“DEVIZA”-HITEL-KISÜTÖTT A NAP REMÉNYSUGARA.

"DEVIZA"-HITEL-KISÜTÖTT A NAP REMÉNYSUGARA.

"DEVIZA"-HITEL-KISÜTÖTT A NAP REMÉNYSUGARA.

[good_old_share]


Nincs veszett fejsze, csak olyan van aki nem találja. – Járvás Éva.

 

Amikor már azt hitték mindennek vége. Kész, nincs tovább. Árverezésen van az ingatlan. Évek óta küzdöttek, közben széthullott a család.
Adós külföldre menekítette magát a bank elől, az ügy képviseletére megbízott egy ügyvédi irodát. Fizette, fizette, fizette, de az ügye egyre csak mélyebbre süllyedt, mígnem árverésre is kiírták az ingatlant. Már majdnem feladták a harcot. Ekkor ismerték meg Edittel, aki 3 hét alatt elérte az árverés leállítását, a végrehajtás felfüggesztését, és tárgyalás lesz a szerződés érvénytelensége témában.

Ma hosszú idők óta először tudtak együtt örülni, mert a reménytelenség fekete fellegei közt kisütött a nap reménysugara. Nincs kétségem a végső győzelem felől.
Gratulálok Dr. Székely Edit Hajnalkának és hálásan köszönöm minden devizás nevében a lelkiismeretes munkáját. – Járvás Éva.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM