A FACEBOOK HALOTT?

A FACEBOOK HALOTT?

A részvények 2013-ban jól teljesítettek, de egy napokban megjelent tanulmány szerint, a Facebook a végét járja. Nem azért amiért gondolnád.


loading...

Edward Snowden-nek köszönhetően sokan úgy tekintenek a Facebook-ra mint egy óriási adatgyűjtő monstrumra, ami nagyvállalatoknak, és az amerikai nemzetbiztonságnak továbbítja a személyes infókat.

Egy az Európai Unió által is támogatott közösségi médiával kapcsolatos tanulmányeredményei arra utalnak, hogy a fiatalabb korosztály köreiben kegyvesztett lett a nagy kék testvér. Ennek azonban semmi köze az NSA-hoz.

Nem cool

A kutatás keretein belül megkérdezett 16-18 éves brit fiatalok szerint a Facebook egyszerűen már nem menő, "el van temetve".

Az online közösségi életük bonyolítását inkább más alkalmazásokra bízzák, olyanokra mint a Twitter, Instagram, Snapchat és a WhatsApp.

loading...


Ismerősnek jelölt az anyád

Ugyan tisztában vannak azzal, hogy a Facebook technikailag jobb ezeknél, de nagyon kínosnak tartják amikor a szüleik bejelölik őket ismerősnek, és attól kezdve nyomon tudják követni a virtuális mindennapjaikat.

via The Conversation  

Forrás: SorokKözött

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TIZENEGY BÖLCS IDÉZET TENDZIN GJACOTÓL
TIZENEGY BÖLCS IDÉZET TENDZIN GJACOTÓL

1.A legfontosabb dolog az életben az emberek egymás iránt megmutatkozó szeretete. E nélkül senki nem érheti el a valódi boldogságot....

> FIGYELEM!A KÚRIA DÖNTÉSE UTÁN A BÍRÓSÁG A VÉGREHAJTÁST MEGSZÜNTETI
FIGYELEM! A KÚRIA DÖNTÉSE UTÁN A BÍRÓSÁG A VÉGREHAJTÁST MEGSZÜNTETI

FIGYELEM! A KÚRIA DÖNTÉSE UTÁN A BÍRÓSÁG A VÉGREHAJTÁST MEGSZÜNTETI (az ítélet a lap alján) MKB Bank végrehajtás megszüntetése iránti...

Close