ÁLLÍTSUK MEG A VÉGREHAJTÁSOKAT!

ÁLLÍTSUK MEG A VÉGREHAJTÁSOKAT!
loading...

ÁLLÍTSUK MEG A VÉGREHAJTÁSOKAT!


Szalagyi Erzsébet – Kedveseim!

FONTOS, KÉRLEK OSSZÁTOK MEG ÉS TÁJÉKOZTASSATOK ERRŐL MINDEN ERSTE BANKOS JELZÁLOGHITELEST!
Mint tudjuk az Intrum Justitia Zrt. kb.: 35 000 db. bedőlt, közjegyzői okiratba foglalt ERSTE Bankos követelést vásárolt meg akik ellen sajnos a VÉGREHAJTÁST MEG FOGJA INDÍTANI!

Először az Intrum levelet küld amelyre a választ az első levélben találod! Azonnal válaszolj neki ajánlott-tértivevényes küldeményként és a levélen legyen két tanú!

Az Intrum elutasító választ fog küldeni ekkor az elutasító válasz birtokában küld a második levelet Dr. Péterfalvi Attilának e-mailben az ugyfelszolgalat@naih.hu címre.

loading...

Ezek megelőző lépések és aranyat fognak érni a Végrehajtás megszüntetésére irányuló perben és bizonyítékok lesznek.

KÉRLEK TITEKET MINÉL TÖBB EMBERHEZ JUTTASSÁTOK EL EZT A POSZTOT MERT AZ INTRUM JUSTITIA NEM HIÁBA VÁSÁROLT BE! VÉGRE FOG HAJTTATTNI MINDENKIT. – Szalagyi Erzsébet.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
NCK gondolat: nem tűnik fel egyetlen szavazópolgárnak sem, hogy most sem a parlamenti pártok harcolnak az átvert károsultakért? Reméljük, hogy lesz benned annyi tartás, hogy ezek után a következő választáskor a jelenlegi pártok közül egyikre sem szavazol!

loading…


[apss_share]

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
A SZÁMOK NEM HAZUDNAK, CSAK A BANKÁROK, A POLITIKUSOK MEG A HASZONLESŐK.
A SZÁMOK NEM HAZUDNAK, CSAK A BANKÁROK, A POLITIKUSOK MEG A HASZONLESŐK

A SZÁMOK NEM HAZUDNAK, CSAK A BANKÁROK, A POLITIKUSOK MEG A HASZONLESŐK Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Csak 2016-ban 187 lehetőség...

FRISS! „DEVIZAHITELEK”-MÉGIS VIZSGÁLÓDIK A KÚRIA!
FRISS! „DEVIZAHITELEK”-MÉGIS VIZSGÁLÓDIK A KÚRIA!

FRISS! „DEVIZAHITELEK”-MÉGIS VIZSGÁLÓDIK A KÚRIA! Új fejlemények! Korábban Dr. Kriston István ügyvéd, európajogi (pénzügyi) szakjogász két nyílt levelet is eljuttatott...

Close