A devizahiteles adós vajon hogyan tölti a nyarat?

Dr. Szabó V. László ügyvéd, Nemzeti Civil Kontroll, devizahitel, A devizahiteles adós vajon hogyan tölti a nyarat?

A devizahiteles adós vajon hogyan tölti a nyarat?

Dr.Szabó V. László ügyvéd:

"A lehetőség már adott a győzelemre mégis inkább fizetnek. Van aki még a moratóriummal sem él ,úgy fizeti a semmis szerződés törlesztőrészleteit."Fullasztó panelben, konzervet melegítve, sorozatokat nézve, egészségtelen ételeket fogyasztva.

Rettegve a végrehajtótól, gyógyszereit ki nem váltva, folyamatos bizonytalanságban.

Olyanra ,hogy strand vagy Balaton vagy külföldi út már az álmaiban sem gondol.

Eddig elvesztett 10-15 évet az életéből , mára csak egy emberi roncs maradt belőle.

loading...

Ezzel szemben a bankok, követeléskezelők alkalmazottai, döntéshozói partiznak, pezsgőznek, külföldön szórják   a bank nyereségét amelyet megnyomorított vagy a szó nélkül fizető , fejet hajtó adósok tömnek a zsebükbe.

Az emberi életek megnyomorításából származó jogtalan hasznot élik fel a bankok, jó ruhákban, elegáns kocsikkal járnak  egészséges ételeket fogyasztanak, nincs szükségük gyógyszerre,  fiatalabbnak néznek ki a koruknál.

A csendes többség mégis szótlanul tűr és fizet. Ezzel még azoknak is megnehezíti a dolgát akik harcolnak mert az ő befizetéseikből telik a bankoknak ügyvédekre a sorstársaik ellen.Olyan ez mint amikor valaki önként megy a vágóhídra .

A lehetőség már adott a győzelemre mégis inkább fizetnek. Van aki még a moratóriummal sem él ,úgy fizeti a semmis szerződés törlesztőrészleteit. Dr.Szabó V. László ügyvéd.Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM