DEVIZAHITEL-FEDEZET NÉLKÜLI HAZÁRDJÁTÉK.

DEVIZAHITEL-FEDEZET NÉLKÜLI HAZÁRDJÁTÉK.

DEVIZAHITEL-FEDEZET NÉLKÜLI HAZÁRDJÁTÉK.


"…Az ügyfelek nem is tudhatták, hogy csapdába csalják őket…"

A párizsi Sorbonne egyetem doktori iskolájának kutató professzora Dr. Lentner Csaba:"A hitelezés amit svájci frank alapúnak mondanak, valójában fedezet nélküli hazárdjáték volt. A bankok szerencsejátékot űztek és rajtavesztettek. A rendszer bedőlésért elsődlegesen ők a felelősek!

loading...

Kérdés: – A deviza hitelek drámája szinte sors tragédia lett. Hogy jutottunk idáig?

Dr.Lentner: – Tisztázzunk valamit mindjárt az elején! Teljességgel téves és helytelen a szóban forgó problémakör esetében deviza hitelről beszélni. Ez ugyanis nem az!

Kérdés: – Hanem mi?

Dr.Lentner: – Gigantikus átverés. A svájci jegybank legfrissebb adatai azt igazolják, hogy a külföldi bankok Magyarországon működő leánybankjai az általuk nyújtott hiteleket nem refinanszíroztatták frankkal, nem vettek föl valós bankközi frank hitelt, és nem bocsátottak ki frank alapú kötvényeket sem.

A Svájci Nemzeti Bank pénzkibocsátása ugyanis nem növekedett olyan mértékben, amilyen mértékben szükséges lett volna ezen csereügyletekhez. Egyszerűen nincs annyi frank a piacon, amennyi a frank alapúnak mondott hitelek fedezete kellene legyen….
Az a hitelezés amit svájci frank alapúnak mondanak, valójában fedezet nélküli hazárdjáték volt.

loading...

Kérdés: -Akkor mire alapozták a bankok ezeket a hiteleket ?

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Dr.Lentner : – Nagy valószínűséggel úgynevezett SWAP(csere) ügyletekre…. (az oldal alján található videóban nyiltan el is hangzik!!! szerk.)

Meggyőződésem, hogy a szükséges átvilágítások olyan eredményeket hoznának, melyek alapjaiban megváltoztatnák az adósok szorongatott helyzetét, sok esetben akár büntetőjogi következményekkel is járhatnak a bankok vonatkozásában.

A rosszhiszeműség ugyanis nem győzőm hangsúlyozni, okkal vélelmezhető! Az ebből fakadó banki veszteségeket pedig a pénzintézeteknek házon belül kell orvosolniuk, azt semmi szín alatt nem terhelhetik rá az ügyfelekre, akik nem tudták, nem is tudhatták, hogy csapdába csalják őket! Dr. Lentner Csaba.loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Devizahiteles EU bírósági ítélet - a szerződés nem maradhat fenn!
Devizahiteles EU bírósági ítélet – a szerződés nem maradhat fenn!

Devizahiteles EU bírósági ítélet - a szerződés nem maradhat fenn! Ismerd meg a C-260/18-as ítéletet és KERESD FEL AZ ÜGYVÉDEDET!...

Devizahitelek - közeledik az olvadás!
Devizahitelek – közeledik az olvadás!

Devizahitelek - közeledik az olvadás! Pénzügyi Ismeretterjesztő és Érdek-képviseleti Egyesület. - Semmisek a deviazhitel szerződések! (C-260/18, Dziubak) Az Európai Unió...

Close