DR. LÉHMANN – FIGYELEM ! EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG JOGHALLGATÓK SZÁMÁRA !

DR. LÉHMANN - FIGYELEM ! EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG JOGHALLGATÓK SZÁMÁRA !

Dr Léhmann György mellett végezhetnek egyedülálló munkát a nyári szünetben. Miről van szó?:

TÖMEGES PERINDíTÁSOK ELŐKÉSZíTÉSE SIÓFOKON, DR LÉHMANN GYÖRGY KÖZVETLEN IRÁNYíTÁSA ALATT !


loading...

Ha van benned spiritusz…, ha azt gondolod érdemes tenn valamiért, aminek értelme van…, ha BE AKARSZ KERÜLNI EGY CSAPATBA, AMELY VÉGLEG ELDÖNTI A BANKOKKAL VíVOTT JOGI HARCOT, ne habozz, jelentkezz ! Legyél részese, lásd, hogy is működik a jogalkalmazás és nyomásgyakorlás a való világban. Várjuk a déli parton nyaralást tervező joghallgatók és csoportok jelentkezését! email: info@antibank.hu

Jelentkezésedet azonnal továbbítjuk!
Idézet Dr Léhmann György felhívásából:

…" Ellenben azért, mert várhatóan rövidesen eljutok a teljesítőképességem határához, mégis megoldást kell találjak.
 Természetesen nagyon bízom a magyar ifjúságban – kiben másban – ezért úgy gondoltam, hogy a jogi egyetemeket végző 2. és 3. éves joghallgatókat talán mégis megkérhetném arra, hogy a vizsgaidőszak után egy-egy hetet segítsenek.
 
Abból indulok ki, hogy siófoki irodám mellett három üres iroda van, melyeket pillanatok alatt be tudok rendezni 10-15 asztallal és székekkel. Kimustrált számítógépeket és ehhez tartozó eszközöket is csak adnak valahol kölcsön, és amennyiben 10-15 joghallgató tehát hajlandó hetente Julius elejétől kezdődően reggel 7-től addig, ameddig van ügyfél a számítógépeket kezelni, akkor több ezer adóson tudnánk segíteni.
 
Szállást biztosítani, vagy pénzt adni segítőimnek nem tudok, mindösszesen annyit ígérek, hogy tevékenységük során éhen azért nem hallhatnak, mert félbevágott zsemlébe tett valamivel és tejjel ezt el lehet kerülni.


 
Várom azt, hogy segíteni kész joghallgatók az e-mail címemen jelentkezzenek és jelöljék meg azt a hetet, amikor siófoki irodámban készek tevékenykedni.
 
Bízom abban, hogy az adósok pedig összekapják magukat addig és megmutatják azt, hogy reggel héttől este hétig képesek munkát adni a segíteni kész 10-15 főnek.
 
Akkor hagynám abba a joghallgatókkal együttes munkát, amikor már egyedül is képes leszek visszatérni mindennapos tevékenységemhez.
 
Arra kérek mindenkit, hogy aki elgondolásomban segíteni akar, annak eszébe se jusson bármilyen formában pénzezni az adósok rovására, illetve az adósok csak akkor keressenek fel, ha ebből az iratomból felkészültek és csak ennek alapján kérik a perindítást., …"
 
Az Ügy a mai magyarország legfontosabb jogi ügye, hosszú távra szóló következményekkel.
Dr Léhmann György mellett dolgozni FELELŐSSÉG ÉS MEGTISZTELTETÉS.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MÁR LESBEN ÁLLNAK A HIÉNÁK A KÖVETELÉSEK MEGVÁSÁRLÁSÁRA- ÚGYHOGY ÉBRESZTŐ-CSELEKEDJ
MÁR LESBEN ÁLLNAK A HIÉNÁK A KÖVETELÉSEK MEGVÁSÁRLÁSÁRA- ÚGYHOGY ÉBRESZTŐ

MÁR LESBEN ÁLLNAK A HIÉNÁK A KÖVETELÉSEK MEGVÁSÁRLÁSÁRA - ÚGYHOGY ÉBRESZTŐ! Széchenyi Hitelszövetség: "Ami történt, röviden.. 1. NET programról 20...

"DEVIZAADÓS SZEMMEL: CÉLKERESZTBEN A KÖZJEGYZŐK
“DEVIZAADÓS SZEMMEL: CÉLKERESZTBEN A KÖZJEGYZŐK

Devizaadós szemmel: Célkeresztben a közjegyzők Még ez évben a devizaadós jog -és vagyonvédelem célkeresztjébe kerülnek a "torkosborz" bankok mellett -...

Close