BOTRÁNY VERŐCÉN

BOTRÁNY VERŐCÉN

BOTRÁNY VERŐCÉN

Kásler Árpádot a Magyarok Szövetségének vezetője nevében hívták meg előadást tartani a devizahitelekről Verőcén, a Magyar Szer-en.

A 368 kilométeres távolság ellenére Árpád időben megérkezett, a rendezők egyike átadta a mikrofont az előadás megtartására, majd érkezett egy másik rendező, aki visszavette a mikrofont és nem engedte Árpádnak az előadását megtartani.


Kásler ezek után elhagyta az előadó-sátrat, minek következtében a teljes hallgatóság követte őt. A parkolóban hozzáfogott az előadás megtartásához, de a rendezők másfél tucat gárdistát vezényeltek oda.

A magyarok közötti fizikai összecsapás elkerülése végett az őt követő sokasággal elhagyta a Magyar Szer területét, és egy erdő széli tisztáson egy több, mint négy órás stratégiai megbeszélést tartottak.

Valószínűleg holnap estére részletes beszámoló készül a szemtanúk tollából, amit közzéteszünk a honlapon.


Aki eddig kételkedett, az most megbizonyosodhatott arról, hogy a 250 ezer főt számláló Magyarok Szövetsége miért lett szétzilálva… Az ország kifosztóinak ügynökei és csahosai nemzeti öltözetbe bújva minden szervezetben ott vannak. – kaslerarpad.hu

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM