Bankszter hanta-palinta, avagy “mondd ki az igazat és harcolj érte bátran”

Bankszter hanta-palinta, avagy "mondd ki az igazat és harcolj érte bátran"

Olvasgatom itt a híreket a devizás ügyekkel kapcsolatban és csak egy kérdésem lenne politikusainkhoz és „becsületes bankárainkhoz” (csányi után szabadon – a nevét csak kisbetűvel). (Kapcsolódó cikkek a lap alján)

SZEDNEK VALAMIT? Mert lehet, hogy használna!!!

 


Először azenpenzem.hu-ról:
„2013. szeptember 3. Törvénymódosítással kellene megoldani, hogy a devizahiteles szerződések ne váljanak semmissé – derül ki (többek között) abból a levélből, amit a Magyar Bankszövetség a devizahitelesek mentésével kapcsolatban állítólag a nemzetgazdasági miniszternek küldött.”

Ez felér ám egy részleges beismerő vallomással emberek!

Másodszor a Magyar Nemzetből:
„Igazságot a devizahiteleseknek! 2013. szeptember 03.,
Figyelembe kell venni a bankrendszer teherviselő képességét, de minket alapvetően egy erőteljes erkölcsi szempont vezérel. Az pedig arról szól, hogy korábban a bankok átverték az ügyfeleiket, ezért most igazságot kell szolgáltatni a devizahiteleseknek, így a költségeket a bankoknak kell viselniük – mondta Rogán Antal a Magyar Nemzetnek adott interjújában.”

A bankrendszer teherviselő képessége érdekel minket? És a családok teherviselő képességét ki vizsgálta egyszer is? Majd az anyabankok visszautalják a kilapátolt bankókat, ha a leányok netán „megszorulnának”. Látható az is, hogy mennyire a bankszterek irányítják a törvényhozást. Ma, az Európai Uni(j)ó egyik tagállamában teljesen rendben van az, ha emberek millióinak jogérvényesítési lehetőségét vonják meg. Van rá egy tábla Tibi csokim, hogy emiatt nem indulna Magyarország ellen kötelezettségszegési eljárás.

De ha már Rogán ilyen keményfiú, akkor ugyan miért nem állíttatja le a kilakoltatásokat és tesz javaslatot nyomozás elrendelésére Pintér elvtársnál és a NAV-nál?

A választási kampány javában zajlik, dübörög a rezsicsökkentés, élelmiszer-áfa csökkentés és a bankmentő – oh, pardon – a devizaadós-mentés. Vajon hányan hagyják magukat megvenni ezekkel az aprópénzekkel? Hányan fogják befogni a fülüket és a szemüket, cserébe a kényelemért? CSERÉBE A TOVÁBBI GYARMATOSÍTÁSÉRT!
Útelázga….útelágazódás…..útelágazáshoz érkeztünk. (Jól van, na. Nehéz szó! Másnak sem sikerült elsőre)

Még eldöntheti a kormány, hogy végleg megbuktatják-e a Köztársaságot és az út szélén hagyják a nemzetet, vagy felvállalják az igazságot.

Csak a mélyen alvók nem ébredtek még fel a megrázkódtatásra, amit a „hasraesésünk” okozott, amikor kirúgták a köztársaság bokáját az „elitek”.

Magunkra vagyunk utalva. Ha még a remény halvány lángja is ott pislákolt bennetek irántuk, fújjátok el. Övék a média, pénz, törvényhozás. Miénk a tömeg és az igazság. Ha az utcán nem akartok ott lenni, mert pl. ciki, vagy „úgysem sikerülből” nem jöttök; vagy miért pont vele…sorolhatnám…két hely biztosan van, ahol tehettek a közös ügyünkért kifosztóink ellen.

Papíron és facebookon.

Akkor alkossunk tömeget papíron. Mivel csalás áldozatai vagyunk (nem én, a kormány mondta), hát ragadjatok papírt és tollat, szerkesszétek meg a feljelentéseteket a bank és esetleg a közjegyző ellen, és villám gyorsan adjátok be a rendőrségen. Ez ingyen van. Mintát fellelhettek itt a honlapon is, de lehet „gúglizni” is.

Alkossunk tömeget a facebookon – és legfőképpen személyesen – hogy szájról-szájra továbbadva mindenkit tájékoztathassunk, akit csak elérünk.

Adjuk be ezrével a feljelentéseket, mert nem lehet minket csak úgy elsöpörni. Létszám, létszám, létszám. Nem csak az utcán kulcsszó, hanem e tekintetben is. Szervezetten gáncsolni a rendszert, mert előbb-utóbb mi rúgjuk ki a lábukat, és ezt tudják ők is. Tudjuk, mi az igazság. Ezért a kapkodás, a rohanás, az ötletelés részükről. Higgyétek el, félnek ettől!


Az igazság pedig az, hogy: CSALÁS TÖRTÉNT!

Ha egyetlen szavukat is elhisszük, mire kettőt pislogunk, ezek még a jogainkat is elveszik a jogainktól a jogállamban. Kb. 503.000 „devizahiteles” szerződést emlegetnek a bankszterek. Csak 5-10.000 szerződés miatt nyújtsunk be feljelentést, hadd érezzék a törődést a nyomozók és ügyészek is. Már a nem tetszésüknek is hangot adtak, miszerint teher nekik a sok-sok pereskedés is. Támadjunk újabb fronton! Ehhez, első neki futásra még ügyvéd sem kell.

De haladjunk tovább, részlet a bankszter-szövetség leveléből:
“A forintosítás bankrendszert terhelő költségeinek és az értelmetlen, a bankrendszer számára rengeteg költséget jelentő devizahitel-perek számának folyamatos növekedésére tekintettel méltányosnak gondoljuk, hogy a bank által nyújtott kedvezmények igénybevételének az is a feltétele lehessen, hogy az ügyfél a korábbi, a forintosítást megelőző jogviszonyt megerősítse, és lemondjon a korábbi szerződéses jogviszony, vagy annak egyes elemei megtámadásának jogáról.”

Ennyi hazugságot egyetlen mondatban… Tehát ők kedvezményeket adnak nekünk. Forintosítanák a forint „kölcsönt”. Micsoda nemes gesztus. És értelmetlenek a perek. Röhög a májam. Hogy én mit gondolok a kifosztókkal szemben méltányosnak, hamarosan elárulom, de a kedvenc bankom már tudja. Ezek az utolsó kapálózásaitok fehér gallérosok, abban biztosak lehettek.

„Csányi úgy vélekedett, a populizmus olyan szintet ért el a bankügyekben, aminek a káros hatása ma már nyilvánvaló. “A magyar politikai közélet ma kimondottan egy versenyhátránya az országnak” – jelentette ki.
Fél igazság. A bankszterek szabad fosztogatása, a teljes bukott politikai „elit” együtt a versenyhátránya az országnak. Kifosztók és kiszolgálók. Ez a teljes igazság.

„Csányi közölte azt is: a héten megtette a büntető feljelentést Lázár János ellen, polgári pert is indít heteken belül. “”Bármilyen kártérítést kapok, nyilvánvalóan fogok kapni, azt a Csányi Alapítvány javára fogom átutalni””, ahol tehetséges gyermekeket támogatunk – mondta. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár egy sajtótájékoztatón egyebek mellett az “ország első számú uzsorásának” nevezte a bankvezért.”

Tehát van, aki tudja, hogy egy sértegetésért is kártérítést fog kapni. Mert a törvény előtt mindenki egyenlő… Vastag a bőrük ezeknek, mint a rinocérosznak. Kártérítésből adomány, megszakad a szívem. Kedves csányi sándorok! Van ám itt úgy 4.000 öngyilkosságba hajszolt honfitársunk, kifosztott családok, tönkre vert vállalkozások, válások és egy adósságba hajszolt, térdre kényszerített gazdaság. Várjuk ajánlataitokat, hogy ez „halmazatilag mennyit kóstál” szerintetek!!!

„A devizahitelesek között sokan (alighanem éppen a leghangosabbak) az OTP első embere szerint spekulációs céllal adósodtak el. A felvett kölcsönt például ázsiai alapokba fektették. Az ilyen adósok megmentésének Csányi szerint „semmi értelme”.
A kölcsönt arra fordítjuk, amire akarjuk. Ha nem manipulálták volna forinthitelek kamatát, akkor abból is lehetett volna befektetni. Rossz szándék persze itt is volt, de a helyzet kínálat magát, lássuk be. Ez is csak megtévesztés.

Legalább most már azt is tudjuk, hogy mi vagyunk a hibásak.

A csányik meg ártatlanok, ugye?

A kedves kifosztóink nem spekuláltak a vagyonunkra, ugye?

A „termékeik” mindenben megfelelnek a hatályos törvényeknek, ugye?

Semmi rosszhiszeműség és nyereségvágy, ugye?

Még a végén az lesz a javaslatuk, hogy egyezzünk ki döntetlenben?
Azok az idők elmúltak, ma már bűnözőkkel nem tárgyalunk!

A HAZA NEM ELADÓ!

Forrás: kaslerarpad.hu 

Kapcsolódó cikkek:

Varga István MNB-Ez a “termék” sem az Alaptörvénynek, sem a Nemzeti Hitvallásnak nem felel meg!

Bankárok-Üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM