A nyugdíjasoknak és a kispénzű Magyaroknak 700 milliárdot kell kifizetnie?

A nyugdíjasoknak és a kispénzű Magyaroknak 700 milliárdot kell kifizetnie?

A nyugdíjasoknak és a kispénzű Magyaroknak 700 milliárdot kell kifizetnie?


A 700 milliárd forintos GIGABÍRSÁG…
ezt az összeget a fideszes közbeszerzések miatt kell a Magyar embereknek megfizetnie! Videó alább!

Csak dolgozol és dolgozol, az állam pedig benyeli a fizetésed nagy részét…De hová tűnik az a hatalmas összeg??? ITT A VÁLASZ:Soha ekkora büntetést nem róttak ki uniós tagállamra – Odavész 700 milliárd forint fejlesztési pénz?

Gréczy Zsolt azonnali kérdést tesz fel Orbán Viktornak a Parlamentben.

Az ellenzéki képviselő felszólította a kormányt, hogy a büntetést ne a Magyar Néppel, hanem Mészáros Lőrinccel, Tiborcz Isvánnal és a miliárdossá lett NER lovagokkal fizetesse ki!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

https://www.facebook.com/dk365/videos/847706335647851/Orbán úgy tett, mintha nem értené, és egy szóval sem cáfolta, hogy a magyar adófizetők pótolják ki a százmilliárdokat.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM