy ez egy olyan kockázatos konstrukció, hogy akár a megélhetésük is veszélybe kerülhet a szerződés megkötésével!A múlt alkalommal közöltünk egy szenzációs riportot Dr. Ravasz Lászlóval.

A volt bíró akkor elmondta, hogy minden devizahiteles ügyet újra kéne tárgyalni, a tisztességtelen, nem teljesíthető szerződéseket meg kellene semmisíteni.

Most egy videó-riport keretében értékeli a legújabb fejleményeket.

A Kúria devizahiteles pereket vizsgáló Konzultációs Testülete állást foglalt az árfolyamkockázatra vonatkozó szerződési kikötések tisztességtelenségéről.  Ravasz László véleményezi az állásfoglalást és a jelenlegi devizahiteles bírósági gyakorlatot.

A riportot Stregova Erzsébet készítette. Köszönjük a kitartó munkáját!

Dr. Ravasz László kiemeli, hogy a Kúria az Európai Bíróság döntése alapján kényszerült újra értékelni a korábbi hazai bírói gyakorlatokat, melyeket eddig a „deviza”-károsultak merev elutasítása jellemzett.

loading...
loading…


FONTOS! A PSZÁF korábban jelezte, hogy a bankoknak ilyen kockázatos kölcsönök esetén arról is tájékoztatni kellett volna az ügyfeleket, hogy ez egy olyan kockázatos konstrukció, hogy akár a megélhetésük is veszélybe kerülhet a szerződés megkötésével!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Facebook hozzászólások
loading...