DEVIZAHITEL-A TÖMEGPUSZTÍTÓ FEGYVER.

DEVIZAHITEL-A TÖMEGPUSZTÍTÓ FEGYVER.

DEVIZAHITEL-A TÖMEGPUSZTÍTÓ FEGYVER.

[good_old_share]


Ami a fősodratú médiából kimaradt… Videó az oldal alján!A (külföldi) magántulajdonban lévő kereskedelmi bankok szó szerint a levegőből, a semmiből nyújtanak hitelt kamat és egyéb költségek fejében. OSZD MEG, ADD TOVÁBB!

Tóth Zsuzsanna – MAGYARORSZÁG A KILAKOLTATOTTAK ORSZÁGA! BÍRO ICA KILAKOLTATÁSA, ÉS AMI MÖGÖTTE VAN.

És ami a fősodratú médiából kimaradt. Mert mi szívvel-lélekkel készítettük…

loading…


„Ember emberhez való viszonyában alapvetően kétféle lehetőségünk van. Az egyik, hogy másokért élünk, a másik lehetőség pedig az, hogy másokból, azaz mások rovására élünk. Ez utóbbiak azok, akik lopnak, csalnak, hazudnak és bankigazgatók.” (Pap Gábor).

A magyar hagyomány nem ismeri a mások rovására élés modelljét. Szkíta őseink egymásért éltek, és gondolkodás nélkül feláldozták életüket is egymásért, a népért, a hazáért.

A pénz hitelnyújtással keletkezik és hiteltörlesztéssel szűnik meg. A magántulajdonban lévő kereskedelmi bankok szó szerint a levegőből, a semmiből nyújtanak hitelt kamat és egyéb költségek fejében. Az ingyenélésnek és a másokból élésnek e módját több száz éve gyakorolják az egész világon.

Tettek róla, hogy a kozmikus morálra fittyet hányva ez legyen a földi törvény. Magyarországon a XXI. század elején a bankok mohóságát már ez sem elégítette ki. Ezért vezették be az ún. deviza nyilvántartású hitelezést, mely igazi tömegpusztító fegyvernek bizonyult. E népirtás egyik legszívfacsaróbb mozzanata az otthonokból a járdákra történő kilakoltatás, mely válogatás nélkül szedi áldozatait a gyermekes családoktól kezdve az időseken, magatehetetleneken át ismert médiaszemélyiségekig. Tóth Zsuzsanna.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A Magyar rendőr „csak parancsra cselekszik,” amikor segédkezik a „deviza”-károsult Magyar családok utcára dobásában….

A külföldi tulajdonú tisztességtelen bankok a „devizahitelek” kapcsán bizonyítottan 734 milliárd forinttal lopták meg a Magyar embereket. Az MNB összegzése szerint a bankok által a Magyar családok kárára tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt.

Tehát bizonyítottan a külföldi bankok csapták be, és lopták meg éveken keresztül a Magyarokat, mégis a Magyar rendőrség a bankok érdekében segédkezik a meglopott családokat földönfutóvá tenni.

A Magyar rendőr „csak parancsra cselekszik,”… Vajon ez a kifogás mennyire menti fel a rendőrt?

Vajon ezek után ki ad ilyen parancsot a Magyar rendőrnek?

És aki ilyen parancsot ad, az a Magyar Embereket szolgálja?

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM