A devizahiteles adós vajon hogyan tölti a nyarat?

Dr. Szabó V. László ügyvéd, Nemzeti Civil Kontroll, devizahitel, A devizahiteles adós vajon hogyan tölti a nyarat?

A devizahiteles adós vajon hogyan tölti a nyarat?

Dr.Szabó V. László ügyvéd:

"A lehetőség már adott a győzelemre mégis inkább fizetnek. Van aki még a moratóriummal sem él ,úgy fizeti a semmis szerződés törlesztőrészleteit."Fullasztó panelben, konzervet melegítve, sorozatokat nézve, egészségtelen ételeket fogyasztva.

Rettegve a végrehajtótól, gyógyszereit ki nem váltva, folyamatos bizonytalanságban.

Olyanra ,hogy strand vagy Balaton vagy külföldi út már az álmaiban sem gondol.

Eddig elvesztett 10-15 évet az életéből , mára csak egy emberi roncs maradt belőle.

Ezzel szemben a bankok, követeléskezelők alkalmazottai, döntéshozói partiznak, pezsgőznek, külföldön szórják   a bank nyereségét amelyet megnyomorított vagy a szó nélkül fizető , fejet hajtó adósok tömnek a zsebükbe.

Az emberi életek megnyomorításából származó jogtalan hasznot élik fel a bankok, jó ruhákban, elegáns kocsikkal járnak  egészséges ételeket fogyasztanak, nincs szükségük gyógyszerre,  fiatalabbnak néznek ki a koruknál.

A csendes többség mégis szótlanul tűr és fizet. Ezzel még azoknak is megnehezíti a dolgát akik harcolnak mert az ő befizetéseikből telik a bankoknak ügyvédekre a sorstársaik ellen.Olyan ez mint amikor valaki önként megy a vágóhídra .

A lehetőség már adott a győzelemre mégis inkább fizetnek. Van aki még a moratóriummal sem él ,úgy fizeti a semmis szerződés törlesztőrészleteit. Dr.Szabó V. László ügyvéd.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM