GULYA TIBOR KÖZLEMÉNYE

GULYA TIBOR KÖZLEMÉNYE.

GULYA TIBOR KÖZLEMÉNYE

[cn-social-icon]

NCK: nem véleményezünk, csak tájékoztatunk!

 

Tisztelt ügyfeleink.

loading...

Ezúton tájékoztatom önöket arról, hogy megkezdjük az utolsó lépést a bankokkal és a közjegyzőkkel szemben.Mint azt tapasztalhatták a közjegyzők hosszú időn keresztül akadályozták a munkánkat és mindent megtettek azért, hogy az okiratba foglalást az elállást illetően végrehajtsák. De ez a múlté.

Azonban a közjegyzők nem korrektek, mert megpróbálnak még most is gusztustalankodni és amint tapasztalták annak ellenére, hogy sikerült elérni, hogy a közjegyzői kamara körlevélben szólította fel őket, hogy foglalják okiratba az elállást egyesek pofátlan módon irreális összegeket kérnek okiratba foglalásért, hogy így próbálják meg elrettenteni az ügyfeleket.

Egyes közjegyzők meg azzal riogatják az ügyfeleket, hogy az elállás okiratba foglalásával kitörölhetik a se….ket.  Azonban számos közjegyző elismerte, hogy az elállásunk valóban képes joghatást kifejteni és gartulált munkánkhoz de ezt olyan közjegyzők jelezték akiket azért kereset fel az ügyfél mert a saját közjegyzője egy gerinctelen ember volt és ahogy mondtam pofátlanúl magas költséget számított fel csak azért, hogy ne vele állítassa ki a közjegyzői okiratot az ügyfél.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

De a lényeg a következő. A mai nappal megindították ügyvédeink a közjegyzők felé azt az intézkedést, melyet a bíróságok állapítottak meg számukra mint kötelezettség, mégpedig azt, hogy amennyiben végrehajtási eljárást indított bárkivel szemben a bank a közjegyző segítségével, a közjegyző kötelen a végrehajtást elszenvedő kérelmére is a végrehajtási kifogást megvizsgálni és arról fellebbezés terhe mellett végzésben döntést hozni, melyre 8 napja van.

Ez azt jelenti, hogy a ma elküldött kifogást a közjegyzőnek legkésöbb jövőhét szerdáig meg kell válaszolnia úgy, hogy a kifogás miatt a Vht. 161 alapján a végrehajtás határozatban fel kell függesztenie mert a törvény értelmében ha más hatóság elbírálása alá tartozó jogkérdésben az elbírálásig az eljárást szüneteltetni kell.

Mivel a közjegyzői döntéssel szemben fellebbezést kell biztosítani, melynek elbírálása törvényszéki hatáskörbe tartozik, így bizony a végrehajtást szüneteltetnie kell a közjegyzőnek igy ahogy mondtam korábban van megoldás a végrehajtásra. Jelezni szeretném továbbá, hogy a héten megkezdjük a KHR rendszerrel szembeni pereket annak érdekébe, hogy törölve legyen mindenki mind adós és majd ezt követően nézzük meg a bank arcát amikor szembesül a ténnyel, hogy az ügyfél megszűnik mint adós és így a kötelmeket nem kell tovább eltürnie mint például, hogy a bank jelzálogjogot tart fent az ingatlanára.

Peranyagok tekintetében mi értesítjük az ügyfeleket hogy mikor kell befáradniuk, de az ügyfelek kapják meg azt a levelet melyben a KHR-t kezelő Bisz Zrt. állást foglal, hogy törli vagy nem törli az ügyfelet a rendszerből. Ha a törlés megtörténik a munkánk befejeződik, tekintve, hogy a törlés okán megszűnik adósnak lenni azaz a szerződése nem fejt ki joghatást, így a bank a szerződésére hivatkoni nem tud, így követelést sem tud érvényesíteni.Ha nem törli az ügyfelet bepereljük őket és bíróság fogja kötelezni őket a törlésre és akkor fejeződik ne a munkánk. Arra hogy ez alapján hogy kerül törlésre a jelzálogjog arra a törlést követően fogok személyes keretek között tájékoztatást adni, tekintve, hogy arra jöttem rá, hogy egyes csoportok és ügyvédek lekopzták az elállási elméletemet és megpróbálják alkalmazni, de egyik sem tudja, hogy az elállást követően mit tegyen annak érdekébe, hogy az elállás jogkövetkezményeit érvényesíteni tudja, így hozzám küldik pribéljeiket, hogy tovább tudjanak lépni.

Használt személygépkocsi, eladó ingatlan, otthon végezhető munka, olcsó mobiltelefon, eladó laptop…stb. Ingyen apróhirdetések. Add fel te is a hirdetésed! KATTINTS 

Teszik úgy, hogy közben meg megpróbálnak lejáratni, de az elméletemet felhasználjá. Ez van elkell fogadnom, ezért is döntöttem úgy, hogy semmilyen gusztustalan megjegyzéshez nem teszek kommentet hanem letörlöm, mert nem fogok lealacsonyodni a primitivek szintjére, hiszen igaz a mondás, ha lealacsonyodsz a szintjükre akkor a rutinjukkal legyőznek. köszönöm hogy olvasták cikkemet.

Szkeptikusoknak jelezném nem az ő gondolatuk a döntő hanem a bíróságé azaz nem a szkeptikusokat kell meggyőznöm, hanem a bíróságokat, akiket már meggyőztünk igazunkról, amit ítéleteik igazolnak. Gulya Tibor. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
SZEGEDI "DEVIZÁS" KONFERENCIA II. RÉSZ.
SZEGEDI “DEVIZÁS” KONFERENCIA II. RÉSZ.

SZEGEDI "DEVIZÁS" KONFERENCIA II. RÉSZ. [cn-social-icon] Szegedi konferencia 2. rész   Dr. Damm Andrea előtt a Dél Alföldi Otthonvédők képviseletében...

NA, EHHEZ AZTÁN POFA KELL! A KÖZJEGYZŐ NEM TUDJA, HOGY VALÓS ADATOKAT TARTALMAZ-E AZ ÁLTALA KIÁLLÍTOTT KÖZOKIRAT? II. RÉSZ.
NA, EHHEZ AZTÁN POFA KELL! A KÖZJEGYZŐ NEM TUDJA, HOGY VALÓS ADATOKAT TARTALMAZ-E AZ ÁLTALA KIÁLLÍTOTT KÖZOKIRAT? II. RÉSZ.

Hogy nem sült le a bőr Fricz Tamásnak és Csizmadia Lászlónak képéről akkor, amikor 5 nappal ezelőtt tartott valamilyen összejövetelükön...

Close