„DEVIZA” HITELKÁROSULTAK FOKOZOTTAN FIGYELJENEK!

„DEVIZA” HITELKÁROSULTAK FOKOZOTTAN FIGYELJENEK!

„DEVIZA” HITELKÁROSULTAK FOKOZOTTAN FIGYELJENEK!

[good_old_share]

2017.03.18.


loading...

Aki csak teheti, most kell pert indítania a bankok, pénzintézetek ellen mert:

 

A bankok és pénzintézetek ellen most van igazán nagy esély nyerni a jogsértő követelésükkel szemben, mind a magyar, mind az EU-s jogszabályok szerint.
A végrehajtást (ami miden esetben a Járásbíróságokra tartozik) nem lehet megállítani, csak ha szerződés érvénytelensége, semmissége iránti peres eljárás a Törvényszéken folyamatban van!

(a „deviza” szerződés érvénytelensége iránti perek Törvényszéki hatáskör!)

A Pp. 397/L § (2) bekezdése szerint, ha a 2017. január 1-jén folyamatban lévő végrehajtás megszüntetése, illetve korlátozása iránti perben a felperes 2017. január 1-jén vagy azt követően terjeszt elő a Pp. 369 § a) pontja szerinti kérelmet, a 2016. évi CLVIII. törvénnyel megállapított rendelkezéseit a 2017. január 1-jén folyamatban lévő ügyben is alkalmazni kell.

loading...

A (4) bekezdés szerint, ha 2017. január 1-jén a Pp. 369 § a) pontja szerinti érvénytelenségre alapított végrehajtás megszüntetése, illetve korlátozása iránti per, valamint a végrehajtási záradékkal ellátott okiratba foglalt szerződés vagy végrehajtási záradékkal ellátott okiratba foglalt egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozat esetén az annak alapjául szolgáló szerződés érvénytelensége tárgyában indított per is folyamatban van, a Pp. 369 § a) pontján alapuló perben eljáró bíróság az eljárást felfüggeszti a végrehajtási záradékkal ellátott okiratba foglalt szerződés vagy végrehajtási záradékkal ellátott okiratba foglalt egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozat esetén az annak alapjául szolgáló szerződés érvénytelensége tárgyában folyamatban lévő per jogerős elbírálásáig.
A felsoroltak miatt kell pert indítani a Törvényszéken, és ahogyan befogadta a Törvényszék és kitűzte a tárgyalást, fel is lehet függesztetni a pert az EU-s döntéshozatalig!

Ebben az esetben a hitelkárost minimum 3 évet nyer, és csak utána folytatódhat tovább a per.

 

Aki az EU-s irányelvet ismeri, az jól tudja, hogy a TÖRVÉNYSZÉKRE beadott hitelszerződések semmisé válnak, mert az EU-s jogszabályok betartás KÖTELEZŐ MINDEN TAGÁLLAMNAK !!!

Az érvénytelenség okától függetlenül a bíróságtól a fél csak az érvénytelenség jogkövetkezményeinek a szerződés érvényessé vagy a határozathozatalig terjedő időre történő hatályossá nyilvánításának alkalmazására is kiterjedően kérheti!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ennek hiányában a keresetlevél, illetve a kereset érdemben eredménytelen hiánypótlási felhívást követően nem bírálható el!

loading…


Ha a fél az érvénytelenség vagy a részleges érvénytelenség jogkövetkezményének levonását kéri, úgy azt is meg kell jelölnie, hogy a bíróság milyen jogkövetkezményt alkalmazzon!

A jogkövetkezmény alkalmazására vonatkozóan a félnek a felek közötti elszámolásra kiterjedő és összegszerűen is megjelölt, határozott kereseti kérelmet kell előterjesztenie!

Tisztelettel: Szabó Miklós

Ügyvédi iroda elérhetősége: Dr. Budaházi János ügyvéd

2030. Érd. Mályva utca 14. Tel: 06-70-632-3583 Vezetékes telefon/fax: 06-23-360-472

H-CS 08:00-16:00-ig, Pénteken 08:00-15:00-ig Ügyelfogadás kizárólag telefonos egyeztetés után lehetséges. [good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITELEK"-A LEGFŐBB ÜGYÉSZ HIVATALBÓL VIZSGÁLATOT INDÍT?
“DEVIZAHITELEK”-A LEGFŐBB ÜGYÉSZ HIVATALBÓL VIZSGÁLATOT INDÍT?

"DEVIZAHITELEK"-A LEGFŐBB ÜGYÉSZ HIVATALBÓL VIZSGÁLATOT INDÍT? [good_old_share] Szabó József - Hiteles Mozgalom- Fővárosi Főügyészség Magánjogi Osztály 1881 Budapest, Pf.:13. Tisztelt...

"DEVIZÁS" KÜZDELEM-HAMAROSAN MINDEN KIDERÜL.
“DEVIZÁS” KÜZDELEM-HAMAROSAN MINDEN KIDERÜL.

"DEVIZÁS" KÜZDELEM-HAMAROSAN MINDEN KIDERÜL. [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Bíróbűnözés legalja? – Március 20-án előzetesbe tesznek-e egy békés véleménynyilvánítót? Távoltartás,...

Close