Dr. Lenhardt Balázs független országgyűlési képviselő közleménye

(OS) – A 2012. szeptember 22-én, Szilvásváradon megalakult Magyar Remény Közösség 2013. január 26-án, Ongán megrendezett értekezletén országos mozgalommá szélesedett. A cél olyan országos szervezettel és külkapcsolatokkal rendelkező társadalmi szerveződés létrehozása, mely a jelenlegi rendszer fennállása alatt közvetlenül képviseli a nemzet érdekeit, majd adott helyzetben – a várható gazdasági összeomlás, polgárháborús események – képes a széteső rendszer helyére lépni. A hatalom birtokában társadalmi rendet teremt, a térség stabilitását biztosítja. Addig is meg kell próbálnia felkészíteni tagjait és a haza valamennyi polgárát az önvédelemre és az önfenntartásra.

    A mozgalom elavultnak tartja a jelenlegi ál-demokratikus rendszert, hangsúlyozottan újszövetségi keresztény értékrendet képvisel, és nemzeti alapokon szerveződik. Soraiban tudhatja dr. Lenhardt Balázs országgyűlési képviselőt, Holcman László és Kisgergely András BAZ megyei önkormányzati képviselőket, és több helyi képviselő tagja révén jelen van települési önkormányzatokban. Csatlakozásra buzdít kisközösségeket és nagyobb szervezeteket egyaránt, de hivatalos tagnyilvántartást nem kíván vezetni! Politikai programjának bemutatására a szervezet nyilvános zászlóbontó rendezvényén kerül sor kora tavasszal. Átfogó társadalmi programját pedig ezt követően, helyi rendezvények sorozatán fogja közvetlenül ismertetni a pártok és politikusok által cserbenhagyott magyar néppel. 

Biztonságot! Jövőt! Életet! 
Magyar Remény Közösség 

Országos Sajtószolgálat


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Kásler Árpád a Csaba Tv-Háttér című műsorában

Doubravszky György a gyulai találkozó kapcsán (video)

Doubravszky György megtette amit vállalt, továbbította az üzenetet! Érdemes figyelmesen mindenkinek meghallgatni a rövid interjút. Talán mégis annyit hozzáfűznék, hogy...

Close