Devizahitel – Most az Otp Faktoring megfizet, mint a katonatiszt!

ügyvéd, Dr. Szabó V. László, Nemzeti Civil Kontroll, Devizahitel - Most az Otp Faktoring megfizet, mint a katonatiszt

Devizahitel – Most az Otp Faktoring megfizet, mint a katonatiszt!

A Jegyzőkönyv a cikk alján található!!!

Dr. Szabó V. László ügyvéd – Nem régen feltettem egy posztot amiben a saját hitelemmel kapcsolatban írtam az Otp Faktoring elleni jogerős pernyertességről.

Abban a perben a jelzálog törlését kértem elévülés miatt.

18M-t vettünk fel japán jenben, 6M-t fizettünk vissza, a Faktoring a végén már 44M-t követelt.

A 12M-t pedig köszönjük Sanyi bácsi, ennyivel tartoztatok az elmúlt évekért.
Azért adtam be a keresetet a zálogjog törlésére mert ha csak az elévülés megállapítására adom be attól még a Faktoring – még pernyertességem esetén sem – veszi le a zálogjogot és nem tudom eladni az ingatlant, vagyis csak egy külön törlési perben tudnám tehermentesíteni.

A bíróság jogerősen törölte a zálogjogot és kaptunk 1,350.000Ft perköltséget.
Azonban az Otp Faktoring esetében még a döglött hiénába is lőni kell.
Párhuzamosan beadtam egy elévülési pert is, amelynek első tárgyalásán a bíróság lezárta a perfelvételt és megállapította, hogy a tényállás tisztázott, az elévülést kell csak megállapítania, ez pedig jogkérdés.

A kezdetben csak szerény perköltséget felemeltem a tárgyaláson hadd érezze a Faktoring a törődést.
A banki ügyvéd abba kötött bele, hogy a számla mellé nem csatoltam a megbízást. 
Miután ez is megtörtént nincs akadálya a Faktoring újra elp.csázásának.
Csapataink harcban állnak. Dr. Szabó V. László ügyvéd.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM