DR. LÉHMANN – ELÉG VOLT! BEFEJEZTEM!

DR. LÉHMANN - ELÉG VOLT! BEFEJEZTEM!

DR. LÉHMANN – ELÉG VOLT! BEFEJEZTEM!

 

Dr. Léhmann György levele

DR-LÉHMANN-ELÉG-VOLT-BEFEJEZTEM-civilkontroll-com

[cn-social-icon]

loading...

“Soha egyetlen percig nem értettem egyet a Kásler féle gondolkozással, de tudomásul veszem azt ezek után, hogy ők jobban értékelték a jelenlegi helyzetet.”

“Az alábbi hirt olvasva tudomásul vettem azt, hogy egy más világban gondolva éltem idáig, és egy egészen más világ az, ami ténylegesen körülvesz bennünket.

Én az utóbbihoz nem értek, de éreztem mindenkor azt, hogy egy ilyenhez eljuthatnak azok, akik a jogállamiságot semmibe veszik.

Eljutottak.

Elsősorban azoktól kérek bocsánatot, akik idáig ügyfeleimként hittek nekem, másodsorban azoktól kérek bocsánatot, akik gondolatban velem egyet értettek.

loading...

Soha egyetlen percig nem értettem egyet a Kásler féle gondolkozással, de tudomásul veszem azt ezek után, hogy ők jobban értékelték a jelenlegi helyzetet.

Elég volt. Befejeztem. Én több embert nem vagyok hajlandó becsapni azzal, hogy ebben a hazában érdemes jogállamisági normákra hivatkozni.

Kifejezetten hivatkozom a julius 4-i szégyenletes országgyűlési szavazásra, ahol minden parlamenti párt ezt a szégyenteljes törvényalkotási folytatást lehetővé tette.

Elég volt. Ember még ekkorát nem csalódott a hazájának vezetőiben.

Gazembereké vált hazánk, és ezen nem vitatkozhatunk ezek után.

Hála Istennek őseim életkorából kiindulva nekem ez legfeljebb 4-5 évig jelent problémát.

Siófokon 2014. szeptember 13. napján.

Léhmann György

Így kell elszámolniuk a bankoknak az adósokkal

A levélhez apcsolódó gondolat:
Gábor Nagy: Magyarország nem jogállam. Magyarországon nincs demokrácia. Magyarországon ma 6 millió embert tartanak rabszolga sorban, törvénytelen, tisztességtelen banki követelések által. Mit vétettek ezek az emberek, hogy így kelljen bűnhődniük?

Az ország lakosságának a 60%-a (ha nem több) van (volt) olyan helyzetben, hogy akaratuk, szándékuk és tudásuk ellenére olyan törvénytelen és fortélyos banki terméket sóztak a nyakukba, amelyről a keletkezése pillanatában tudták a bankok, hogy teljes tönkre menetel lesz a kölcsönfelvevők sorsa. A mindenkori kormányok pedig rezzenéstelen arccal, elképesztő közönnyel nézik az ország lakosságának a 60%.-ának a kiírtását idegenek által. Ez nem túlzás kérem! Ez van, ez történik az országban!

Évek óta ez történik. Idegen hatalmak megszállták az országot, és irtják a lakosságot. A kormányok pedig sz..ért, hú..ért eladták az országot, a hazát a népet, az élő embereket rabszolgának, akiket le szabad ezeknek gyilkolni, likvidálni lehet 6 millió embert a tíz millióból, az idegen bankok kiszolgálása érdekében. Mi ez? Mi van itt? Hol vagyunk? Kik vagyunk? Kik ezek akik ezt művelik velünk?

Mi a bűnünk? Mit akarnak elérni? A teljes kiirtásunkat? Hagyjuk ezt? Szégyelljük magunkat, ha ezt hagyjuk! De a nagyvilág is szégyellje magát, hogy ezt eltűrik! Az Európai Únió egy nagy SZ.R, ha ezt lehet benne csinálni egy országgal, amit velünk. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
LOPOTT HOLMI VISSZAJÁR -FORINTOSÍTÁS FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON

LOPOTT HOLMI VISSZAJÁR -FORINTOSÍTÁS FELVÉTELKORI ÁRFOLYAMON "A kormány végigtárgyalgatta a nyarat a Bankszövetséggel, meg is látszik a törvénytervezeten a bankárok...

ELSŐKÉNT A "DEVIZAHITELESEK" KÁRTALANÍTÁSÁRÓL TÁRGYALNAK.
ELSŐKÉNT A “DEVIZAHITELESEK” KÁRTALANÍTÁSÁRÓL TÁRGYALNAK

Elsőként a devizahitelesek kártalanításáról tárgyalnak A devizahitelesek kártalanításáról szóló törvényjavaslatot tárgyalja az elsők között a parlament. Az Országgyűlés őszi ülésszaka...

Close