Devizahitelek-van megoldás Bátor program.

Devizahitelek-van megoldás Bátor program.

Devizahitelek-van megoldás Bátor program.


Ez a videót csak akkor nézd meg, ha szerinted is a téged átverő bankkal kötött megállapodás a legjobb módja annak, hogy megszabadulj a hiteltől! Mondhatnánk „…kinek a pap, kinek a paplan….”A megoldás nem csak a devizahitelekre, hanem a forinthitelekre is vonatkozik és átfogóan érvényes a kölcsönökre, lízingszerződésekre, gépkocsi és ingatlanszerződésekre.

A bátor program álláspontja az, hogy megállapodást kell kötni a bankkal. A per csak egy eszköz szenítünk, a cél a megállapodás. Bátor Program Stúdió 2020.1. Van megoldás!

Ez a videót csak akkor nézd meg, ha szerinted is a téged átverő bankkal kötött megállapodás a legjobb módja annak, hogy megszabadulj a hiteltől! Mondhatnánk „…kinek a pap, kinek a paplan….”

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Szerinted is ez lenne a megoldás? Te milyen megoldást tartanál elfogadhatónak? NCK: Ez a program tényleg egy "bátor" program lenne???

Bátor Program Stúdió 2020.1. Van megoldás!

Közzétette: István Ölveczky – 2020. január 5., vasárnaploading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM