A FACEBOOK HALOTT?

A FACEBOOK HALOTT?

A részvények 2013-ban jól teljesítettek, de egy napokban megjelent tanulmány szerint, a Facebook a végét járja. Nem azért amiért gondolnád.


Edward Snowden-nek köszönhetően sokan úgy tekintenek a Facebook-ra mint egy óriási adatgyűjtő monstrumra, ami nagyvállalatoknak, és az amerikai nemzetbiztonságnak továbbítja a személyes infókat.

Egy az Európai Unió által is támogatott közösségi médiával kapcsolatos tanulmányeredményei arra utalnak, hogy a fiatalabb korosztály köreiben kegyvesztett lett a nagy kék testvér. Ennek azonban semmi köze az NSA-hoz.

Nem cool

A kutatás keretein belül megkérdezett 16-18 éves brit fiatalok szerint a Facebook egyszerűen már nem menő, "el van temetve".

Az online közösségi életük bonyolítását inkább más alkalmazásokra bízzák, olyanokra mint a Twitter, Instagram, Snapchat és a WhatsApp.


Ismerősnek jelölt az anyád

Ugyan tisztában vannak azzal, hogy a Facebook technikailag jobb ezeknél, de nagyon kínosnak tartják amikor a szüleik bejelölik őket ismerősnek, és attól kezdve nyomon tudják követni a virtuális mindennapjaikat.

via The Conversation  

Forrás: SorokKözött

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM