DEVIZAKÁROSULTAK! MEDDIG MÉG?

DEVIZAKÁROSULTAK! MEDDIG MÉG?

DEVIZAKÁROSULTAK! MEDDIG MÉG?


[good_old_share]

Érdekes kérdéseket feszeget a parlamentben Z. Kárpát Dániel. És fel is teszi az alapkérdést: meddig még? (Videó alább).

 

Elmondja, hogy nagy a baj. Szociális társadalmi katasztrófa van kibontakozóban. Átérzi az ügy súlyát, amely családok ezreinek a kilakoltatásával jár.

Elmondja, hogy több mint 140.000 szerződésről tudnak, amelynél az átvert károsultak nem tudják teljesíteni a lehetetlen banki feltételeket.

Azt is elmondja, hogy a Román döntéshozók helyesen jártak el, amikor az ottani hiteleket felvételkori árfolyamon váltották át. Szerinte Magyarország kormánya lepaktált a Bankszövetséggel, mert a forintosításkor nem a felvételkori árfolyamot alkalmazta.

Hhhhhuuuhhhhh…BLABLABLA….

 

Egy dolgot elfelejt Z. Kárpát Dániel: nem csak a fidesz-kdnp, hanem az összes parlamenti párt, így a jobbik is megszavazta a forintosítási törvényt! Amikor megnyomták a gombot, pontosan tudták, hogy milyen árfolyamra adják az „áldásukat”!

Z. Kárpát azt is tudja, hogy: a hazai deviza alapú hitelezés kapcsán a bankok által megvalósított törvényi tényállások: (a forintosítás során általuk küldött elszámolási értesítő – (tisztességtelenül felszámított összegek, és az ahhoz kapcsolódó dátumok) alapján – tévedésbe ejtés és tévedésben tartás, szervezetten, folytatólagosan, üzletszerűen, különösen nagy anyagi hátrány okozása…
Mégis megszavazták a forintosítást?? Mégsem teszik meg az ügyészségen a feljelentést?? Meddig hagyjuk még hülyének nézni magunkat? Meddig még??

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[apss_share]
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM