A „DEVIZÁS” ELLENÁLLÓ CSAPAT.

A „DEVIZÁS” ELLENÁLLÓ CSAPAT.

A „DEVIZÁS” ELLENÁLLÓ CSAPAT.

[good_old_share]


Az alábbi cikk a Sztárklikk oldalán jelent meg. Sok kérdést felvet, és sok kérdés megválaszolatlan marad.

 

Mi úgy gondoljuk, hogy a történelem majd választ ad mindenre. Persze az nagy kérdés, hogy a valódi bűnösök ismét a feledés homályába merülnek, vagy egy komoly változás következik, és végre felelősségre lesznek vonva.

loading...
Természetesen mi is tisztában vagyunk azzal, hogy ameddig hazánkban nem igazságszolgáltatás, hanem jogszolgáltatás van, addig ez lehetetlen. Egyszerűen azért, mert a jogot a jogalkotók minden esetben a maguk és a bankok érdekei szerint alakítják. Így volt ez az elmúlt években is. Ezért születhettek visszamenőleges hatályú törvények, és ezért nem lett valódi elszámoltatás sem.

De van egy jó hírünk! Ezen mi, a választók tudunk változtatni. Egyszerűen megvonjuk a bizalmunkat azoktól, akik az elmúlt évtizedekben a parlamentben „tevékenykedtek”, mert ezt ők alakították így. Közösen!

loading…


Volt olyan párt, amely tevékenyen, és volt olyan, amely cinkos semmittevéssel. (jobb esetben-a látszat kedvéért felszólalt ellene, de ő is megszavazta például a forintosítást.) Sajnos az összes jelenlegi parlamenti párt! Ez a tény!

Íme, a cikk: A cikk végén pedig megtudjuk, hogy milyen arányban fizetik még a károsultak a "deviza"-hitelüket!

Póka Lászlót a Nem adom a házamat mozgalom alapítóját és tagját az elmúlt napon őrizetbe vették. Nem nagy dolog vonhatjuk meg a vállunkat, mert egyrészt 'kijaz' a Póka László, mert én csak Póka Angélát ismerek, de ő meg énekel.

Póka László legjobb tudomásom szerint Tökölön él és évek óta elkeseredetten harcol az általa igazságtalannak vélt banki jogszabályok ellen, küzdelme olykor taszító, néha nemesnek tűnő, néha reménytelen, olykor örömteli, de mindenképpen benne van az örök kis ember esendősége, a hatalommal szemben, amolyan örök Dávid, Góliáttal szemben.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Az eszköztelen ember kiáltása az övé, azé az emberé, aki valahogy megpróbálja értelmezni az olykor egymásnak is ellentmondó jogszabályokat, és ezeknek fényében igyekszik törvényesen cselekedni.
Póka László amolyan egyszemélyes ellenálló csapat, aki a kizsákmányoló hatalom ellen küzd, igyekszik rámutatni az összefonódásokra, próbál rést találni a pajzsok között, hogy legalább néha az odaszúrás sikerélménye meglegyen.

Póka Lászlónak amúgy semmi esélye a hatalommal szemben. Nem lehet esélye egy olyan bankrendszerrel szemben, amelynek vezetői közösen báloznak együtt azokkal az ügyészekkel, bírókkal, akiknek éppen a bankok ellen kellene képviselni a kisembereket.

Póka Lászlónak nem lehet esélye a kis fénymásolt A4-es papírjaival, azok fel celluxozásával, a mindenkori hatalom nagyurainál, mert folyamatosan rendőri zaklatásnak van kitéve és csak ő húzhatja a rövidebbet.

Őrizetbe vették!

loading…


Történt, hogy pár napja Póka László ellen távoltartási határozatot hoztak Csányi OTP-s bankvezér kérésére, utasítására, így Póka László nem közelítheti meg sem Csányit, sem a lakhelyét. Egy dolog kimaradt viszont a végzésből, hogy milyen távolságról szól ez a megközelíthetetlenség. Illetve az sem szerepelt a tiltó határozatba, hogy a Laura utcán sétálhat-e Póka László.

FIGYELEM! Sokan jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

Ennek ellenére Póka Lászlót letartoztatták. Több kérdés merült fel bennem megnézve az alábbi videót.

Mennyire intézkedtek jogosan, vagy jogszerűtlenül a rendőrök és meddig lehet az védekezés, hogy "parancsra tettem!" Meddig maradhatunk mi, állampolgárok, törvénytisztelőek, ha azt látjuk, hogy a törvényeket csak ellenünk használják olyan emberek, akik a törvényesség látszatára sem ügyelnek.

Szerző: Lang Alex

MI TÖRTÉNNE, HA MINDEN DEVIZAKÁROSULT EGYSZERRE ABBAHAGYNÁ A FIZETÉST?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
SEGÍTS, HOGY A CSALÁD EGYBEN MARADJON!
SEGÍTS, HOGY A CSALÁD EGYBEN MARADJON!

SEGÍTS, HOGY A CSALÁD EGYBEN MARADJON! [good_old_share] Segíteni ér! Nem pénzt kérnek! Csak egy albérletet Dunaharasztiban vagy a környékén, ahol...

PER, VAGY VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTÉSE, KOCKÁZATKEZELÉS.
PER, VAGY VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTÉSE, KOCKÁZATKEZELÉS.

PER, VAGY VÉGREHAJTÁS FELFÜGGESZTÉSE, KOCKÁZATKEZELÉS. [good_old_share] A lap alján megtalálod azt a hivatkozást, amely bizonyítja az árfolyamkockázattal kapcsolatos megtévesztést!  ...

Close