ÁLLÍTSUK MEG A VÉGREHAJTÁSOKAT!

ÁLLÍTSUK MEG A VÉGREHAJTÁSOKAT!

ÁLLÍTSUK MEG A VÉGREHAJTÁSOKAT!


[good_old_share]

Szalagyi Erzsébet – Kedveseim!

FONTOS, KÉRLEK OSSZÁTOK MEG ÉS TÁJÉKOZTASSATOK ERRŐL MINDEN ERSTE BANKOS JELZÁLOGHITELEST!
Mint tudjuk az Intrum Justitia Zrt. kb.: 35 000 db. bedőlt, közjegyzői okiratba foglalt ERSTE Bankos követelést vásárolt meg akik ellen sajnos a VÉGREHAJTÁST MEG FOGJA INDÍTANI!

Először az Intrum levelet küld amelyre a választ az első levélben találod! Azonnal válaszolj neki ajánlott-tértivevényes küldeményként és a levélen legyen két tanú!

Az Intrum elutasító választ fog küldeni ekkor az elutasító válasz birtokában küld a második levelet Dr. Péterfalvi Attilának e-mailben az ugyfelszolgalat@naih.hu címre.

Ezek megelőző lépések és aranyat fognak érni a Végrehajtás megszüntetésére irányuló perben és bizonyítékok lesznek.

KÉRLEK TITEKET MINÉL TÖBB EMBERHEZ JUTTASSÁTOK EL EZT A POSZTOT MERT AZ INTRUM JUSTITIA NEM HIÁBA VÁSÁROLT BE! VÉGRE FOG HAJTTATTNI MINDENKIT. – Szalagyi Erzsébet.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
NCK gondolat: nem tűnik fel egyetlen szavazópolgárnak sem, hogy most sem a parlamenti pártok harcolnak az átvert károsultakért? Reméljük, hogy lesz benned annyi tartás, hogy ezek után a következő választáskor a jelenlegi pártok közül egyikre sem szavazol!

loading…


[apss_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM