A sunyi Otp faktoring saját kardjába dől

Dr. Szabó V. László ügyvéd, A sunyi Otp faktoring saját kardjába dől

A sunyi Otp faktoring saját kardjába dől

Amikor az Otp faktoring és a végrehajtó közös sunyisága visszaüt.

Dr. Szabó V. László ügyvéd. "…Tehát így dől a kardjába a sunyi Otp faktoring , mivel kapzsisága és éhsége miatt vélhetően összejátszott a végrehajtóval, hogy adja be két különböző számon, két különböző lakcímre az egy és ugyanazon ingatlanra folyó végrehajtást…"

Adós és a lánya vették fel az Axa-hitelt. Mára már 45M-ra duzzadt a tartozás, mi 11M-t adnánk.
Beindult a végrehajtás.

Az ingatlan nagyon jó helyen van, a Faktoring nem akar egyezkedni. Annyira kell neki az ingatlan, hogy nem csak az anya hanem a lánya ellen is végrehajtást indítottak.
Az anya először csak az ellene indult végrehajtásról tájékoztatott ezért ennek felfüggesztését kértem a gödöllői bíróságtól.

Időközben kiderült, hogy a felfüggesztést követően kitűzték mégis az árverést mert a lány ellen folyó vh. ugyanazon ingatlanra de másik címre szól (mivel az ingatlan két utcára nyílt) és ezért azonnal beadtam egy másik keresetet a PKKB-ra, a lány volt a felperes.

Gödöllőn az állítólag jó kapcsolat hitelközvetítő úgy elkaszálta az anya ügyét mint napszámos a búzatáblát. Átadta a a tájékoztatót, fel is olvasta, el is magyarázta. Mindezt úgy ., hogy állítólag előtte egyeztettek az adóssal.
Amit lehetett így is megtettem, több ellentmondást kihoztam a tanúból, de sok reményem nincs.
Ítélet még nincs.
Ekkor jött kapóra a másik per ahol a lánya a felperes, ahol épp a napokban adom be a keresetmódosítást az árfolyamrésre.

Ha az unió nekünk dönt ( és a 6/22-es már nekünk döntött) akkor olyan mindegy, hogy melyik pert nyerjük meg mert ugyanazon szerződés érvénytelenségére szól mindkét per.
Tehát így dől a kardjába a sunyi Otp faktoring, mivel kapzsisága és éhsége miatt vélhetően összejátszott a végrehajtóval, hogy adja be két különböző számon, két különböző lakcímre az egy és ugyanazon ingatlanra folyó végrehajtást.

Ezzel nekünk adtak egy újabb esélyt, mégpedig olyat, hogy a pocsékul szereplő hitelközvetítőt sem kell már meghallgatni.
Otp Faktoringnak ajánlom a klasszikusok forgatását: Légy jó mindhalálig. Dr. Szabó V. László ügyvéd 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM