DEVIZAKÁROSULTAK! MEDDIG MÉG?

DEVIZAKÁROSULTAK! MEDDIG MÉG?

DEVIZAKÁROSULTAK! MEDDIG MÉG?


[good_old_share]

Érdekes kérdéseket feszeget a parlamentben Z. Kárpát Dániel. És fel is teszi az alapkérdést: meddig még? (Videó alább).

 

Elmondja, hogy nagy a baj. Szociális társadalmi katasztrófa van kibontakozóban. Átérzi az ügy súlyát, amely családok ezreinek a kilakoltatásával jár.

loading...

Elmondja, hogy több mint 140.000 szerződésről tudnak, amelynél az átvert károsultak nem tudják teljesíteni a lehetetlen banki feltételeket.

Azt is elmondja, hogy a Román döntéshozók helyesen jártak el, amikor az ottani hiteleket felvételkori árfolyamon váltották át. Szerinte Magyarország kormánya lepaktált a Bankszövetséggel, mert a forintosításkor nem a felvételkori árfolyamot alkalmazta.

Hhhhhuuuhhhhh…BLABLABLA….

 

Egy dolgot elfelejt Z. Kárpát Dániel: nem csak a fidesz-kdnp, hanem az összes parlamenti párt, így a jobbik is megszavazta a forintosítási törvényt! Amikor megnyomták a gombot, pontosan tudták, hogy milyen árfolyamra adják az „áldásukat”!

Z. Kárpát azt is tudja, hogy: a hazai deviza alapú hitelezés kapcsán a bankok által megvalósított törvényi tényállások: (a forintosítás során általuk küldött elszámolási értesítő – (tisztességtelenül felszámított összegek, és az ahhoz kapcsolódó dátumok) alapján – tévedésbe ejtés és tévedésben tartás, szervezetten, folytatólagosan, üzletszerűen, különösen nagy anyagi hátrány okozása…
Mégis megszavazták a forintosítást?? Mégsem teszik meg az ügyészségen a feljelentést?? Meddig hagyjuk még hülyének nézni magunkat? Meddig még??

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

loading...

[apss_share]
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. CZIRMES GYÖRGY-BANKI ADÓSOK, DEVIZAADÓSOK!
DR. CZIRMES GYÖRGY-BANKI ADÓSOK, DEVIZAADÓSOK!

DR. CZIRMES GYÖRGY-BANKI ADÓSOK, DEVIZAADÓSOK! [good_old_share] Banki adósok devizaadósok! Dr. Czirmes György - Az A.I. G nemzetközi biztosító képviselője egy...

DR. CSIKÁSZ - DEVIZAADÓSOKNAK!
DR. CSIKÁSZ – DEVIZAADÓSOKNAK!

DR. CSIKÁSZ - DEVIZAADÓSOKNAK! [good_old_share] Az MNB egy félrevezető cikket jelentetett meg a lent található linken. A jelzálogfedezetű kölcsönöket érinti....

Close