A DEVIZÁSOK JOGAIT ELVESZIK, VAGY ÖNKÉNT MONDANAK LE RÓLA?

A DEVIZÁSOK JOGAIT ELVESZIK, VAGY ÖNKÉNT MONDANAK LE RÓLA?

A DEVIZÁSOK JOGAIT ELVESZIK, VAGY ÖNKÉNT MONDANAK LE RÓLA?

[good_old_share]


Devizahiteles tüntetők fociztak Felcsúton, a Puskás Akadémia focipályáján.

 

A Nem adom a házam mozgalom aktivistái tartanak focimeccset az Orbán Viktor háza melletti, Mészáros Lőrinc által vezetett Puskás Akadémia egyik edzőpályáján.A devizahitel-válság miatt tiltakozó mozgalom Facebookon azt írta, egyszerűen csak élnek a jogaikkal, a közpénzből épült futbalkomplexumban:

Sokan panaszkodnak, hogy elveszik a jogaikat. – Valójában önként mondanak le róla.
A legtöbb ember nem tesz semmit azért, hogy a jogaikat érvényre juttassák.
A bankárok, és idomított majmaik a politikusok ezt jól kihasználják. – És a legtöbben ezt birkamód tűrik.

A Sárgapólósok nem ilyenek. A Sárgapólósok bárkivel szembe mernek menni, hogy a jogaikat, és az igazságot érvényre juttassák.
Így volt ez a közpénzen épült felcsúti stadionnal is.Csupán az első alkalommal kellett kicsit határozottnak lenni. A második alkalommal már csak szemfülesnek. A többi alkalommal már minden mindenki elfogadta, hogy vannak jogaink. – És mi élünk velük.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Korábban is tiltakoztak már a sárga pólós devizahitelesek Felcsúton, akkor kisebb lökdösődés, és futkározás után végül nem nagyon tudtak velük mit csinálni a biztonsági őrök.

Hol lakik valójában mészáros?Mint ahogy korábban mi is megírtuk, bár történtek előrelépések a devizahitel-válság felszámolásában, de még mindig több mint 500 ezer család költi átlagosan jövedelmének ötödét hiteltörlesztésre, és közel egymillió család ellen zajlik valamilyen végrehajtási eljárás Magyarországon. Forrás.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM