BOTRÁNY VERŐCÉN

BOTRÁNY VERŐCÉN

Kásler Árpádot a Magyarok Szövetségének vezetője nevében hívták meg előadást tartani a devizahitelekről Verőcén, a Magyar Szer-en.

A 368 kilométeres távolság ellenére Árpád időben megérkezett, a rendezők egyike átadta a mikrofont az előadás megtartására, majd érkezett egy másik rendező, aki visszavette a mikrofont és nem engedte Árpádnak az előadását megtartani.


Kásler ezek után elhagyta az előadó-sátrat, minek következtében a teljes hallgatóság követte őt. A parkolóban hozzáfogott az előadás megtartásához, de a rendezők másfél tucat gárdistát vezényeltek oda.

A magyarok közötti fizikai összecsapás elkerülése végett az őt követő sokasággal elhagyta a Magyar Szer területét, és egy erdő széli tisztáson egy több, mint négy órás stratégiai megbeszélést tartottak.

Valószínűleg holnap estére részletes beszámoló készül a szemtanúk tollából, amit közzéteszünk a honlapon.


Aki eddig kételkedett, az most megbizonyosodhatott arról, hogy a 250 ezer főt számláló Magyarok Szövetsége miért lett szétzilálva… Az ország kifosztóinak ügynökei és csahosai nemzeti öltözetbe bújva minden szervezetben ott vannak. – kaslerarpad.hu

Szólj hozzá

Hozzászólás