Az elrendelt moratórium ellenére tovább folynak a kilakoltatások-avagy kik is irányítják valójában Magyarországot?

Az elrendelt moratórium ellenére tovább folynak a kilakoltatások-avagy kik is irányítják valójában Magyarországot?

A Fidesz kormány október 15-re hirdette ki a kilakoltatási moratóriumot. Ez azt jelenti, hogy nem lehet kilakoltatni embereket, családokat a házukból, lakásaikból, amíg ez a moratórium a kormány részéről fel nem lesz oldva. [cn-social-icon]

 

Kovács Adrienn NikolettaOktóber 15-től elvileg nem lehetne kilakoltatni családokat, nem lehetne őket az utcára dobni. Mégis éppen október 15-én volt egy kilakoltatás és most újabbak lettek időpontra tűzve.

Október 17-én, csütörtökön egy többször műtött rokkant asszonyt akarnak utcára tenniBudapesten, a X. kerületben, 300.000 forint lakbér tartozás miatt. Közben a mai napon szintén kilakoltattak Budapesten, a IX. kerületben egy sokgyermekes családot.

Október 24-én Gyulán vár egy család kilakoltatásra. De ezek csak kicsiny töredékei az összes kilakoltatásoknak és töredékei a kilakoltatások előtt álló családoknak. (
MAGYARORSZÁG 2013-kilakoltatások képekben)ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚR! INTÉZKEDJEN, KÉREM! AMÍG A FIDESZ-KORMÁNY VAN HATALMON, ÖNÖK ÁLLÍTHATJÁK MEG A KILAKOLTATÁSOKAT! TÖBB CSALÁDOT IS VESZÉLY FENYEGET! VESZÉLY, HOGY HÁZ, FEDÉL, CSALÁD NÉLKÜL MARADNAK. SOKGYERMEKES CSALÁD KILAKOLTATÁSÁNÁL FENNÁLL A VESZÉLYE ANNAK, HOGY A SZÜLŐKTŐL ELVESZIK GYERMEKEIKET! KÉREM, HALADÉKTALANUL TEGYENEK VALAMIT! MIT ÉR A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM? MIÉRT FOLYTATÓDNAK A KILAKOLTATÁSOK?

A kilakoltatásokkal csak tovább nő a hajléktalanok létszáma, ezzel több embernek lesz problémája az, hogy akár meg is fagyhat a télen. A kormány tegyen valamit végre, olyan intézkedést vezessen be, ami ha átmenetileg is, de megoldja a kilakoltatás előtt állók helyzetét. Amit a Fidesz-kormány tesz, kevés ahhoz, hogy megálljon az a cselekmény-történés folyamat, ami már a népirtáshoz kapcsolódik. Igen, aki hozzájárul a hajléktalanok létszámának növeléséhez és ezáltal sokak fagyhalállal vagy egyéb elhalálozásához, az a népirtás bűncselekményét követi el és mindenki, aki ebben részt vesz! Az kevés, hogy elfordítjuk a fejünket! Ha valaki Magyarország miniszterelnöke akart lenni és az is lett, akkor kezdjen el végre tenni az emberekért, ne hagyja cserben, halálra őket!
2013. október 16.


Kovács Adrienn Nikoletta

AlsóörsiHírhatár

[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM