DEVIZAHITELEK – OBJEKTÍV TÁJÉKOZTATÁS?

DEVIZAHITELEK – OBJEKTÍV TÁJÉKOZTATÁS?

Ti küldtétek… egy olvasói vélemény.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Tisztelt Nemzeti Civil Kontrol!

 

A megfogalmazás, mint devizahitel HELYTELEN!   Magyarországon az emberek deviza ALAPÚ hitelt vettek fel.  A  törvényalkotó 2010. Március 25-én foglalta törvénybe a Deviza Alapú hitel fogalmát!Ennek azért van jelentősége, mert az előtte felvett hiteleknél miről tartott a közjegyző törvényi felvilágosítást, mint deviza alapú hitel (?!) Honnan tudta, hogy mi ez??? Mi alapján tartotta a törvényi  felvilágosítást???

Ezek után ez sérti a Kjt törvényt, mert ez az adós irányába dezinformáció volt és semmi más!

Valamint sérti az objektivitást, mert a bank fizetett a megkötött szerződések után a közjegyzőnek!

Így ezek alapján milyen OBJEKTÍV tájékoztatót tartott a közjegyző és MIRŐL??? Objektív tájékoztató volt ez egyáltalán???!!!

Amennyiben kiadja a végrehajtási záradékot a közjegyző (ezen fent említett súlyos hibák ellenére) abban az esetben azonnal kártalanítási pert kell ellene indítani – (mivel vétett a Kjt törvény ellen a közjegyző) (több mint három súlyos Kjt törvényt  sért meg) így a kártalanítási pert  megnyered!

Ráadásul kérni kell a végrehajtótól (BUNKÓKTOL) a banki elszámolást. De ezt megtudja előzni az adós, ha perre viszi a végrehajtást és mivel  jogvita tárgyát képezi, az elszámolás abban az esetben a végrehajtást fel kell függeszteni!Ezt kell az emberek tudomására hozni. A petíció pontos szövegezése nagyon fontos! Mi nem deviza hitelt, hanem DEVIZA ALAPÚ hitelt vettünk fel! Nem egy a kettő!

Mi a deviza  Alapú hitel fogalma? De erről  Gulya Tibor Úr sokkal többet tud! Be kellene vonni a munkába…

Nem szabad butaságot írni és összemosni konkrétumokat!

Tisztelettel: A L.

Szerkesztői gondolat: Olvasóink megfigyelhették, hogy az általunk írt cikkekben, illetve a cikkek címében a "devizahitel" megnevezést minden esetben idézőjelbe tesszük. A közlésre hozzánk eljuttatott szakértői, ügyvédi, vagy olvasói írásokat változtatás nélkül közöljük!

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás