DEVIZAHITELEK – OBJEKTÍV TÁJÉKOZTATÁS?

DEVIZAHITELEK – OBJEKTÍV TÁJÉKOZTATÁS?

DEVIZAHITELEK – OBJEKTÍV TÁJÉKOZTATÁS?

Ti küldtétek… egy olvasói vélemény.

[cn-social-icon]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontrol!

 

A megfogalmazás, mint devizahitel HELYTELEN!   Magyarországon az emberek deviza ALAPÚ hitelt vettek fel.  A  törvényalkotó 2010. Március 25-én foglalta törvénybe a Deviza Alapú hitel fogalmát!Ennek azért van jelentősége, mert az előtte felvett hiteleknél miről tartott a közjegyző törvényi felvilágosítást, mint deviza alapú hitel (?!) Honnan tudta, hogy mi ez??? Mi alapján tartotta a törvényi  felvilágosítást???

Ezek után ez sérti a Kjt törvényt, mert ez az adós irányába dezinformáció volt és semmi más!

Valamint sérti az objektivitást, mert a bank fizetett a megkötött szerződések után a közjegyzőnek!

Így ezek alapján milyen OBJEKTÍV tájékoztatót tartott a közjegyző és MIRŐL??? Objektív tájékoztató volt ez egyáltalán???!!!

Amennyiben kiadja a végrehajtási záradékot a közjegyző (ezen fent említett súlyos hibák ellenére) abban az esetben azonnal kártalanítási pert kell ellene indítani – (mivel vétett a Kjt törvény ellen a közjegyző) (több mint három súlyos Kjt törvényt  sért meg) így a kártalanítási pert  megnyered!

Ráadásul kérni kell a végrehajtótól (BUNKÓKTOL) a banki elszámolást. De ezt megtudja előzni az adós, ha perre viszi a végrehajtást és mivel  jogvita tárgyát képezi, az elszámolás abban az esetben a végrehajtást fel kell függeszteni!Ezt kell az emberek tudomására hozni. A petíció pontos szövegezése nagyon fontos! Mi nem deviza hitelt, hanem DEVIZA ALAPÚ hitelt vettünk fel! Nem egy a kettő!

Mi a deviza  Alapú hitel fogalma? De erről  Gulya Tibor Úr sokkal többet tud! Be kellene vonni a munkába…

Nem szabad butaságot írni és összemosni konkrétumokat!

Tisztelettel: A L.

Szerkesztői gondolat: Olvasóink megfigyelhették, hogy az általunk írt cikkekben, illetve a cikkek címében a "devizahitel" megnevezést minden esetben idézőjelbe tesszük. A közlésre hozzánk eljuttatott szakértői, ügyvédi, vagy olvasói írásokat változtatás nélkül közöljük!

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM