DEVIZAHITEL-FEDEZET NÉLKÜLI HAZÁRDJÁTÉK.

DEVIZAHITEL-FEDEZET NÉLKÜLI HAZÁRDJÁTÉK.

DEVIZAHITEL-FEDEZET NÉLKÜLI HAZÁRDJÁTÉK.


"…Az ügyfelek nem is tudhatták, hogy csapdába csalják őket…"

A párizsi Sorbonne egyetem doktori iskolájának kutató professzora Dr. Lentner Csaba:"A hitelezés amit svájci frank alapúnak mondanak, valójában fedezet nélküli hazárdjáték volt. A bankok szerencsejátékot űztek és rajtavesztettek. A rendszer bedőlésért elsődlegesen ők a felelősek!

Kérdés: – A deviza hitelek drámája szinte sors tragédia lett. Hogy jutottunk idáig?

Dr.Lentner: – Tisztázzunk valamit mindjárt az elején! Teljességgel téves és helytelen a szóban forgó problémakör esetében deviza hitelről beszélni. Ez ugyanis nem az!

Kérdés: – Hanem mi?

Dr.Lentner: – Gigantikus átverés. A svájci jegybank legfrissebb adatai azt igazolják, hogy a külföldi bankok Magyarországon működő leánybankjai az általuk nyújtott hiteleket nem refinanszíroztatták frankkal, nem vettek föl valós bankközi frank hitelt, és nem bocsátottak ki frank alapú kötvényeket sem.

A Svájci Nemzeti Bank pénzkibocsátása ugyanis nem növekedett olyan mértékben, amilyen mértékben szükséges lett volna ezen csereügyletekhez. Egyszerűen nincs annyi frank a piacon, amennyi a frank alapúnak mondott hitelek fedezete kellene legyen….
Az a hitelezés amit svájci frank alapúnak mondanak, valójában fedezet nélküli hazárdjáték volt.

loading...

Kérdés: -Akkor mire alapozták a bankok ezeket a hiteleket ?

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Dr.Lentner : – Nagy valószínűséggel úgynevezett SWAP(csere) ügyletekre…. (az oldal alján található videóban nyiltan el is hangzik!!! szerk.)

Meggyőződésem, hogy a szükséges átvilágítások olyan eredményeket hoznának, melyek alapjaiban megváltoztatnák az adósok szorongatott helyzetét, sok esetben akár büntetőjogi következményekkel is járhatnak a bankok vonatkozásában.

A rosszhiszeműség ugyanis nem győzőm hangsúlyozni, okkal vélelmezhető! Az ebből fakadó banki veszteségeket pedig a pénzintézeteknek házon belül kell orvosolniuk, azt semmi szín alatt nem terhelhetik rá az ügyfelekre, akik nem tudták, nem is tudhatták, hogy csapdába csalják őket! Dr. Lentner Csaba.loading…


Facebook hozzászólások
loading...