“DEVIZÁS” KÉRDÉSEK – Devizajog Iroda

„DEVIZÁS KÉRDÉSEK” – Devizajog Iroda

Sokan Fölteszik nekem a kérdést, hogy miért van az, hogy az emberek tömegei mozdulnak meg az internetadó hírére, a deviza adósok pedig ne tudnak így összefogni, holott sokkal súlyosabb a probléma, mint holmi 700 forintos internetadó.

Véleményem erről:

A kormányunk remekül alkalmazza az oszd meg és uralkodj elvét. Sikeresen szembefordította a deviza hiteles embereket azokkal, akiknek nincs deviza hitelük.Rengeteg provokátor beépül azokba a szerveződésekbe, akik a deviza hitelesek mellett állnak, így bomlasztják ezeket a szervezeteket. Ráadásul pontosan az irdatlan súlya és nagyságrendje miatt felkészült erre, így rendkívül jól irányítja a médiát. Lásd a mostani helyzetet, ahol az adósok ülnek a popójukon és várják a nagy megmentőt.

Az internet adó tüntetésnél zömmel fiatalok voltak jelen. Az ő agyuk még nincs kimosva és felismerték annak az iszonyatosan nagy veszélyét, hogy mi történne akkor, ha az internetet is ellenőrzés alá vonnák akár egy minimális adóval is, ugyanúgy, ahogy a többi közmédiát. Maguk a szervezők pedig óriási eszközt tartanak a kezükben, azt a kommunikációs csatornát, amit még nem vontak ellenőrzés alá.

Az internetet zömmel a fiatalok és aktív korban lévők használják, ezeknek csak a töredékének van deviza hitele a koránál fogva, ezért őket érzékenyebben érinti az internet adó, sőt ami még érzékenyebben érinti őket, az a szabadságuk korlátozása.Ugyanakkor ez a tüntetés nem csupán az internet adóról szólt, hanem a többi elhibázott intézkedésről is, amit a fiatalság már nem nyel be. Szerintem ez az oka. – Devizajog Iroda

"Nagy Éva, Hiteltársulás: Ahhoz, hogy egy társadalmi problémára valódi civil választ lehessen adni, a társadalomnak öntudatra kellett ébredni.

Mindennek az alapja a tudás, az ismeretek szerzése, megosztása, és itt pontosan nem a médiára gondolok, hanem valódi civil érdekközösségek egyre nagyobb szerepére, ami kontrollálni képes egy hatalmat.

Mert a devizahitelesek ügye túlmutatott a problémán: Mo-n olyan soha többé nem fordulhat elő, hogy jogalkotói vagy jogalkalmazói problémák miatt 3 millió ember váljék jogfosztottá törvénytelen szerződések miatt, aminek jogorvoslata nem volt biztosítható." BŐVEBBEN: VALÓDI CIVIL SZERVEZŐDÉS MENTÉN LEHET ÉRDEKVÉDELMET GYAKOROLNI

Szólj hozzá

Hozzászólás