“DEVIZAHITELEK”-AMIVEL A SARGENTINI JELENTÉS NEM FOGLAKOZOTT.

"DEVIZAHITELEK"-AMIVEL A SARGENTINI JELENTÉS NEM FOGLAKOZOTT.

"DEVIZAHITELEK"-AMIVEL A SARGENTINI JELENTÉS NEM FOGLAKOZOTT.

[good_old_share]


Lényeges kérdések – összefoglalja Kásler Árpád. Videó alább.

 

A Haza Pártja honlapjáról egy hozzászólás: Döbbenetes dolgok zajlanak hazánkban.

Jelentéseket készítenek időszakonként arról, hogy hány ember házát árverezik el a jogellenes banki követelés kielégítésére.Jelentéseket készítenek arról, hogy hány ember kellett, hogy eladja a lakóházát a jogellenes követelések kifizetése végett.

Megfosztják a jogos örökösöket attól, hogy szerető szüleik örökrészéhez hozzájussanak, mert le kell mondaniuk a jogellenes banki követelések miatt az őket illető örökségről.
Tudják jól, hogy mindez jogellenes és emberiesség ellenes, és hagyják. Mi más történik, mint a magyarság irtása?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ EU BÍRÓSÁG DÖNTÉSÉRE VÁR A KÚRIA-HATALMAS VÁLTOZÁSOK JÖHETNEK.
AZ EU BÍRÓSÁG DÖNTÉSÉRE VÁR A KÚRIA-HATALMAS VÁLTOZÁSOK JÖHETNEK.

AZ EU BÍRÓSÁG DÖNTÉSÉRE VÁR A KÚRIA-HATALMAS VÁLTOZÁSOK JÖHETNEK. [good_old_share] ".. Ha kiderülne, hogy tisztességtelen, elég lenne a kamatot fizetni.."...

KILAKOLTATÁSOK ELLENÁLLÁS NÉLKÜL?
KILAKOLTATÁSOK ELLENÁLLÁS NÉLKÜL?

KILAKOLTATÁSOK ELLENÁLLÁS NÉLKÜL? [good_old_share] "..ellenállás nélkül hagyjuk az országunkat szétrabolni.."   Vitaindító-gonolatébresztő... Kerékgyártó László - Egyre több és több kilakoltatás...

Close