“DEVIZÁS” KÉRDÉSEK – Devizajog Iroda

„DEVIZÁS KÉRDÉSEK” - Devizajog Iroda.

„DEVIZÁS KÉRDÉSEK” – Devizajog Iroda

Sokan Fölteszik nekem a kérdést, hogy miért van az, hogy az emberek tömegei mozdulnak meg az internetadó hírére, a deviza adósok pedig ne tudnak így összefogni, holott sokkal súlyosabb a probléma, mint holmi 700 forintos internetadó.

Véleményem erről:

A kormányunk remekül alkalmazza az oszd meg és uralkodj elvét. Sikeresen szembefordította a deviza hiteles embereket azokkal, akiknek nincs deviza hitelük.Rengeteg provokátor beépül azokba a szerveződésekbe, akik a deviza hitelesek mellett állnak, így bomlasztják ezeket a szervezeteket. Ráadásul pontosan az irdatlan súlya és nagyságrendje miatt felkészült erre, így rendkívül jól irányítja a médiát. Lásd a mostani helyzetet, ahol az adósok ülnek a popójukon és várják a nagy megmentőt.

Az internet adó tüntetésnél zömmel fiatalok voltak jelen. Az ő agyuk még nincs kimosva és felismerték annak az iszonyatosan nagy veszélyét, hogy mi történne akkor, ha az internetet is ellenőrzés alá vonnák akár egy minimális adóval is, ugyanúgy, ahogy a többi közmédiát. Maguk a szervezők pedig óriási eszközt tartanak a kezükben, azt a kommunikációs csatornát, amit még nem vontak ellenőrzés alá.

Az internetet zömmel a fiatalok és aktív korban lévők használják, ezeknek csak a töredékének van deviza hitele a koránál fogva, ezért őket érzékenyebben érinti az internet adó, sőt ami még érzékenyebben érinti őket, az a szabadságuk korlátozása.Ugyanakkor ez a tüntetés nem csupán az internet adóról szólt, hanem a többi elhibázott intézkedésről is, amit a fiatalság már nem nyel be. Szerintem ez az oka. – Devizajog Iroda

"Nagy Éva, Hiteltársulás: Ahhoz, hogy egy társadalmi problémára valódi civil választ lehessen adni, a társadalomnak öntudatra kellett ébredni.

Mindennek az alapja a tudás, az ismeretek szerzése, megosztása, és itt pontosan nem a médiára gondolok, hanem valódi civil érdekközösségek egyre nagyobb szerepére, ami kontrollálni képes egy hatalmat.

Mert a devizahitelesek ügye túlmutatott a problémán: Mo-n olyan soha többé nem fordulhat elő, hogy jogalkotói vagy jogalkalmazói problémák miatt 3 millió ember váljék jogfosztottá törvénytelen szerződések miatt, aminek jogorvoslata nem volt biztosítható." BŐVEBBEN: VALÓDI CIVIL SZERVEZŐDÉS MENTÉN LEHET ÉRDEKVÉDELMET GYAKOROLNI

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM