„DEVIZAHITEL”-KÁRTÉRÍTÉS AZ ELMÚLT ÉVEK SZENVEDÉSEIÉRT!

„DEVIZAHITEL”-KÁRTÉRÍTÉS AZ ELMÚLT ÉVEK SZENVEDÉSEIÉRT!

„DEVIZAHITEL”-KÁRTÉRÍTÉS AZ ELMÚLT ÉVEK SZENVEDÉSEIÉRT!

[good_old_share]


Dr. Szabó László kártérítési ügyvéd –

 

Kártérítést, ami a csövön kifér…
Azt miért nem vizsgálja senki sem – egyik tárgyalóteremben sem – hogy az adós miért akart volna olyan szerződést kötni, amivel a saját és a családja életét tönkreteszi és belebetegszik?

Ez csak egy esetben fordulhatott elő: akkor, ha a bank félrevezette, becsapta a hitelfelvevőt. Az adós akarata nem terjedt ki arra, hogy a hitelbe tönkremenjen.

Minden adós csak olyan szerződést írt alá, amit vissza is tud fizetni. Különben nem kockáztatta volna a gyermekei jövőjét. Az olyan szerződést, amely az adóst és családját kivégzi csak úgy írhatott alá a hitelfelvevő, hogy ha nem volt tudomása a valódi kockázatokról.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Erre pedig ügyeltek a bankok, hogy ne is legyen, mert különben nem köt szerződést.

Az árfolyamkockázat teljes mértékben az adósra hárítása az Európai Bíróság előtt van. Addig tartsatok ki. Ha megjön az uniós döntés, akkor…

pedig ami a csövön kifér, kártérítés az elmúlt évek szenvedéseiért. – Szabó László kártérítési ügyvéd.
FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM