DEVIZAHITEL-A TÖMEGPUSZTÍTÓ FEGYVER.

DEVIZAHITEL-A TÖMEGPUSZTÍTÓ FEGYVER.

DEVIZAHITEL-A TÖMEGPUSZTÍTÓ FEGYVER.

[good_old_share]


Ami a fősodratú médiából kimaradt… Videó az oldal alján!A (külföldi) magántulajdonban lévő kereskedelmi bankok szó szerint a levegőből, a semmiből nyújtanak hitelt kamat és egyéb költségek fejében. OSZD MEG, ADD TOVÁBB!

Tóth Zsuzsanna – MAGYARORSZÁG A KILAKOLTATOTTAK ORSZÁGA! BÍRO ICA KILAKOLTATÁSA, ÉS AMI MÖGÖTTE VAN.

És ami a fősodratú médiából kimaradt. Mert mi szívvel-lélekkel készítettük…

loading…


„Ember emberhez való viszonyában alapvetően kétféle lehetőségünk van. Az egyik, hogy másokért élünk, a másik lehetőség pedig az, hogy másokból, azaz mások rovására élünk. Ez utóbbiak azok, akik lopnak, csalnak, hazudnak és bankigazgatók.” (Pap Gábor).

A magyar hagyomány nem ismeri a mások rovására élés modelljét. Szkíta őseink egymásért éltek, és gondolkodás nélkül feláldozták életüket is egymásért, a népért, a hazáért.

A pénz hitelnyújtással keletkezik és hiteltörlesztéssel szűnik meg. A magántulajdonban lévő kereskedelmi bankok szó szerint a levegőből, a semmiből nyújtanak hitelt kamat és egyéb költségek fejében. Az ingyenélésnek és a másokból élésnek e módját több száz éve gyakorolják az egész világon.

loading...

Tettek róla, hogy a kozmikus morálra fittyet hányva ez legyen a földi törvény. Magyarországon a XXI. század elején a bankok mohóságát már ez sem elégítette ki. Ezért vezették be az ún. deviza nyilvántartású hitelezést, mely igazi tömegpusztító fegyvernek bizonyult. E népirtás egyik legszívfacsaróbb mozzanata az otthonokból a járdákra történő kilakoltatás, mely válogatás nélkül szedi áldozatait a gyermekes családoktól kezdve az időseken, magatehetetleneken át ismert médiaszemélyiségekig. Tóth Zsuzsanna.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A Magyar rendőr „csak parancsra cselekszik,” amikor segédkezik a „deviza”-károsult Magyar családok utcára dobásában….

A külföldi tulajdonú tisztességtelen bankok a „devizahitelek” kapcsán bizonyítottan 734 milliárd forinttal lopták meg a Magyar embereket. Az MNB összegzése szerint a bankok által a Magyar családok kárára tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt.

Tehát bizonyítottan a külföldi bankok csapták be, és lopták meg éveken keresztül a Magyarokat, mégis a Magyar rendőrség a bankok érdekében segédkezik a meglopott családokat földönfutóvá tenni.

A Magyar rendőr „csak parancsra cselekszik,”… Vajon ez a kifogás mennyire menti fel a rendőrt?

Vajon ezek után ki ad ilyen parancsot a Magyar rendőrnek?

És aki ilyen parancsot ad, az a Magyar Embereket szolgálja?

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Kamu inkasszókkal trükközik egy bírósági végrehajtó
Kamu inkasszókkal trükközik egy bírósági végrehajtó

Kamu inkasszókkal trükközik egy bírósági végrehajtó [good_old_share] Van egy bírósági végrehajtó Győrben, aki „ad-hoc” módon kezdeményezett végrehajtásokat olyan „adóssal” szemben,...

VAN, AKI ÍGY ÁLLÍTJA MEG A KILAKOLTATÁST.
VAN, AKI ÍGY ÁLLÍTJA MEG A KILAKOLTATÁST.

VAN, AKI ÍGY ÁLLÍTJA MEG A KILAKOLTATÁST. [good_old_share] Az alábbi videóban nem devizahitelesekről van szó. Mivel illegális lakásfoglalók az elkövetők,...

Close