“DEVIZA”-“HITELEK”?? MI TÖRTÉNIK MAGYARORSZÁGON?

"DEVIZA"-"HITELEK"?? MI TÖRTÉNIK MAGYARORSZÁGON?

Kibontakozóban második Ukrajna?

Az a meglátásom, hogy sokan részben vagy egyáltalán nem értik mi történt és történik Magyarországon.

Túlságosan, mélyen beleláttunk a devizában nyilvántarthatóság, ügyletek feltárásának folyamatait vizsgálva az Állam rendszerszintű tevékenységébe.

Azért folytathatják büntetlenül tevékenységüket, mert a politikai közéleti szereplők, ismételten hamis reményt keltenek a lakosságban. Egy hamis jövőkép reményének lebegtetése valós események, szándékok eltagadása zajlik. 

Én a folyamatokat figyelve, pusztulást, vért és halált látok, reménytelen sorstalanságot. 


A politikai akarat hiánya, az Állam rendszerszintű feláldozhatóságra építkező pénzügyi stabilitásának védelme, a vélt gazdasági előnyök felülírhatják az emberi jogokat.

Senkinek ne legyen kétsége, afelől, hogy bármelyik párt meg akarja akadályozni a folyamatokat (szóban), hiszen ezt már megtehették volna. 

Lehet az Én hibám, az, hogy a jövőkép, melyet látok az nem szebb, vagy éppen reménykeltő, hiszen már néha azt kívánom bár ne látnám. Addig, amíg csak néhányan értik meg a folyamatok és összefüggések rendszerét, addig kihasználhatja a Magyar Állam a futballrajongókként viselkedők hiszékenységét. 

Addig, ameddig a "sajtószabadság" és média pártok és hozzájuk kötődő emberek kezében van nem tudjuk a nyilvánosság erejét kiaknázni és ezzel a folyamatokat érdemben megváltoztatni. 

Mint ahogy nincs jobb meg baloldali devizában nyilvántartott károsult, úgy nincs jobb meg baloldali politikai akarat sem, mely a valós eseményekről tájékoztatná a lakosságot. 


Az is sokat mondó kell legyen, hogy miért nem az el lehetetlenített, a lakosság közel felét tartják fontosnak a képviselő jelöltek? 

Miért nem tájékoztatják a lakosságot, hogy az Önkormányzati "devizakötvény" kibocsátásaik forint elleni spekulációs befektetések voltak?

Miért nem mondják el, hogy ugyanazt kapták, mint a lakosság csak eltagadták a befektetés jellegét?

Miért nem mondják el, hogy a parlamenti pártok "közelében" tevékenykednek a legnyereségesebb árverezői, magánközjegyzői, végrehajtói vállalkozások? 

Szép dolog az aláírás gyűjtögetés, de, ha már úgyis megvolt, akkor miért nem vagytok képesek a végeleges megoldásig a végrehajtásokat, kilakoltatásokat felfüggeszteni? 

Mit akar a Magyar Állam? Második Ukrajnát?

Grell Antal
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM