„DEVIZA”-HITEL-TÁMADNAK, TÁMADNAK…ISMÉT NAGY A TÉT!

loading...

„DEVIZA”-HITEL-TÁMADNAK, TÁMADNAK…ISMÉT NAGY A TÉT!

Email

OLVASD VÉGIG A CIKKET, ÉS OSZD MEG!


Hamarosan ismét átütő sikert érhetnek el a „deviza”-károsultak!

 

Egy rövid, de FONTOS  bevezető:
Lehet Kásler Árpádot szeretni vagy gyűlölni, tisztelni, vagy megvetni, de józan, és értelmes ember egy valamit nem vitathat el.

Kásler Árpád indította el azt a folyamatot, amely alapján végérvényesen és visszavonhatatlanul bíróság által kimondásra került a banki tisztességtelenség. A Kásler-pernek köszönhetően így a Magyar állam is beavatkozott.

loading...

Az állam által lefolytatott perek folyamán kimondásra került a tisztességtelenség, és ennek eredményeként a bankok által átvert ügyfelek részére jóváírásra került a „tisztességtelenül felszámított összeg”. (természetesen tisztában vagyunk vele, hogy ez a valódi károkozáshoz képest nagyon kevés)

Most viszont újabb lehetőség előtt áll a „devizás” társadalom!

Ezt azért tartjuk fontosnak leírni, mert korábban oldalainkon megjelent egy cikk: „LÉNMANN ÚR BOCSÁNATKÉRÉSÉRE VÁR KÁSLER ÁRPÁD”  és Léhmann úr jól érzékelhetően nem így látja a dolgot. (természetesen ez az ő dolga)

Mi viszont alább néhány korábbi videóval alátámasztjuk Kásler Árpád igazát. (nem vesszük védelmünkbe, de az elért eredményeket tisztességes ember elismeri)!

FIGYELJ, mert most a Kásler perhez hasonló eredményeket érhet el egy „deviza”-károsult, amely szintén komoly változásokat hozhat az egész „devizás” társadalom életébe, és alapjaiba rengetheti meg a bankok eddigi álláspontját és gyakorlatát!

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni az előttünk álló Falus-per fontosságát! KATTINTS IDE!

Kérünk minden „deviza”-károsultat, főleg azokat, akik Budapesten, vagy Budapest környékén élnek, hogy részvételükkel támogassák Falus Zsoltot és az általa vezetett Bankcsapdát az egész per folyamán, mert szó szerint százezrek élete a tét!
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

loading…FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás