DR. LÉHMANN – EGY LEVÉL…

DR. LÉHMANN - EGY LEVÉL...

DR. LÉHMANN – EGY LEVÉL…

 

Kedves Ügyvéd Úr!

Mindig is nagyra becsültem töretlen hitét és munkáját amit ebben az elszabotált deviza ügyben tett és tesz önzetlenül emberek ezrei érdekében.
Egy időben én is hihetetlen energiával és tenni akarással léptem fel a gátlástalan kizsákmányoló banki- és most már tudom-, kormány erőkkel szemben. Hittem naivan az igazság erejében.

Ma már feladtam, – nem megy tovább -, nem csak megaláztak, de szisztematikusan előre megfontoltan tettek pszichésen tönkre.
Az én példámat szeretném csak röviden említeni Önnek. Kormányunk és pártunk banki mentőcsomag előhuzakodása előtt az UCB Ingatlanhitel Zrt.-vel egy bíróság előtt tett egyezség alkalmával 5.5 millió Ft "tartozást" tettek számunkra nyilvánvalóvá, úgy hogy előtte egy-összegben (igaz önhatalmúlag) az összes felvett kölcsönt 21 hónap után kifizettük részükre.

Majd most a napokban levélben érdeklődtem, hogy legyenek már kedvesek közölni, milyen feltételekkel vennék le a jelzálog bejegyzést ingatlanunkról, szerintük mennyi a fennálló tartozásunk? Írásban válaszoltak is és nem akartam hinni a szememnek amikor ma már 13,5 millió Ft követeléssel álltak elő.

Ezek már tudnak valamit amiről minket megvezetett választópolgárokat nem tájékoztatnak. A háttérben már meg van a korrupt és ismét bankoknak kedvező kormánymegállapodás,  amely  egyértelműen a hitelfelvevők kárára történik.
Ez nem csak egy egyszerű számszaki elírás,- ez nem véletlen!

Nem vagyok már mai "csirke" tisztelt Ügyvéd úr. 55 éves elmúltam és ez a mocskos rendszer arra kényszerít, hogy családomat hátra hagyva (három gyermek) elhagyjam az országot mert itthon nem tudom sem eltartani őket sem pedig a banki követelést végleg rendezni. Állami cégnél dolgoztam (2 diplomával) ahol a cég vezetése kormányhoz lojális ( hétköznapi nyelven : seggnyalókból álló) menedzsmentjét nem szakmai alapon választják ki, hanem ki mennyit tud az éppen  regnáló kormány és az ellenőrző minisztériumai részére átjátszani. Ezért aztán őket minden hatalommal felruházzák, azok kiskirályokká alakulnak és mindezt munkáltatói hatalmukban visszaélve ki is használják.   Engem három gyerekkel ( egyikük mozgássérült) úgy tettek utcára, hogy munkavégzés alól felmentettek, minden normálisan  állásidőre járó fizetést és járulékokat megvonták, de munkaviszonyomat fel nem mondták, nehogy végkielégítést is fizetniük keljen.

Miben reménykedjek még itt kedves Ügyvéd úr? A bírókat megvásárolják (tisztelet a kivételnek)  pénz , a hatalom náluk van az eltelt idő pedig nekik kedvez.
Ha szerencsém van,  , még talán van 20 – esetleg 30 évem és nem mindegy hogy ezt hogyan tervezem megélni, mit hagyok hátra gyerekeimre. Adósságot, vagy valami reményt egy szebb és boldogabb jövőt!Elnézést a hosszabbra sikerült levélért, bizonyára száz számra kapja naponta a hasonló elkeseredett leveleket. Köszönöm , ha elolvasta.
Jó egészséget és vigyázzon magára.

Tisztelettel:
F…………………. S…………………

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM