„DEVIZA”-HITEL-TÁMADNAK, TÁMADNAK…ISMÉT NAGY A TÉT!

„DEVIZA”-HITEL-TÁMADNAK, TÁMADNAK…ISMÉT NAGY A TÉT!

„DEVIZA”-HITEL-TÁMADNAK, TÁMADNAK…ISMÉT NAGY A TÉT!

[good_old_share]

OLVASD VÉGIG A CIKKET, ÉS OSZD MEG!


Hamarosan ismét átütő sikert érhetnek el a „deviza”-károsultak!

 

Egy rövid, de FONTOS  bevezető:
Lehet Kásler Árpádot szeretni vagy gyűlölni, tisztelni, vagy megvetni, de józan, és értelmes ember egy valamit nem vitathat el.

Kásler Árpád indította el azt a folyamatot, amely alapján végérvényesen és visszavonhatatlanul bíróság által kimondásra került a banki tisztességtelenség. A Kásler-pernek köszönhetően így a Magyar állam is beavatkozott.

Az állam által lefolytatott perek folyamán kimondásra került a tisztességtelenség, és ennek eredményeként a bankok által átvert ügyfelek részére jóváírásra került a „tisztességtelenül felszámított összeg”. (természetesen tisztában vagyunk vele, hogy ez a valódi károkozáshoz képest nagyon kevés)

Most viszont újabb lehetőség előtt áll a „devizás” társadalom!

Ezt azért tartjuk fontosnak leírni, mert korábban oldalainkon megjelent egy cikk: „LÉNMANN ÚR BOCSÁNATKÉRÉSÉRE VÁR KÁSLER ÁRPÁD”  és Léhmann úr jól érzékelhetően nem így látja a dolgot. (természetesen ez az ő dolga)

Mi viszont alább néhány korábbi videóval alátámasztjuk Kásler Árpád igazát. (nem vesszük védelmünkbe, de az elért eredményeket tisztességes ember elismeri)!

FIGYELJ, mert most a Kásler perhez hasonló eredményeket érhet el egy „deviza”-károsult, amely szintén komoly változásokat hozhat az egész „devizás” társadalom életébe, és alapjaiba rengetheti meg a bankok eddigi álláspontját és gyakorlatát!

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni az előttünk álló Falus-per fontosságát! KATTINTS IDE!

Kérünk minden „deviza”-károsultat, főleg azokat, akik Budapesten, vagy Budapest környékén élnek, hogy részvételükkel támogassák Falus Zsoltot és az általa vezetett Bankcsapdát az egész per folyamán, mert szó szerint százezrek élete a tét!
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

loading…FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[apss_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM