“DEVIZA”-“HITELEK”?? MI TÖRTÉNIK MAGYARORSZÁGON?

"DEVIZA"-"HITELEK"?? MI TÖRTÉNIK MAGYARORSZÁGON?

Kibontakozóban második Ukrajna?

Az a meglátásom, hogy sokan részben vagy egyáltalán nem értik mi történt és történik Magyarországon.

loading...

Túlságosan, mélyen beleláttunk a devizában nyilvántarthatóság, ügyletek feltárásának folyamatait vizsgálva az Állam rendszerszintű tevékenységébe.

Azért folytathatják büntetlenül tevékenységüket, mert a politikai közéleti szereplők, ismételten hamis reményt keltenek a lakosságban. Egy hamis jövőkép reményének lebegtetése valós események, szándékok eltagadása zajlik. 

Én a folyamatokat figyelve, pusztulást, vért és halált látok, reménytelen sorstalanságot. 


A politikai akarat hiánya, az Állam rendszerszintű feláldozhatóságra építkező pénzügyi stabilitásának védelme, a vélt gazdasági előnyök felülírhatják az emberi jogokat.

loading...

Senkinek ne legyen kétsége, afelől, hogy bármelyik párt meg akarja akadályozni a folyamatokat (szóban), hiszen ezt már megtehették volna. 

Lehet az Én hibám, az, hogy a jövőkép, melyet látok az nem szebb, vagy éppen reménykeltő, hiszen már néha azt kívánom bár ne látnám. Addig, amíg csak néhányan értik meg a folyamatok és összefüggések rendszerét, addig kihasználhatja a Magyar Állam a futballrajongókként viselkedők hiszékenységét. 

Addig, ameddig a "sajtószabadság" és média pártok és hozzájuk kötődő emberek kezében van nem tudjuk a nyilvánosság erejét kiaknázni és ezzel a folyamatokat érdemben megváltoztatni. 

Mint ahogy nincs jobb meg baloldali devizában nyilvántartott károsult, úgy nincs jobb meg baloldali politikai akarat sem, mely a valós eseményekről tájékoztatná a lakosságot. 


Az is sokat mondó kell legyen, hogy miért nem az el lehetetlenített, a lakosság közel felét tartják fontosnak a képviselő jelöltek? 

Miért nem tájékoztatják a lakosságot, hogy az Önkormányzati "devizakötvény" kibocsátásaik forint elleni spekulációs befektetések voltak?

Miért nem mondják el, hogy ugyanazt kapták, mint a lakosság csak eltagadták a befektetés jellegét?

Miért nem mondják el, hogy a parlamenti pártok "közelében" tevékenykednek a legnyereségesebb árverezői, magánközjegyzői, végrehajtói vállalkozások? 

Szép dolog az aláírás gyűjtögetés, de, ha már úgyis megvolt, akkor miért nem vagytok képesek a végeleges megoldásig a végrehajtásokat, kilakoltatásokat felfüggeszteni? 

Mit akar a Magyar Állam? Második Ukrajnát?

Grell Antal
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BEHAJTÓN KERESZTÜL ÉRINTKEZIK ÜGYFELEIVEL A K&H.
BEHAJTÓN KERESZTÜL ÉRINTKEZIK ÜGYFELEIVEL A K&H

BEHAJTÓN KERESZTÜL ÉRINTKEZIK ÜGYFELEIVEL A K&H Matu nem érti, mi szükség volt arra, hogy a K&H Bank megbízzon egy ügyvédi...

DR.LÉHMANN:TERVEZEM, HOGY A KÖZÉRDEKŰ PEREKET MEGINDÍTOM.
DR.LÉHMANN:TERVEZEM, HOGY A KÖZÉRDEKŰ PEREKET MEGINDÍTOM

Az alábbi videóban figyelemre méltó tájékoztatás van a devizában nyilvántartott forinthitelszerződésekkel kapcsolatos, valóban célravezető lehetőségről. Bízom abban, hogy ezek után...

Close