DR. LÉHMANN GYÖRGY – EGY LEVÉL

DR. LÉHMANN GYÖRGY - EGY LEVÉL.

DR. LÉHMANN GYÖRGY – EGY LEVÉL

Tegnapi levelemre válaszul többek között az alábbi válasz is érkezett. Igaz, valóságot közlő olyan levél, melyet fájdalmasan igaznak tartok. 

Léhmann György

[cn-social-icon]

Tisztelt Dr Léhmann Úr!

 

A tolvaj profitot realizált, ill. elintéztette a kormánnyal, hogy még évtizedekig biztosítva legyen a terülj – terülj asztalkám a számára. És soha többé senki ne kérdőjelezhesse meg azt,hogy az ő követelése jogszerű, visszamenőlegesen meg pláne, a múltban elkövetett – jelen jólétüket megalapozó – ordenálé mocskos bűneik bocsánatot nyertek, a 2/3-osok a komplett un. ellenzék aszisztjával amnesztiában részesítették ezeket a rablógyilkosokat, tiszta lappal mehetnek tovább.

loading...Nem kell már tenniük semmit, és nem is akarnak ezek már pénzügyi szolgáltatást nyújtani. A reálgazdaságot meg finanszírozni – ami a nagy handabanda szövegek szerint amúgy egy bank alaptevékenysége lenne – soha nem is akarták. 

Lopni jöttek ezek, ahogy évszázadok óta mindig is. Ugyanaz a fajta, ugyanabból az irányból. Persze megtehetik, miért ne tennék hát?

Most már, hogy az eddig összelopott szajrét biztonságban tudják, a jövőbeni profitot meg lezsírozták, úgy döntöttek, elég lesz egy két iroda is már, bankfiók se nagyon kell, gyakorlatilag csak a pénzelszívó mechanizmust működtető néhány bürokrata, adminisztrátor, esetleg egy-két ügyfélszolgálatos szép mosolyú hölgy maradhat. Igazi banki tevékenységet ez a rothadt banda – ha eddig nem akart – most már főleg nem akar folytatni.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Szerencsére a piros-fehér-zöldbe öltözött kormányunk kiharcolta, hogy a bankok eredeti, nagyon csúnya, egyébként sokmilliós kártérítési perek alapjául szolgáló szerződései immáron patyolattiszták, támadhatatlanok, PERELHETETLENEKKÉ váljanak, és a bankok hasraütésszerű kamatemeléseinek gyakorlatatát ennek ellenére mégis sikerült átmenteni, csak most úgy nevezik, hogy referenciakamathoz kötött kamat, aminek kamatfelárát (így magát az ügyleti kamatot is) viszont ugyanúgy hasraütésszerűen változtathatja majd a bank, valamint a rekord alacsony MNB alapkamat, vagyis a referenciakamat (3 havi BUBOR) alapjául szolgáló kamat pedig extra felfele kitörési potenciált, így a parazitáknak hamarosan  – mert ez a patkány fajta kevesebbel nem éri be – extra profitot biztosít.

loading...

Szóval gyakorlatilag maradt minden a régiben. Csak most már – reményeik szerint – ha valaki a vérszívó parazitái által ismételten egyoldalúan megszövegezett szerződéssel, abból fakadó banki gyakorlattal nem ért egyet, jogait már csak a polgári engedetlenség, vagy az erőszak eszközéhez nyúlva tudja érvényesíteni. Mert Magyarországon immáron bíróság előtt ezt lehetetlenné tették. Díszmagyarba öltözött, nagyon keresztény, nagyon templombajáró gombnyomogató káderek. Lelkük rajta. Legyen hitük szerint. Ez csodálatos.

Mindez azonban nem a legkiábrándítóbb, mert ezen egyszer túl leszünk, hatalmunkban áll változtatni rajta, és meg is fogjuk tenni!Amihez viszont kevesek vagyunk, az annak az 500 teljesen elhülyült konzumidiótának a felemelése, aki ótvar tolvajoknak könyörög, hogy maradjon még egy kicsit. Nemzettestvérei tíz és százezreinek megnyomorításáért felelős, aljas, számító, tudatosan, előre kitervelten, és hidegvérrel pusztító létformák előtt csúszik-mászik magyar létére. Nem tudom, mit kéne ezeknek mondani, amitől rádöbbennének önön borzalmas állapotukra. Talán a Szentírás, talán… Másnak ereje ekkora nincsen:

“ Minden ország, a mely magával meghasonlik, elpusztul; és egy város vagy háznép sem állhat meg, a mely meghasonlik magával. “

Szóval kedves 500 –ak. Fogalmatok sincsen, micsoda mélységekbe süllyedtetek. Nimród, Atilla, Árpád, Szt. László, Mátyás vérei! Magyarok! Boldogasszony országának lakói! Mivé lettetek? Bűntetlenül így meghasonlani embernek magával nem lehet!

Tisztelettel:

G……………………… [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FORINTOSÍTOTT HITELKIVÁLTÁS. CSAK ÓVATOSAN!
FORINTOSÍTOTT HITELKIVÁLTÁS. CSAK ÓVATOSAN!

FORINTOSÍTOTT HITELKIVÁLTÁS. CSAK ÓVATOSAN! Az MNB óvatosságra inti a hitelkiváltókat címmel jelent meg egy cikk az InfoRádió oldalán. A cikk...

A BANKSZÖVETSÉG - AVAGY A SKORPIÓ DOROMBOLÁSA.
A BANKSZÖVETSÉG – AVAGY A SKORPIÓ DOROMBOLÁSA

A BANKSZÖVETSÉG - AVAGY A SKORPIÓ DOROMBOLÁSA Szerencsétlen országunk áldozatai és Bach huszárai I. Közelmúltban tette közzé a Somogyi Hírlap...

Close