DEPRESSZIÓSAK LETTEK AZ AMERIKAIAK

DEPRESSZIÓSAK LETTEK AZ AMERIKAIAK.

A Pentagon úgy döntött, hogy a Fekete-tengerre küldi a Donald Cook nevű hadihajót.

Az meg ment. A Fekete-tengerre. Legénysége élvezte a jó időt, a csendes nyugalmat. Minden olyan volt, mint amit megszoktak. Bárhová is vitte őket a parancs, a szolgálat örömteli volt számukra. Morzsolgatták a szolgálati időt, hizott a bankszámla.
Szóval minden OK!-volt. Szombatig. Az idilli állapotnak akkor vége szakadt. Misa ugyanis kiváncsi természetű. Szerette volna alaposan szemügyre venni a rekettyése határa közelében bóklászó valamit.


Hát Misa odaküldött egy SZU-24 es “döngicsélőt”. Csak az volt ezzel a baj, hogy a pilóták rövidlátóak voltak. De mert Misa óhaja az volt, hogy alaposan nézzék már meg azt a furcsa jószágot, hát jó alacsonyra ereszkedtek. Az amerikaiak panaszai szerint tán’ 150 méterre sem volt az a SZU-24-es a vizfelszin fölött.

Az ilyen látványhoz pedig nem volt hozzászokva a Donald Cook legénysége. Ekkora nagy repülőgép ilyen alacsonyan! És rajta azok a vörös csillagok?! Egyenesen nyugtalanitó! Sőt! Rémisztő!

Az orosz pilóták meg ráadásul elhatározták, hogy alaposan megnézik ezt a rombolót. Keringőztek, röpködtek körülötte-fölötte vagy másfél órán keresztül.
A Pentagon szóvivője Steven Warren ezredes szerint a frászt hozták a Donald Cook legénységére. A derék ezredes egyenesen ijesztegetéssel vádolta meg a Reutersnek adott interjújában Misát. Ami szerinte nem egy helyénvaló dolog! A Donald Cook legénysége ugyanis nem szokott hozzá az ijesztegetéshez.
Az ezredes szerint negativan hatott a legénység pszichológiájára ez a közeli röpködés. Néhányan besokalltak a dologtól.

Nem is csoda, hogy depressziós lett jónéhány amerikai tengerész! Az átélt orosz pszichikai nyomástól. Olyannyira depressziósak lettek, hogy 27-en azonnal föl is mondtak. Ahogy meggyőződtek arról, hogy Misa döngicséje elrepült, rögvest megfürödtek, lecserélték összerusnyult alsóneműiket, és közölték a hajó parancsnokával, hogy ez bizony nem járja! Nem azért szerződtek ők a hajón való szolgálatra, hogy vörös csillagos repülőgépek sokkolják őket! Ebbe még bele is lehet halni ha egy ilyen repölőgép…


Ők 27-en azonnal föl is mondtak az USA hadseregének! Hiába volt a parancsnok minden győzködése. Hogy hát láthattátok fiúk, nem is volt fölfegyverkezve az a repülő (valóban nem volt)-nem használt a vigasztaló kapitányi beszéd. Azok 27-en döntöttek. Elegük volt ebből a szolgálatból. Nem azt igérték nekik, hogy bajuk is eshet! Nincs fegyvere annak a repülőnek-az rendben van. De nagy is, zajos is, meg hát az az ötágú vöröscsillag ott a szárnyain meg a farkán-hát az rettenetes!
Nekik ebből az egészből elegük van!

A Donald Cook kapitánya pedig mit tudott tenni? Mivelhogy -27 emberrel a hajója nem képes akciózni, hát irányt vett a legközelebbi román kikötő felé. Meg is érkezett minden baj nélkül, a felmondott 27-ek pedig futva távozak.
A hülye Basescu pedig azt hitte, hogy “végre komoly amerikai haditengerészeti erő” jelent meg a Fekete.-tengeren. És üdvözölte örömmel a Donald Cook kikötését.
Isten tartsa meg őt ebben a hitében!

Arról nincs hir, hogy Misa bocsánatot kért-e a csintalankodás miatt! Lehet, hogy perre viszik az amerikaiak a dolgot? Ráadásul tán’ biztositásuk sem volt az amerikaiaknak! (novorus.info)

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM