BANKOK TÁJÉKOZTATÁSI KÖTELEZETTSÉGE ÉS A KOCKÁZATKEZELÉS

BANKOK TÁJÉKOZTATÁSI KÖTELEZETTSÉGE ÉS A KOCKÁZATKEZELÉS.

BANKOK TÁJÉKOZTATÁSI KÖTELEZETTSÉGE ÉS A KOCKÁZATKEZELÉS

[good_old_share]


Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás – 

 

Ki kell kerülni a zsákutcákat mert jelenleg csak ezek látszanak!

loading...

A kockázatkezelés elmulasztása a hitelező háttérben létrejött fedezeti biztositékainak valamint az értékpapírrá – vagyis azonnal végrehajtható és a követelés korlátozás nélkül forgalomképes – tartozáselismerő nyilatkozattal együttesen értékelhető úgy, hogy a hitelfelvevő azonos kockázatkezelési lehetősége kizárt.A fedezetbiztosítások költségei a szerződésben beágyazódtak, a refinanszírozási költségek annak kockázatával szintén rejtett módon – a teljes tájékoztatást mellőzve – az adósok tudta nélkül jelen van!

A már nyilvánvalóan tisztességtelen szerződések mögötti meglevő jelzaloghitel biztosítók teljesítésére bizonyára lehet megfelelő magyarázat de az, hogy erről ők nem tudnak az vicces lenne!

A teljesítésében elnehezült és felmondott szerződések esetében azonban a követelést ezen banki biztosítékok teljesülése mellett lehetne csak figyelembe venni mert ekkor valósulhatna meg a valódi érdekegyensúly! Ez eddig nem törtent meg, mert erre irányuló keresetek – tudomásom szerint – nem készültek!

És egy mindenki számára közérthető, rövid magyarázat: Csaba Attila – 

loading...

Valamennyi bank a mi költségünkre kötött biztosítást -főként Amerika legnagyobb biztosítójával, – hogy a háttérben futó deviza spekulációs árfolyam veszteségeket ha nem fogjuk megfizetni továbbá a "hitelezésből" adódó esetleges banki veszteségeiket a biztosító fedezze.

Ezért történt az aljas piaci áron való Forintosítás nehogy Amerika biztosítójának bármit is fizetni kelljen. AZ USA ideiglenes ügyvivője a kormányra az említett Forintosítást nyilván a Kormányzat körüli korrupciós vádakkal kényszerítette ki, hiszen azóta szinte nem is esik róla szó.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A Fidesz legfelsőbb vezetői gárdája inkább felvállalta, hogy szájukból segget csinálva így Forintosítottak mint megütközni az USA pénzhatalmával.A bankok nem csak becsapták a hiteleseket hanem gazemberségüket bebiztosították a devizában elszámolt költségünkre. Jó vastag bőr van a pofájukon! Ezért nem halhatott róla nem dicsekedtek el vele és az állam is kussolt róla. Csaba Attila.

NCK: Álláspontunk szerint a hazai deviza alapú hitelezés kapcsán a bankok által megvalósított törvényi tényállások: (a forintosítás során általuk küldött elszámolási értesítő – (tisztességtelenül felszámított összegek, és az ahhoz kapcsolódó dátumok) alapján – tévedésbe ejtés és tévedésben tartás, szervezetten, folytatólagosan, üzletszerűen, különösen nagy anyagi hátrány okozása…

Fel szeretnénk hívni a "deviza" károsultak figyelmét, hogy a parlamenti frakciókban (minden párt részéről) rengeteg jogász ül…Jogosan merülhet fel a kérdés: a pártok miért nem teszik meg a bankok ellen az alapvető jogi lépéseket?

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. KRISTON-A DEVIZA ALAPÚ KÖLCSÖNSZERZŐDÉSEK LÉTRE SEM JÖTTEK!
DR. KRISTON-A DEVIZA ALAPÚ KÖLCSÖNSZERZŐDÉSEK LÉTRE SEM JÖTTEK!

DR. KRISTON-A DEVIZA ALAPÚ KÖLCSÖNSZERZŐDÉSEK LÉTRE SEM JÖTTEK! [good_old_share] - kérem megosztani -   ÜGYVÉDI NYÍLT VÁLASZLEVÉL DR. DARÁK PÉTER...

MENYUS BAJBAN VAN! FELHÍVÁS! SEGÍTS, HA TUDSZ!
MENYUS BAJBAN VAN! FELHÍVÁS! SEGÍTS, HA TUDSZ!

MENYUS BAJBAN VAN! FELHÍVÁS! SEGÍTS, HA TUDSZ! [good_old_share] Menyhért Péter „deviza”-károsult társunk munkásságát szinte minden olvasónk ismeri.   Aki esetleg...

Close