Dr. Lenhardt Balázs független országgyűlési képviselő közleménye

(OS) – A 2012. szeptember 22-én, Szilvásváradon megalakult Magyar Remény Közösség 2013. január 26-án, Ongán megrendezett értekezletén országos mozgalommá szélesedett. A cél olyan országos szervezettel és külkapcsolatokkal rendelkező társadalmi szerveződés létrehozása, mely a jelenlegi rendszer fennállása alatt közvetlenül képviseli a nemzet érdekeit, majd adott helyzetben – a várható gazdasági összeomlás, polgárháborús események – képes a széteső rendszer helyére lépni. A hatalom birtokában társadalmi rendet teremt, a térség stabilitását biztosítja. Addig is meg kell próbálnia felkészíteni tagjait és a haza valamennyi polgárát az önvédelemre és az önfenntartásra.

    A mozgalom elavultnak tartja a jelenlegi ál-demokratikus rendszert, hangsúlyozottan újszövetségi keresztény értékrendet képvisel, és nemzeti alapokon szerveződik. Soraiban tudhatja dr. Lenhardt Balázs országgyűlési képviselőt, Holcman László és Kisgergely András BAZ megyei önkormányzati képviselőket, és több helyi képviselő tagja révén jelen van települési önkormányzatokban. Csatlakozásra buzdít kisközösségeket és nagyobb szervezeteket egyaránt, de hivatalos tagnyilvántartást nem kíván vezetni! Politikai programjának bemutatására a szervezet nyilvános zászlóbontó rendezvényén kerül sor kora tavasszal. Átfogó társadalmi programját pedig ezt követően, helyi rendezvények sorozatán fogja közvetlenül ismertetni a pártok és politikusok által cserbenhagyott magyar néppel. 

Biztonságot! Jövőt! Életet! 
Magyar Remény Közösség 

Országos Sajtószolgálat


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM